WoI Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 i meni fali 10 jebga. Skidali sa istog torrenta a ? Quote
Angelystor Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Whaaa? Nesam ni znao da mi fali pesma jbt...nemam ni ja tu 10. Quote
Lordring Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 I meni fali 10-ta Ali Temple je najmanje Angra od svih albuma. Ovaj mi se na prvo slušanje svidja 3000000000% više! Najzad su uradili jedan album u svom stilu samo sa "modernim" pristupom Quote
fiction Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Poslati promosi bez zadnjeg tracka...Cekam i track 10 pa da pocnem preslusavati...Ne treba previse ocekivati Quote
Cyber Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Uh, nisam ni znao za taj novi album Upravo stavih da se skida, al i ja skidam sa tog nesretnog torenta bez desete pjesme Quote
Apeiron Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Uh, nisam ni znao za taj novi album Ni ja Slusao ovog Kiko Loureira solo album, odlican je, pa smetnuo Angru iz misli... Quote
Cyber Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Album skinut al mi ovi pogani studenti otese slusalice, pa moram cekati da dodjem kuci da to preslusam Quote
WoI Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 haha to je to. Ja Temple smatram najboljim Angrinim albumom a 90% ljudi ga ne voli i voli ranije radove. Sad isti oni ljude koji nevole Temple obozavaju ovaj album a meni je i dalje dosadan Quote
voodoo_ Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Ja uopšte nisam siguran da je ovo "finalna verzija", dužine pesama ne odgovaraju dužinama koje stoje na metal-archives.com. Ništa, čekamo da se pojavi retail... Quote
Lordring Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 @WarriorofIce: pa ovaj album jeste ono što Angra predstavlja, a Temple of Shadows je album na kome se najmanje čuje Angra a više neki prosek i kolotečina Inače, nabavio sam Angra - Monsters of Rock '94 video jako zanimljivo da se pogleda Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 @WarriorofIce: pa ovaj album jeste ono što Angra predstavlja, a Temple of Shadows je album na kome se najmanje čuje Angra a više neki prosek i kolotečina Inače, nabavio sam Angra - Monsters of Rock '94 video jako zanimljivo da se pogleda Ne kapiram te uopste. Late Redemption, Shadow Hunter... prosek i kolotecina?!? Ovaj novi sam preslusao par puta samo zbog gitara, a ni one nisu na nivou prethodnih albuma. I Edu peva najgore do sada. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Ni ja Slusao ovog Kiko Loureira solo album, odlican je, pa smetnuo Angru iz misli... Ovaj novi sto je 100% u fusion fazonu? 10ka Quote
azal Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 cuo sam da je ovaj album za angru isto sto je dark ride the helloween. onako mid tempo i mracan. i da su vrh gitare kao i uvek a da edu lose peva. nemam neku zelju da preslusam. Quote
StarbreakeR Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Ma meni je Temple vrh...po meni najbolji sa Edu-om... Quote
Angelystor Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Nije bas ovo "Dark Ride", ni izbiliza album an takav nachin a ni meni Aurora nije nesto mracna. Chinjenica je doduse da bi vokali mogli biti bolji, jebg..na trenutke me lik podseca na Labrija iz DT..a ja njega ne podnosim Inache Temple obozavam...a ovaj jos uvek varim..doduse za sada nemam losih utisaka i ne smara. Quote
Lordring Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 @Marko: rekoh da je album kada se uzme kao celina prosek u terminima powerprog pravca, a Late Redemption je njihova najbolja balada ikad. Ima na tom albumu dobrih stvari, ali album nije nešto i ono najbitnije, nije Angra Tačno se vidi da su se u rad tog albuma umešali i ostali. Quote
Cyber Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 (edited) Preslusah samo jednom album, ima super ideja, gitare imaju nekakav cudan zvuk...Glas mi se uopste ne svidja, nije to vise Angra... ali u svakom slucaju, album je iznad prosjeka Edited October 12, 2006 by rsmetal Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Ja uopšte nisam siguran da je ovo "finalna verzija", dužine pesama ne odgovaraju dužinama koje stoje na metal-archives.com. Ništa, čekamo da se pojavi retail... Mislim da su to te pesme, ali su imena permutovana Obrati paznju na refrene Quote
Lordring Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Jesu permutovane, to sam baš provalio na pesmi Ego Painted Grey Nego, jel neko nabavio 10. pesmu? Ako jeste, bilo bi cool ako bi mogao da je uploaduje na neki sajt za download (rapidshare i sl.) Quote
StarbreakeR Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ako naidjem na original u Grckoj... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 (edited) Ceo album(10 pesama) na: http://www.isohunt.com/download/14352022/angra Edited October 18, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
ErliK Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Elem, odlican album od Angre. I dalje su mi drazi prvenci ali u svakom slucaju dobro ostvarenje. Quote
Lordring Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Evo ga i na rapidshare-u http://rapidshare.de/files/36724806/Angra_..._Consurgens.rar Quote
Prisoner of Dreams Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Ma Angra je super. Meni su oni mozda i jedini bend koji je u toj meri promenio postavu, ukljucujuci i pevaca, a nastavio da stvara fenomenalnu muziku, delimicno power, delimicno progressive. Koliko god voleo stare albume i Matosa (koji je meni uz Kiskea i Defeisa iz Virgin Steele najbolji vokalista) Edu je stvarno super pevac. Peva prilicno drugacije i zato je ljudima tesko da se naviknu. I inace se novoj trojki (koja vise i nije nova) u postavi ne moze apsolutno nista zameriti. Kiko i Rafael su nasli odlicne momke i objavili 3 odlicna full length i jedan mini album, uz solidan live. Aurora Consurgens je super i ja bih ostao na tome. Mislim da ne vredi porediti Angrina izdanja sa prethodnim jer su inovativnost i promene u zvuku jedan od glavnih karakteristika benda. Mozda ovo i nije toliko objektivno, ali meni je Angra uz Blind Guardian na vrhu i tu ce uvek i ostati. Quote
Recommended Posts