Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 Da, zaboravio sam uzasna gostovanja Hansena i Kurscha ... Pa ovi imaju gore goste nego Shaman na RituaLive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted October 14, 2004 Report Share Posted October 14, 2004 ovaj album je bolji od images and wordsa i operation : mindcrimea zajedno! tako kazu japanci. nema razloga da im ne verujem. slava! p.s. vidim da cu da zavrcem usi nekome zbog sammeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 kapiram da je neinspirativno djubre kao i Rebirth. slava Shamanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 nijesam mislio da si kadar kapirati... e, dejvide, dejvide... nova angra ima momenata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 ima momenta kapiram, ali nema duha...kao sto je stara Angra imala. rebirth = old Angra cover band. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 ima momenta kapiram, ali nema duha...kao sto je stara Angra imala. rebirth = old Angra cover band. poz nova Angra samo duhom podseca na ranije radove... preslushaj e, da... Album je 100x bolji od Rebirth, samo preskocis pesme do Wishing Well Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Meni je nova Angra bolja od stare, nikad nisam voleo vokal AM dok je bio u Angri.Novi je po meni odličan, prirodan nastavak Rebirth-a, više mi leži power verzija Angre nego one sa AM. Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 (edited) Mene su kupile one balade, mozda zbog Milton Nascimenta BV odradio `vju. Bio Shaman, sad je red na njih. Uskoro. Edited October 15, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Jao, momci, pored vas zajebanciji nikada kraja... Ovako, kao ne-veliki fan ni Rebirtha ni Rituala smatram da je ToS bolji od oba... videcemo sta ce Matos ponuditi krajem godine, ali ovo je nesto najbolje sto je poteklo iz (ex) Angra kompanije od raspada. Stavise, mogu reci da mi se dopada, sto nisam mogao kazati za ova dva. Iskreno sumnjam da ce Matos, sa daleko promenjenim stilom, uspeti u misiji. A da je najbolji u zanru i nije... eto dva zmaja tu koji razvaljuju-i Dragonforce, a i Dragonland koji uskoro izdaje bombu Starfall za Century Mediju... o Lost Horiozonu necu ni da pricam, a zna se koje undisputable king of power metal, a sto je i sisa Lazo primetio, po prvi put rekavsi nesto pametno na ovoj temi: slava Sammetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Guev@ra Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Ja jednostavno ne mogu da skapiram ideju Angre. Ok, svirka svaka cast, ali nekako fali atmosvera. Just another Power! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Jao, momci, pored vas zajebanciji nikada kraja... Ovako, kao ne-veliki fan ni Rebirtha ni Rituala smatram da je ToS bolji od oba... videcemo sta ce Matos ponuditi krajem godine, ali ovo je nesto najbolje sto je poteklo iz (ex) Angra kompanije od raspada. Stavise, mogu reci da mi se dopada, sto nisam mogao kazati za ova dva. Iskreno sumnjam da ce Matos, sa daleko promenjenim stilom, uspeti u misiji. A da je najbolji u zanru i nije... eto dva zmaja tu koji razvaljuju-i Dragonforce, a i Dragonland koji uskoro izdaje bombu Starfall za Century Mediju... o Lost Horiozonu necu ni da pricam, a zna se koje undisputable king of power metal, a sto je i sisa Lazo primetio, po prvi put rekavsi nesto pametno na ovoj temi: slava Sammetu. brateeee klasa Vidi, spominjao sam ovde da mi se svideo novi Vision Divine, bash nisam imao nista tih dana i solidno sam ga preslushao Posle sam dobio Angru i Stream nece skoro u player, mozda i nikad vishe... izvalis koliko je svirka naivna, atmosfera , produkcija decija... ovo jeste vrh i mega plus, filozofija - jeitinho brasileiro Nadam se da nisam pogresno shvatio i da se necu puno razocarati kad zapalim tamo u penziji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake Healer Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 ToS ubedljivo najbolji album od odlaska Matosa Prvih pesama je neki prosechan poweric...ali vec od "Wishing Well" krece dosta 'ozbiljnije'. Kaievo gostovanje nishta specijalno, dosta brutalno dodushe, ali me je Hansi na "winds of Destination" odushevio. Odlichno se uklopio u pesmu! Pored te najjacha mi je josh "No Pain For The Dead" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 Meni se album posteno svidja. Super svirka, aranzmani... Zaista iznenadjenje. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfection Of Vanishing Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Novi album zakon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 (edited) Eu vou contando os dias E já, já não tenhomedo Eu lhe peço Eu imploro Quando a minha hora chegar Meu descanso minha paz Edited November 16, 2004 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 20, 2004 Report Share Posted November 20, 2004 Malo vesti... Kiko je snimio solo djitraski album - "Zero Gravity". Mike Terrana za bubnjevima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted November 20, 2004 Report Share Posted November 20, 2004 Nisam slusao ovaj novi kako god da se zove,ali mogu samo jedno da kazem na sav glas ANGRA IS THE BEST MOTHER FUCKING BAND ON EARTH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 Nova Angra je fenomenalna! Ne mogu da pisem vise,smrzli mi se prsti. toliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 Grave nemaš pojma Meni se album uopšte ne sviđa... jeba ga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 Album je odlican zaista prijatan za slusanje!!! Kako onaj (ne znam mu nik....p...i predugacak) moze reci da je gostovanje Hansija lose, lik je amater!!! Ali, koliko god dobar album bio, ne moze parirati Queensryche-u!!! Jebiga!!! Ajd zdravo!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 Ništa ne može parirati Queensryche-vom Operation: Mindcrime i Dream Theaterovom Images and Words Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordring Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 Hansi je ceo loš i to još poodavno stoji (zapravo otkad postoji BG) a ceo album je čudan... dobar je, ali mi je opet nekako... kao da nije Angra (barem ona na koju sam navikao) Kada bih ocenjivao dao bih: 8.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 Ništa ne može parirati Queensryche-vom Operation: Mindcrime i Dream Theaterovom Images and Words Ko uopste pokusava to da uporedi? Album odlican, da se ne ponavljam. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 25, 2004 Report Share Posted November 25, 2004 Grave nemaš pojma Meni se album uopšte ne sviđa... jeba ga... Nemas ti pojma! Ti mi rece da ti je ovaj album gej...Sta ti je tamo gej,majke ti?Mnogo fin album,ima materijala za slusanje. Hansi me nije nesto odusevio,ali Kai je carski odradio posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts