azal Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 fabio svakako bolje zvuci uzivo od edua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Kakva slika jbt hahaha i ovaj matorac u speedo gacicama sto rostilja haha 'ladno k'o iz bivse Juge iz druge polovine 80ih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 (edited) Brazilian/Italian metallers ANGRA will release their new album, "Secret Garden", on January 16, 2015 via earMUSIC. The CD was pre-produced by Roy Z (JUDAS PRIEST, BRUCE DICKINSON, HALFORD) and recorded and produced in Sweden by Jens Bogren (KREATOR, ARCH ENEMY, OPETH, DRAGONFORCE). nova pesma Edited November 17, 2014 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 slaba pesma nazalost. ok su instrumentalni delovi i solo doduse. i ovoliko namudjen zvuk mi ne ide uz ovaj bend...nekako mi nije dovoljno angra ni muzika ni zvuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 nekako mi malo ne lici na pravu angru. ima malo vise proga a manje tupa tupa tuc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 zvuci kao Athena - A New Religion? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 http://getmetal.org/power-metal/75068-angra-secret-garden-2015.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Ko peva ovo na Violet Sky O.o Nije Fabio ili je uspeo toliko da izmeni glas do neprepoznatljivosti ... U svakom slucaju, ko god je odpevao pokido je nenormalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Bittencourt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Kakav mixed bag od albuma... Kako krenuše prve 2 pesme tako sam se baš oduševio, prva proggy a kad ubace ta udaraljka sranja uvek me kupe, druga rasna feel good powerica, rekoh sebi fuck yeah! ali kurca baka večerala... treća održa nivo te moderne Angre koja voli da mulja tamo ovamo ali opet valjano, četvrta baš lepa balada koju dosta vadi Fabiov performans ali onda album vezuje kamen oko članka i skače... peta pesma, šta je ovo, neka idejna skica misteriozno snimljena za album? Mešugasti downtuned rifovi - ne hvala u Angri. Naslovna po principu "ako gostuje žena to mora biti balada", predvidljivo do bola, sedma stoji da bi stajalo nešto na albumu eto, Doro dobro zvuči na svojoj pesmi ali pesma je prosek, deveta ima pokušaja, zatvaraljka lep vajb ali ništa više od toga. Sve u svemu uprkos dugoj pauzi trebali su ovo ipak malo da promisle, ovde se išlo na princip 'ajde da rokamo šta stignemo pa kako ispadne, gre'ota Fabia koji kao i uvek zvuči božanstveno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 "Black Hearted Soul" je baš old school nož žica powerica. Udri bubanj, vozi refren. I interesantna mi je "Upper Levels", ostalo...nyah. "Secret Garden" jeftini Nightwish. Lepo je čuti Fabia uvek, s tim što činjenica da ga na nekoliko pesama nema uopšte ili deli sa nekim mi opet ostavlja utisak da nije stalni član već neko ko im samo pomaže dok se ne snađu za dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 nasao sam recenziju na drugom forumu sa kojom se slazem pa da ne trosim svoje reci To their credit, they somehow managed to dial back Fabio's vibrato a bit. He wasn't nearly as annoying as I thought he'd be. But, he also comes off as totally generic, like any other Euro singer, and that might have worked if the album wasn't so fucking uninspired. It has the depressing feel of a recent Dream Theater album, trying too hard to sound like whatever the kidz are listening to these days. It has very little of that unmistakable Angra fire. It's not exactly a horrible album, but it's no better than something by, I dunno, Pagan's Mind or some other shirt-tucking nerdprog band. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Prije neki dan mi pod ruku dodje jedan moj dvd sa narezanim mp3-cama i na njemu, izmedju ostalog, Angrin EP Hunters and Prey iz 2002. Nisam ga ranije nikad slusao, osim naslovne numere koja se u vrijeme izlaska ovog izdanja vrtila na 202-ci. Poslusam EP i odusevim se. Kako osvjezavajuce djeluje danas u poredjenju sa recimo njihovim posljednjim albumom. Cetiri u to vrijeme nove pjesme - sve bolja od bolje. Onda "Rebirth" i "Heros of Sand" u akusticnim verzijama, pa obrada "Mama" od Genesis i na kraju "Hunters and Prey" na portugalskom. Sveukupno nekih 40ak minuta, kao jedan album prakticno. Ne znam da li sam ikada detaljno preslusavao neki EP, ali ovaj sam odmah ubacio u telefon. Slusas ove pjesme i uzivas kako tecno sve ide, a onda se sjetis onog mucenja od posljednjeg albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 traze zamenu za kika bolje samo da sacekaju sa radom dve godine da ga dave izbaci iz megadetha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 jao brate kako ovo zvuci, sta andre sve izvlaci nije mi dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 džef tejt škola, nema greške. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Yawn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Da, prilicno lose. I iznenadih se kad videh da je Jens Bogren radio produkciju, ovo mu je verovatno najgora produkcija ikada. Ili je neko u njegovo ime radio, ili su ovi iz Angre gurali previse svoje noseve kako da se uradi produkcija pa je ovako lose ispalo. Bem li ga ... Sve u svemu, dosadna pesma, dosadna produkcija, dosadna tematika, wanna be Ayreon fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=dw9Teh3UGdk Prvih 45 sekundi bas obecavalo, posle samo kao neki najbolji Vision Divine - previse se Fabio pita ocigledno. Bice ipak solidan album. Edited January 15, 2018 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 3, 2018 Report Share Posted March 3, 2018 "ako gostuje žena to mora biti balada" I onda je došla Alisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 3, 2018 Report Share Posted March 3, 2018 Pazljivo biraj sta zelis to se moze i dogoditi scenario all over. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Mislim da nikad nisam čuo Fabija da gore peva nešto. Inače Angra turneja krenula dva dana nakon kraja Rhapsody turneje x] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 ocekivao sam mnogo gore po tvom opisu nije mi toliko uzasno. bolji mi od Edua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts