WoI Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 ne verujem dok ne vidim.To sam odavno naucio Quote
StarbreakeR Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Isto...kada vidimo na njihovom sajtu verujemo u sve... Inace srecan rad agenciji o kojoj cemo da cujemo Quote
apocalypsetb Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ljudi samo strpljenja sve ce da se objavi kad bude vrijeme za to.Posto sam vidio da ima zaista zagrizenih fanova Angre htjeo sam da im malo uljepsam zivot a ujedno i osjetim puls ljudi. I za kraj koncerta ce biti sa vjerovatnocom od 70-80%!! Quote
Guest Shadow Storm Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Pitam se samo koje godine, svi dobri bendovi nas iskuliraju Ja i dalje ubedjujem ortake da je najbolji album -- Angels Cry Cry in the night of the angel For their light will never shine With their hearts so full of sorrow Muddy waters all around The curtain falls for helpless souls How they suffer swept aside And the raging streams are flowing with so little hope inside (Is like) Angels crying Can't take no more Angels dying Capture their fall Try to see this misery your future is not what you wished it to be So try to fly, the answer lies in the angry darkened skies (angry darkened skies) You just keep on standing in these fields all your life You sow the seeds that never grow No harvest comes such a strain to feed the few Still you're waiting, it's in vain... The change must come right now! Oh, see the sun in the sky (From the dawn of destruction) Free, free this chain from my heart... (chain, chain, chain) Hear the cry of angels from this life you cannot hide The change may come tomorrow for the solemn weeping eyes (Like) Angels crying Can't take no more Angels dying Capture their fall Try to see this misery your future is not what you wished it to be So try to fly, the answer lies in the angry darkened skies (angry darkened skies) You just keep on standing in these fields all your life You sow the seeds that never grow No harvest comes such a strain to feed the few Still you're waiting, it's in vain... The change must come right now! Angels are crying and dying There must be some way endless you stray, still you pray for a better life Nobody sees when a glimpse of your target lies behind you, Like steps of the pilgrims unshined! SOLO: Kiko Quote
Feanor Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Ljudi da vas malo obradujem Angra ce u lijepoj nam drzavi sa vjerovatnocom od 70-80% da nam se pojavi u decembru ove godine ili u Januare sledece godine. I to u organizaciji jedne nove agencije o kojoj ce se uskoro malo vise cuti. Ovo je cisto da vas malo zaintrigiram. Ne lozi ljude bez veze. Angra nema razloga da dodje, zato sto ih niko ozbiljan nece zvati. A ozbiljan je onaj koji nije lud da se upusti u finansijski maraton po minskom polju. Zasto bi dosao bend na koji ce doci manje ljudi, nego sto ce biti zalepljeno plakata? Dovest dream ili symphony je druga stvar, a i tu su sanse male. Angra je mali bend (po popularnosti, a po kvalitetu prejebali su skoro ceo metal svet IMO ) Quote
StarbreakeR Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Slazem se skroz al ajde nadajmo se da ce i od toga biti nesto... Quote
WoI Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 aj bre nemoj da lozis ljdue ako nece biti stvarno Ako bude bcie do jaja Mada ce opet malo ljudi doci sigurno Nije Angra neki komercijalni pwoer bend Quote
StarbreakeR Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Da...ne verujem da bi bilo preko 400 coveka... Quote
Feanor Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Imam klip Kiko-a sniman za young guitarist. Koji gitarista... tata za sve power metalce. Ne zbog tehnike, koja je impresivna, vec kakve covek ima ideje. Krlja neku metal rifcinu i samo ubaci 7/+9 A i covek, sve svira, zna da shreduje ali ne razmece se time, vise ide na fraze a to se ceni... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) Taj Young Guitar video je onaj pola Kiko - pola Sardinas? Edited May 10, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
voodoo_ Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Auh, bilo bi do jaja da Angra dođe... Jel su oni pravili "The Shredding Tour" zajedno sa Dragonforceom? Dragonforce, Angru i Blind Guardian da vidim, i tačno više ne moram da koncerte da idem sledećih 10 godina... Quote
WoI Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 da da to je bilo prosle godine valjda Secam se da je koleza Vanish teo u Grcku da ide da ih gleda Quote
Angelystor Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 ja? pomesha' si me s nekim..mozda sam jedino rekao da bih VOLEO da ih gledam..al odlazak za grchku bi mi sad bio muchenje..mozda je bila i peshta..a ne grcka Quote
Branko Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Zna li neko nesto vise o solo albumu pevaca??? Quote
WoI Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 ja? pomesha' si me s nekim..mozda sam jedino rekao da bih VOLEO da ih gledam..al odlazak za grchku bi mi sad bio muchenje..mozda je bila i peshta..a ne grcka ma ti si mi bre pricao valjda sunce ti tvoje Quote
Angelystor Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 ti sto me juce iskulira dva put necu ti oprostim ja nikada nisam planirao da idem u Atinu ni na jedan koncert..daleko bre Quote
Grobodan Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Warriore,zivota ti,jesi li bio u Agent Steel duksu?Mislim da sam te jednom udario...izvini.Ja sam onaj celavac u The Eye majici. Quote
WoI Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 ti sto me juce iskulira dva put necu ti oprostim ja nikada nisam planirao da idem u Atinu ni na jedan koncert..daleko bre kad te bre iskulira sunce ti tvoje Trazio te juche celo vreme na certu nigde te ne videh A ovo za Grcku se jasno secam ne izvlaci se sada Quote
StarbreakeR Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Trazio te juche celo vreme na certu nigde te ne videh I ja...iako ne znam ni kako izgledas... Grave...to si bio TI???Damnit...a ni da se pozdravim... Quote
Grobodan Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ti si bio u Agent Steel majici?Zbunjujete me Quote
WoI Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ti si bio u Agent Steel majici?Zbunjujete me pa jebote ja sam ko bi drugi bio Sto se niste pozdravili bre analijanso A Starbreaker je bio u teksas jakini sa Runnig Wild prisivacem A ovog mog kolegu Vanisha inache picku jednu ne videh uopste Quote
Grobodan Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 pa jebote ja sam ko bi drugi bio Sto se niste pozdravili bre analijanso Pa otkud sam znao da ste to vi,idi u kurac.Nije vam na celu pisalo + bio sam utransu.Nego sad nesto povezujem i kontam... Quote
WoI Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Pa otkud sam znao da ste to vi,idi u kurac.Nije vam na celu pisalo + bio sam utransu.Nego sad nesto povezujem i kontam... pazi ja sam napred pored Gotzeta video neke ljude koji su mi licili na clanove analijanse al nisam znao da ste to vi Da se preselimo mi na Kingov topic Quote
Recommended Posts