STARSHOOTER_SUPREME Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Aman,de se nalazi tacno ta sahta? Pa ako si bio na koncertu video si da sa desne strane ispred bine svi padaju ,e tu je Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Malevolent je stvarno carski odradio,uzivao sam u svakom trenutku... Jbg Vital vise volim,ali zbog loseg zvuka i jedva cujnih vokala nije mi ostalo upecatljivo kao MC i Krisiun... Dace se da VR opet dodju,ovaj put na svoju hedlajn turneju pa ako neko organizuje u boljem prostoru verujem da bi mocnije bilo... Sve u svemu ONE HELL OF A NIGHT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupakable Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Pa ako si bio na koncertu video si da sa desne strane ispred bine svi padaju ,e tu je Nisam,trenutno sam u Germaniji,zato pitam,posto u taj Gan ne ulazim trezan fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 E, evo intervjua koji sam radio s Gus-om u kojem prica o turneji, novom albumu u pripremi, razlici u turnejama po Americi i Evropi, zasto su svirali bez Jaya i Gia... http://www.youtube.com/watch?v=zEyNy6eN6pk Odvrnite zvuk samo, snimano je s fotoaparata pa je malo tise 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Sad cu kao pravi hejter ako si vec stavio titlove za pitanja mogo si i za odgovore kad je vec slab zvuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Zvuk jeste bio pozadi mozda slabiji, ali malo blize bili vec bilo dovoljno glasno, sasvim dobar zvuk bio, iznenadjujuce dobar. Meni je veci minus prekratki nastupi. Ako se ne varam po onoj satnici je trebalo VR i MC po 50 minuta da sviraju. Vitali su i prsli 40 cini mi se, ali MC nikako, nije mi jasno sto tol'ko jebeno kratko, jos 2 pesme mogle da udju samo tako. Ja sa Krisiuna mrtav i smoren negde oko onog drum soloa nekog izadjoh, kol'ko jos svirali posle toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Idem u Mozzart da uplatim slobodnu igru, da ce biti <150 ljudi na koncertu. Verujem da ce da mi daju 1.2 kvotu Sta bi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 hahahahaha, da se razumemo nekad dodje i iz dvojke u keca, znas i sam Zezam se, ja sam cenio da ce da bude imedju 100 i 150 prodatih karata, eventualno 200. I bas se iznenadih prijatno. To naravno znaci da dovodis Immolation? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 ))) Verovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 e to vala ne bih izbjegao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Sad cu kao pravi hejter ako si vec stavio titlove za pitanja mogo si i za odgovore kad je vec slab zvuk E jebi ga, znam Al velik pos'o, lik se raspricao, a i razume se skoro sve ionako. Ima tekstualna prevedena verzija na sajtu ako je neko slab s engleskim A za Immolation ne verujem da ce biti isto ovoliko ljudi al svejedno navijam da se dovedu! Pa da ih gledam 2x ove godine, ludilo! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 to lepiiii ludILOOOOO Immolation 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Evo malo i slika koje ste mi slali... MJOLNIR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 to lepiiii ludILOOOOO Immolation samo zbog ovog sam glasao DOVODITE IMOLEJSN MAJKU U GROB Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Koliko je ljudi bilo na ovom festivalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Prepun klub. 300-350, mozda i svih 400, ovako odokativno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 E, evo intervjua koji sam radio s Gus-om u kojem prica o turneji, novom albumu u pripremi, razlici u turnejama po Americi i Evropi, zasto su svirali bez Jaya i Gia... http://www.youtube.com/watch?v=zEyNy6eN6pk Odvrnite zvuk samo, snimano je s fotoaparata pa je malo tise Dospeo si i na Blabbermouth. http://legacy.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=170612 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 ^Fak jea. Credit where credit is due: Uros R(25), poznatiji kao Heavy Jerk, je drugi covek iza kamere 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Opa, opa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 daj malo dopa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 ' date='03 mart 2012 - 22:18' timestamp='1330809536' post='2485771']Evo malo i slika koje ste mi slali... MJOLNIR Na poslednjoj fotki Starshooter namešta frizuru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 (edited) da, tera te preostale dronjke na opasno Edited March 4, 2012 by Heavy Jerk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 (edited) Dospeo si i na Blabbermouth. http://legacy.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=170612 Heh, ne bih da se kurcim, al ova vest je na kraju stvarno do jaja prosla, raspricali se ljudi i prenelo je puno sajtova (to je do blabber-a, kapiram, od njih svi zivi uzimaju vesti): http://www.google.rs/search?client=opera&rls=en&q=malevolent+creation+we+have+officialy+stopped+touring+the+US&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest I ovaj "Mozzartsport predstavlja" plakat je obisao net Edited March 5, 2012 by WoS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Ma mozzart kida bre! A tek ce! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Ništa lepše nego uzeti pare Mocartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts