Lou Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 Ne veruj statistici koju stvaraju internet ratnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Istina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 To kao što su u početku svi hteli da kupe po 5 karata za Malevolent i dizali organizatora u zvezde a na kraju će biti 50 ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 "dovedite In Flames, bice 2000 ljudi" dodje 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Zalosno je stvarno. Svi kukaju kako niko ne dolazi, nikog ne dovode i onda dodje band kakav je In flames i onda dodje na kraju saka ljudi. I onda kukaju kako je bilo skupo... FUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 Nemojmo opet o svemu tome, tuga je i koliko ljudi imaju sužen raspon muzike koju slušaju i koliko umeju da seru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 "dovedite In Flames, bice 2000 ljudi" dodje 500 Srpski metalac meme, samo dajte dobru sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Koliko li je karata prodato do sad? Posto vidim na lastfm da je skoro 180 ljudi potvrdilo dolazak. Pa do jaja je sajber atendovati na jedan tako bitan hepening, performans jednog tako važno eksperimentalnog benda, koncert što će ga pamtiti beogradska elita, koncert što će zatalasati usnulu sprsku rok scenu... Slušam gajbi astronaute, al ne idem na koncert, ne bih znao ja da ispoštujem ovo (da se gibam zatvorenih očiju i tripujem nešto).... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 E pa metalci, karte u felixu su otisle, a pitanje je da li ih jos ima u festu.. da li je moguce da su tako brzo planule? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Nemojte me jebati, sranje, ja taman sad posle ovih neradnih dana hteo da uzmem. Moze li na mufte u najgorem slucaju da se udje u fest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 Ma, samo su prodali prvi komplet, nema šanse. Mislim, nema šanse, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Nadajmo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 Jeb'o mater, koje je, beše, radno vreme "Festa"? Da odem danas i proverim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Cini mi se da je utorkom do 23:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerotimije Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Jeb'o mater, koje je, beše, radno vreme "Festa"? Da odem danas i proverim. I, jes' proverio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Nemojte me jebati, sranje, ja taman sad posle ovih neradnih dana hteo da uzmem. Moze li na mufte u najgorem slucaju da se udje u fest? ko te jebe kad si papucar i kad nemas vremena da odes da kupis ... doduse imam ja jednu kartu viska pa ako me ispali jedna riba moguce je da cemo da se pipkamo zajedno na giaa ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 (edited) Znajuci te, sigurno te ispaljuje <3 Do jaja da znam ljubavi moja. Btw, imao ja vremena, ali zatajilo s kesom bilo. Upravo dosao kuci, jebeni Fest ne radi danas, iz Zarkova se za dzabe cimao. Edited February 15, 2012 by Srlandand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 15, 2012 Author Report Share Posted February 15, 2012 I ja se iscimao uzalud pre koji sat. Mislio sam da svratim ponovo kasnije, ali ako ne rade danas uopšte, ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diddy Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Ja sam sinoć bio da kupim kartu ortaku i uzeo sam pretposlednju, teško da je ostala ona jedna sad. Inače, reče mi lik iz Festa da će cena karte za Maybeshewill na dan koncerta God-a biti 500 kinti, a posle 700. Jeftinoća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Samo neka dovode, ne bunimo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Jebem im mater, nesto mi ne deluje da ce ga pomeraju u veci prostor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 17, 2012 Author Report Share Posted February 17, 2012 (edited) Zvanično obaveštenje sa FB-a: Karata nema vec dva dana...trenutno smisljamo nacin da napravimo jos mesta u klubu, ako nam akcija uspe odstampacemo jos nekih 20-40 karata. Bilo je slucajeva da u Fest stane i preko 250 ljudi, ali je nasa zelja da se niko ne oseti izmrcvarenim na svirci. U nedelju uvece (oko 23h) bicete obavesteni o daljem razvoju dogadjaja. Preporucujem pomno pracenje ove stranice. Edited February 17, 2012 by Lou Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmhm Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Kao jedan od mnogih koji su zainteresovani za koncert, a nemaju kartu, organizatorima bih bio zahvalan kad bi uspeli da iznadju veci prostor. Siguran sam da to nije jednostavno, ali verujem da govorim u ime vecine kad kazem da bi to bilo daleko najbolje resenje. Niko ne zeli krkljanac koji ce neizbezno nastati sve i da se tih par desetina novih karata ne odstampaju, vec da uziva na koncertu i, ako povede devojku, da je ne gleda kako skace da uhvati malo vazduha. Da ne govorimo o tome sto ce se deo publike ponasati kao na thrash koncertu, sto u skucenom prostoru ume da bude nezgodno. Ako su karte rasprodate vec tri nedelje pre koncerta, nadam se da to znaci da je interesenata dovoljno da svirka u vecem prostoru bude bar podjednako ili vise isplativa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Bedak je i što je masa ljudi iz unutrašnjosti verovatno ciljala da kupi kartu na dan certa, ali kapiram da organizatori nisu ni očekivali da karte ovako puknu. Bilo bi kul da ga premeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts