Captain Spaulding Posted July 28, 2017 Report Posted July 28, 2017 Solidan pop-rock album sto se mene tice 9/10 ovo je pop koji bih rado pustila u kontinuitetu nakon Peter Gabrielovih albuma So ili Us, sto cu i uciniti Za solidan pop-rock album dajes 9/10? :mhihi: :mhihi: 1 Quote
ShinigamY Posted July 28, 2017 Report Posted July 28, 2017 People Who Eat the Darkness mi je najjaca pesma na albumu, posle nje Detonation. Pa onda sve ostalo. Nisam ocekivao da album ispadne ovako dobro, vrtece se ovo danima, tacno da se slusa dok radis, ujutru prva polovina albuma dok se razbudim, postavim u better mood, a onda kako dan prolazi i pocnem da hejtujem sve na poslu, onda se vrti drugi deo albuma Quote
Face Of Melinda Posted July 30, 2017 Report Posted July 30, 2017 Za solidan pop-rock album dajes 9/10? :mhihi: :mhihi: Yup 10/10 rezervisano za Bjork bonus poeni idu za inovativnost i kreativnost, a Stevi to fali ovde... skroz realno, kvalitetna mjuza i ideje, ali hint of abba i deonice iz PT ere nije vrhunac kreativnosti za njega... Njegov najbolji album po meni je defintivno i dalje Insurgentes tom albumu uvek dajem 10/10 jer ima sve Quote
Totamealand Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Dobar je album. Najviše mi se dopadaju stvari koje su se što je više moguće udaljile od klasičnog prog zvuka koji je Steva već ionako usavršio poslednjih godina. Pop aspekt je pravo osveženje - i odlično mu ide. Nowhere now, Permanating, naslovna i Sons of unborn su mi omiljene. Quote
Haos sam ja Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Ja sam sucker za sve sto Wilson radi, pa ni ovaj put nije razocarao. Zaista je primetna ta promena atmosfere kako album odmice. Nisam odusevljen ovim downtempo, triphoppy momentima, dosadnjikavo je i to mi je najslabiji deo albuma mada kapiram strukturu. Sreca pa ga zavrsava sjajnim closerom - song of unborn, divna pesma. Prvi deo albuma je odlican i nimalo mi ne smetaju pop elementi, naprotiv, to je sve uradjeno znalacki. The same asylum as before kidalica stvar, mozda i omiljena nakon dosadasnjeg preslusavanja. Quote
Angelystor Posted August 20, 2017 Author Report Posted August 20, 2017 Nakon festivalske sezone, vratio se punom pažnjom na album, i tek sad provalio lirik: "I live in the flat next door, and I can hear you fuck your girlfriend through the wall" raspičio Quote
Angelystor Posted August 21, 2017 Author Report Posted August 21, 2017 (edited) To je jedan od prvih lirika sa albuma koje smo čuli još tamo u januaru negde kada bio preview za Pariah, naviklo se odavno :] Edited August 21, 2017 by Angelystor Quote
ShinigamY Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Ne znam kako da interpretiram to njegovo, tired of facebook, zato sto lik je nikada promovisaniji na FB-u od svih tih "progera" ... Tako da, cut the bullshit Quote
Totamealand Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Skoro je bio neki Q&A sa Stevom na FB-u, a ispod komentar: "I thought he was tired of FaceBook." The Same asylum i People who eat darkness su žešći groweri. 1 Quote
Angelystor Posted August 21, 2017 Author Report Posted August 21, 2017 Meni je gori primer streaming i slušanje muzike preko mp3a. Ko se seća, na onom Insurgentes filmu je uništio iPod čekićem, a onda od prošle godine pustio muziku na celu bulumentu streaming servisa 1 Quote
ShinigamY Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Stevica je malo bipolar izgleda Al' dobro, sve dok roka finu mjuzu, meni ne smeta. Malo bodu oci te gluposti tako, ja sam zajeban, povucen, mracan, nemam porodicu, samo mjuza, mrzim ceo svet, FB je zlo i ostalo, i onda provodis vise vremena na njemu nego van njega Quote
Angelystor Posted August 21, 2017 Author Report Posted August 21, 2017 To be fair, mislim da je rekao da nema lični fb nalog i da mu je ono samo artist stranica, i da ima lika koji to tamo održava (lik koji je i snimao taj fb intervju). Quote
Grobodan Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Kad pomenuste to, zanimljivo pitanje: ima li on zenu i male progere strebere? Nikad nisam cuo za taj info. Quote
Haos sam ja Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Nema ni ženu ni decu. Samo prog. Quote
In The Flesh Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Mikael >>> Steven ali Steven 8==D Mikael Quote
obsessed by cruelty Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Meni je gori primer streaming i slušanje muzike preko mp3a. Ko se seća, na onom Insurgentes filmu je uništio iPod čekićem, a onda od prošle godine pustio muziku na celu bulumentu streaming servisa a u way out of here slusa taj isti iPod Quote
soul wandering Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Kad pomenuste to, zanimljivo pitanje: ima li on zenu i male progere strebere? Nikad nisam cuo za taj info. ima melindu, iako to jos uvek ne zna Quote
ShinigamY Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Pricao je kao u fazonu da mora da bira, da li ce da ima porodicu ili da pise muziku, i kao odabrao muziku, jer puno ljudi moze da ima porodice, a ne moze puno ljudi da pise muziku kao sto on radi, pa kao tako doprinosi svetu vise, i postujem tu odluku maksimalno, skroz je kul sto je posvecen necemu maksimalno. Quote
Totamealand Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 (edited) Samo Mikaela. Samo Mikaela. Aplauz. Edited August 21, 2017 by Totamealand Quote
Angelystor Posted August 21, 2017 Author Report Posted August 21, 2017 Pricao je kao u fazonu da mora da bira, da li ce da ima porodicu ili da pise muziku, i kao odabrao muziku, jer puno ljudi moze da ima porodice, a ne moze puno ljudi da pise muziku kao sto on radi, pa kao tako doprinosi svetu vise, i postujem tu odluku maksimalno, skroz je kul sto je posvecen necemu maksimalno. A sad mu smeta kad se neko jebe u stanu pored tok piše muziku. a u way out of here slusa taj isti iPod I taj spot mi je jako ogavan Quote
23/16 Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Sere Steven za sve pare, ali koga briga dok pravi dobru muziku. Quote
Recommended Posts