Jump to content

Recommended Posts

Posted

I meni fali 10-ta

Ali Temple je najmanje Angra od svih albuma. Ovaj mi se na prvo slušanje svidja 3000000000% više!

Najzad su uradili jedan album u svom stilu samo sa "modernim" pristupom

Posted

haha to je to. Ja Temple smatram najboljim Angrinim albumom a 90% ljudi ga ne voli i voli ranije radove. Sad isti oni ljude koji nevole Temple obozavaju ovaj album a meni je i dalje dosadan icon_smile.gif

Posted

@WarriorofIce: pa ovaj album jeste ono što Angra predstavlja, a Temple of Shadows je album na kome se najmanje čuje Angra a više neki prosek i kolotečina

Inače, nabavio sam Angra - Monsters of Rock '94 video jako zanimljivo da se pogleda icon_smile.gif

Posted
@WarriorofIce: pa ovaj album jeste ono što Angra predstavlja, a Temple of Shadows je album na kome se najmanje čuje Angra a više neki prosek i kolotečina

Inače, nabavio sam Angra - Monsters of Rock '94 video jako zanimljivo da se pogleda icon_smile.gif

Ne kapiram te uopste. Late Redemption, Shadow Hunter... prosek i kolotecina?!?

Ovaj novi sam preslusao par puta samo zbog gitara, a ni one nisu na nivou prethodnih albuma. I Edu peva najgore do sada.

Posted

cuo sam da je ovaj album za angru isto sto je dark ride the helloween.

onako mid tempo i mracan.

i da su vrh gitare kao i uvek a da edu lose peva.

nemam neku zelju da preslusam.

Posted

Nije bas ovo "Dark Ride", ni izbiliza album an takav nachin a ni meni Aurora nije nesto mracna. Chinjenica je doduse da bi vokali mogli biti bolji, jebg..na trenutke me lik podseca na Labrija iz DT..a ja njega ne podnosim icon_smile.gif

Inache Temple obozavam...a ovaj jos uvek varim..doduse za sada nemam losih utisaka i ne smara.

Posted

@Marko: rekoh da je album kada se uzme kao celina prosek u terminima powerprog pravca, a Late Redemption je njihova najbolja balada ikad. Ima na tom albumu dobrih stvari, ali album nije nešto i ono najbitnije, nije Angra icon_wink.gif

Tačno se vidi da su se u rad tog albuma umešali i ostali.

Posted (edited)

Preslusah samo jednom album, ima super ideja, gitare imaju nekakav cudan zvuk...Glas mi se uopste ne svidja, nije to vise Angra... icon_cry.gificon_sad.gif ali u svakom slucaju, album je iznad prosjeka icon_rockdevil.gif

Edited by rsmetal
Posted

Jesu permutovane, to sam baš provalio na pesmi Ego Painted Grey icon_smile.gif

Nego, jel neko nabavio 10. pesmu? Ako jeste, bilo bi cool ako bi mogao da je uploaduje na neki sajt za download (rapidshare i sl.) icon_wink.gif

Posted

Ma Angra je super. Meni su oni mozda i jedini bend koji je u toj meri promenio postavu, ukljucujuci i pevaca, a nastavio da stvara fenomenalnu muziku, delimicno power, delimicno progressive. Koliko god voleo stare albume i Matosa (koji je meni uz Kiskea i Defeisa iz Virgin Steele najbolji vokalista) Edu je stvarno super pevac. Peva prilicno drugacije i zato je ljudima tesko da se naviknu. I inace se novoj trojki (koja vise i nije nova) u postavi ne moze apsolutno nista zameriti. Kiko i Rafael su nasli odlicne momke i objavili 3 odlicna full length i jedan mini album, uz solidan live. Aurora Consurgens je super i ja bih ostao na tome. Mislim da ne vredi porediti Angrina izdanja sa prethodnim jer su inovativnost i promene u zvuku jedan od glavnih karakteristika benda.

Mozda ovo i nije toliko objektivno, ali meni je Angra uz Blind Guardian na vrhu i tu ce uvek i ostati.