Angelystor Posted November 6, 2020 Author Report Posted November 6, 2020 Dosta smo kenjali po Stevi danas, vraćamo se na worship Ne mogu da se ne otopim svaki put kad čujem ovu pesmu. 1 1 Quote
Simadin Posted November 7, 2020 Report Posted November 7, 2020 Mislim da je sustina svega da lik napokon ima ribu/zenu i ocigledno mu je trenutno do jaja u zivotu, tako da ne ocekujem da se u skorije vreme vrati na incel depre, to eventualno moze da se desi ako ga doticna sutne (sto mu apsolutno ne zelim). Samo prcaj Stevo, i u picku i nas u usi. 2 Quote
..charlie.. Posted November 24, 2020 Report Posted November 24, 2020 Blackfield-ish... Ali iz Blackfield V faze.. Quote
Angelystor Posted December 4, 2020 Author Report Posted December 4, 2020 Novi Blackfield - https://www.metal-tracker.com/torrents/299046.html Ima ga valjda Stevan na nepar pesama Quote
Chicken Little 420 Posted January 20, 2021 Report Posted January 20, 2021 https://getmetal.club/186105-steven-wilson-the-future-bites-2021.html 1 Quote
23/16 Posted January 27, 2021 Report Posted January 27, 2021 Aj za ocaj pesmu, vec sto ce to svirati na turneji. Preskace se ovog puta. Quote
Angelystor Posted January 30, 2021 Author Report Posted January 30, 2021 Ne mogu ni pošteno da se poserem po ovome, jer pre svega nije vrsta muzike koju nešto često puštam. Ali, sa druge strane, smatram da mogu da proizaberem dobar pop kada čujem, ili bar znam šta mi sviđa, aj tako, i ovo mi se definitivno ne sviđa. Možda najčudnija stvar u vezi sa albumom je "12 Things I Forgot", koja me odskače od albuma zbog potpunog izostanka elektronike, i što zvuči kao "nestala" traka sa prva dva Blackfielda. Anyhoo, sviđa mi se stvar bez problema, ako ništa dr., vrteću ovo sa albuma. Od svih ostalih electro/pop numerica, "King Ghost" mi nadalako najozbiljnije zvuči. Sa druge strane, ako "Personal Shopper" čujem ponovo tokom ovog života, biće prerano. I na kraju svega, mora se pomenuti falsetto koji mi je žešće iritantan u Stevanovoj izvedbi, plus old-man-commentates-on-technology tekstovi. Druže, otišao si na Spotify, šta cmizdriš sad koj moj. Sreća pa covid odlaže turneje, pa ne moram trenutno da se razmišljam da li bih gledao set sa ovim stvarima live ili ne. A sigurno će da ubaci neke PT pikanterije opet zbog kojih bih se zaintrigirao da odem. 1 Quote
Koroviev Posted February 2, 2021 Report Posted February 2, 2021 "Zabole me racku." https://www.blabbermouth.net/news/steven-wilson-wasnt-affected-by-eddie-van-halens-death-i-was-never-a-fan/ 1 Quote
VoivodBG Posted February 2, 2021 Report Posted February 2, 2021 (edited) Kakav transfer blama. Edited February 2, 2021 by VoivodBG Quote
ANamelessGhoul Posted February 3, 2021 Report Posted February 3, 2021 Jao uzasa. Sta bi s ovim likom jbt Quote
azal Posted February 3, 2021 Report Posted February 3, 2021 pre neki dan sam se zajebavao da se lik osisao kao Bowie pa utripovao da mu je to dovoljno da pravi dobre pop pesme, pa sad vidim ovaj spot 1 Quote
Haos sam ja Posted February 3, 2021 Report Posted February 3, 2021 Stevica u fazi "inflejmsovanja" karijere. 1 Quote
23/16 Posted February 3, 2021 Report Posted February 3, 2021 Jbt, ja mislio da se on proserava kada je pricao kako je muziku izabrao pre porodice. Stvarno se raspao od kada je nasao ribu. Quote
Лука Posted February 3, 2021 Report Posted February 3, 2021 Ulazi polako u Gildenlow mod tripovanja. Realno je lik niche artist a ubacije Trampa, Zuckerberga i glumce u spot, baš je dalekosežan njegov uticaj na mase, daleko će se ovo pročuti, baš ono nikoga ne intresuje šta on ima da kaže na tu temu. Pritom mu je komentar baš plitak u pm. Quote
azal Posted February 3, 2021 Report Posted February 3, 2021 1 hour ago, Лука said: Pritom mu je komentar baš plitak u pm. ovo je sustina i esencija Gildenlow moda realno Quote
Лука Posted February 3, 2021 Report Posted February 3, 2021 (edited) Otkad znam za njega stalno izlaze neki deluksi, svaki album neko prenadrkano izdanje, i sve ljude što znam da kupuju to suvi materijalisti i consumeri, a sad nešto palamudi. Ima svojih trenutaka Wilson i Porcupine Tree, ali nemoj da se zavaravamo da nije ultra product muzika i i kolaž svega tuđeg od kad postoji. Uzmeš neki Elbow, na primer, koji nema veze sa prog rockom ali 300 puta autentičnija, zrelija i relevantnija muzika meni od bilo čega što je Steven uradio. Aranžerski daleko zrelije i intresantnije, možda nije neki najjači bubnjar ili ne znam šta, ko da je bitno. Slušam ceo dan Elbow danas, pa se nadovezujem. 😄 Edited February 3, 2021 by Лука 4 Quote
Berliner Posted February 4, 2021 Report Posted February 4, 2021 8 hours ago, Лука said: Ulazi polako u Gildenlow mod tripovanja. Realno je lik niche artist a ubacije Trampa, Zuckerberga i glumce u spot, baš je dalekosežan njegov uticaj na mase, daleko će se ovo pročuti, baš ono nikoga ne intresuje šta on ima da kaže na tu temu. Pritom mu je komentar baš plitak u pm. da makar ima nesto da kaze, a da to nikog ne interesuje (verovatno bi onda bas mene interesovalo), ali nema, u tome je najveci problem Quote
Angelystor Posted February 5, 2021 Author Report Posted February 5, 2021 TIL da postoji Future Bites edition koji košta 10k funti Nisam gledao celo naravno, ali iz ovih preskoka najgore je što mi se čini da nije fora. Quote
ShinigamY Posted February 5, 2021 Report Posted February 5, 2021 Nije fora, 10k je neki lik iskesirao cim se pojavilo. Debili, sta ces ... 1 Quote
Recommended Posts