Bellboy Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Jesu permutovane, to sam baš provalio na pesmi Ego Painted Grey Nego, jel neko nabavio 10. pesmu? Ako jeste, bilo bi cool ako bi mogao da je uploaduje na neki sajt za download (rapidshare i sl.) 01. The Course Of Nature 02. The Voice Commanding You 03. Ego Painted Grey 04. Breaking Ties 05. Salvation: Suicide 06. Window To Nowhere 07. So Near So Far 08. Passing By 09. Scream Your Heart Out 10. Abandoned Fate DC++ Ima, nadje se tamo Quote
Lordring Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 (edited) Sad sam malo pažljivije preslušao tekstove u pesmama i mislim da je ovo pravi redosled naziva pesama: 01. The Course of Nature 02. Ego Painted Grey 03. Salvation: Suicide 04. The Voice Commanding You 05. Passing By 06. Breaking Ties 07. Scream Your Heart Out 08. Window to Nowhere 09. So Near So Far 10. Abandoned Fate Za sve osim 03 i 06 sam siguran 99% da je tako edit: aha, sad sam čuo "suicide" u 3. I s obzirom da ima i "my way to hell" znači da je ovo konačna lista (barem ako se vodimo nekom logikom ) Edited October 21, 2006 by Lordring Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Breaking Ties je ona "I have cried for you..." pesma Quote
ErliK Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 e' date='18. 10. 2006, 21:13'] Ceo album(10 pesama) na: http://www.isohunt.com/download/14352022/angra E hvala... mada ga ima na raznim torrentima sad. Ego Painted Grey mi je za sada omiljena sa novog albuma! Stvarno idu dobrim pravcem! Quote
Lordring Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Ma super je album, baš mi zvuči kao da ToS nikad nije ni postojao Samo mi fali jedna baš baš dobra balada.. Recimo da su sačuvali Bleeding Hearts za ovaj album... Quote
Mistress Burzum Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 E, stvarno sam se iznenadila kad sam videla topic! Angra je stvarno dobar bend. *me nema sta pametno da kaze * y fav : Nothing to say Quote
StarbreakeR Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Svaka cast za Avatar sve u svemu Angra je car, jos samo da cujem novi album...mada mi ni Temple jos nije dosadio... Quote
Valinion Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Novi album mi je posle par preslusavanja odlican. Moze stati rame uz rame sa Temple-om (koji je btw. meni najbolji Angrin album). Quote
Angelystor Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Temple najbolji? Uh...bold thing to say..ma koliko taj album bio dobar, a jeste...mislim da Angra nikada nece vise izdati album koji ce moci da se meri sa prvim radovima. Quote
Prisoner of Dreams Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 i meni je Temple po mnogo cemu najbolji. Quote
Lordring Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Rebirth je album koji stoji rame uz rame sa starim radovima. NE ZNAČi da je isto što i Holy Land ali je rame uz rame! Temple je meni čak možda gori i od Fireworksa. To nije Angra i svi oni koji imaju utisak da im je to najbolji album Angre zapravo nikad i nisu slušali Angru Quote
Prisoner of Dreams Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 to da nikad nisam slusao angru je za mene sigurno novina a sta fali fireworksu? gentle change, lisbon, speed, metal icarus... sve super stvari. jedino sto je produkcija malo sirovija, ali to ne smatram nekim narocitim minusom Quote
Lordring Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Ne kažem da je album loš, već da je od svih albuma "najgori". Daleko od toga da je loš naravno, ali eto, ako bi morao da izdvojim, def. bi bilo ToS pa Fireworks Quote
Prisoner of Dreams Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Meni je album mozda najbolji zato sto je (bas kao i Holy Land koji pominjes) toliko progresivan. Na zalost, kad se pomene ToS, ljudi uglavnom pomisle na odlicne (ali ipak klasicne power numere) Spread Your Fire i The Temple of Hate. Angra je uvek fenomenalno spajala power i prog metal, a nasuprot tome fanovi su se uvek delili na one koji vole power Angru i progresivnu Angru. Takvo samoogranicavanje je cista glupost. Angrina muzika je u globalu fenomenalna i nikako mi nisu jasni ljudi koji nikako da shvate prelepe progresivne Sprouts of Time, Morning Star, Late Redemption i ostale sa ToS. + sam koncept je odlican i ukupno mi se cini da im je ToS kompozitorski najzreliji album. Ovaj novi sam preslusao samo dvaput i veoma mi se svidja. Razliciti je od ranijih. ali, zar nisu svi Angrini albumi takvi? Voice commanding you, Ego painted grey i Scream your hart out su posebno dobre. Quote
Lordring Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Naprotiv, ne bi onda voleo Rebirth ako volim prog Angru zar ne? Samo, Angra je bend u kome Kiko i Rafael komponuju a na ToS se jako oseća uticaj drugih članova i njihov doprinos te samim tim i udaljavanje od onoga što Angra jeste ili što se "očekuje" da bude. Drugi problem koji imam sa ToS je što nikako ne mogu da ga slušam od početka do kraja dok je to nije slučaj ni sa jednim drugim Angrinim albumom. Iako mi je Late Redemption postala njihova omiljena balada a Angels and Demons jedna od njihovih boljih pesama. AC jeste drugačiji, mračniji i teži, neko reče "nalik na Helloween-ov The Dark Ride" što jeste, ali iako je tako, i dalje mi se uklapa u Angrinu priču. Quote
Prisoner of Dreams Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 u principu, nikada nisu iskljucivo kiko i rafael bili kompozitori. u starom periodu je matos prilicno radio na pesmama, i to ne samo na tekstovima vec i muzici. sto se tice nove postave i njihovog uticaja, ja im ne mogu naci ni najmanju zamerku, pocev od predivne balade bleeding heart ya koju je veoma yasluzan edu. takodje, i AC je rezultat angazovanja svih clanova. U stvari, mislim da je tako i bolje, jer su im se ideje, bar za mene do sada pokazale sasvim dobre. zapravo odlicne Quote
StarbreakeR Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Ja slusao novu Angru jednom i na prvi sluh nikako ne mogu da je svarim...nadam se da ce mi se utisak promeniti... Quote
Kent Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Daleko losiji album od Temple-a. Po nekim nebuloznim postovima odozgo ce ispasti da nikad ni nisam slusao Angra-u. Quote
StarbreakeR Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 I dalje isto...Temple mi je ipak majka... Quote
Grobodan Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Sta znam,OK mi je ovaj novi album.Manje prog od Templeta,mozda je zato losiji,ali sta da se radi.Meni je najjaca stvar na albumu So Near so Far sa onim predivnim akustarama...Hocu ceo album u ovom stilu!Nema,Angra ne moze da omane,a najbolji im je inace,po meni,Holy Land. Quote
StarbreakeR Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ja jedino Holy Land nemam... Quote
Terrorking Salmon Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Meni je ToS najbolji album angre, a preslusao sam sve ostale po 100 puta...ukljucujuci i Auroru. Sto se kosi sa tvrdjenima Lordring-a, ali sta reci nego da nisi u pravu( lordring). A vidis...odmah posle njega mi je holy land, sto je olicje stare angre...Tako da... Sto se tice Aurore , prezadovoljan sam. Sve mi se vise i vise svidja....Ko zna, mozda ubrzo pretekne Holy land... Quote
ErliK Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Ma meni ovi noviji albumi iako su odlicni ne mogu da budu interesantni kao oni prvi Angrini. Prva ljubav zaborava nema... Quote
StarbreakeR Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Meni je Angels Cry najmajka svih majki... Quote
Recommended Posts