..charlie.. Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=pWNbWubmMPQ Nova pesma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Fina pjesmica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Shitić mi ova forica sa tačkama u naslovu albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Uvalim ti kitic. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Sedneš mu po prezimenu! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Jako veliki zaokret u odnosu na Raven-a. Vise mi vuce na neki Blackfield nego na solo SW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Ju! Vesele li pesme Sto kaze ITF fina pesma, nista spec ali ne bih volela da je ceo album u ovom fazonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 (edited) Nikakva pesma, nadam se da je u kontekstu albuma bolja. Edited January 4, 2015 by Erotomaniac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Evo nove Izvinjavam se, greškom postovah Enigmu. What. The. Fuck. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 'Nako mi je skroz.... ima dosta No-man momenata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 I ljudi posle kažu da je Steven postao predvidljiv. Čudi me da je ova pesma izabrana za singl, deluje mi da je jedna od onih koje imaju više smisla u kontekstu albuma. Zato je naslovna stvar pravi hit. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 4, 2015 Author Report Share Posted February 4, 2015 Zaintrigirali ste me...ali čekam album, neću ovo na kašičicu :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 meni ce prvi album biti uvek najbolji i najdrazi, taj se album pojavio bas u vreme kad sam dosta slusao PT i odlicno mi je legao. posle, ova dva proggier albuma mi nisu legla, jer sam se malo odvikao od te muzike i bilo mi je tesko da ih svarim i ne verujem da cu ikad moci. daleko od toga da kazem da su losiji albumi ili tako nesto ali ova nova pesma bas deluje kao totalna suprotnost od svega sto je uradio do sada, sto je i bilo ocekivano jelte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Totalno nevezano za novi album, ali drogiram se demo verzijom ove pesme danima naravno jedan je demo iz aprila '97 taj mi je omiljeni, a drugi oko 2002 koliko skapirah prema YT... http://www.youtube.com/watch?v=IPFBXLZq_IE http://www.youtube.com/watch?v=b3wULOwzPlY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 ćao http://www.mediaboom.org/423842-steven-wilson-hand-cannot-erase-2015.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 cao cao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Ljubim ljubim Talvi! :* Uradile me hemikalje od ciscenja jutros sada jos Stevu da nagarim i milina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 22, 2015 Author Report Share Posted February 22, 2015 Prvi utisci...one dve što su prve dali preko neta su ubedljivo najgore, dok, one dve što je pikao na turneji mi favoriti, plus "3 Years Older". Ancestral mi za sad baš jako izuzetno lega, vraća me u Beč pre godinu i po dana :] baš dobri fleševi Inače, i nije toliko "drugačiji" album kao što ga je najavljivao...ako ništa drugo, očekivao sam taj ženski vokal da će mnogo više da bude zastupljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Prvi utisci su mi izmešani skroz... moram ovo jos da poslušam (referenca na isparenja od juče) Anyway prve dve pesme koje su izbacili su zaista najslabije... dok mi je Ancetral za sada masterpiece Svakako ćemo još diskutovati o ovom albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Dajte novi link, ovo su izbrisali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 dobar je albume,iskreno meni je bolji od proslog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Auuuu, koliko će ovo morati da se vrti, Wilson stvarno ume da bude izazov za slušanje. Posle prvih par obrtaja, rekao bih da Routine, Home invasion i Happy returns imaju najviše potencijala. Ne bih još komentarisao ove dve najduže, one će najverovatnije poslednje da legnu. I da, Perfect life sjajno radi u kontekstu albuma kao što sam i pretpostavio, druga polovina ima prelepe vokalne harmonije koje samo rastu i razvijaju se. Sviđa mi se kako se ti akordi provlače kroz ceo album i daju mu pravi konceptualni šmek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erotomaniac Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Auuuu, koliko će ovo morati da se vrti, Wilson stvarno ume da bude izazov za slušanje. Posle prvih par obrtaja, rekao bih da Routine, Home invasion i Happy returns imaju najviše potencijala. Ne bih još komentarisao ove dve najduže, one će najverovatnije poslednje da legnu. I da, Perfect life sjajno radi u kontekstu albuma kao što sam i pretpostavio, druga polovina ima prelepe vokalne harmonije koje samo rastu i razvijaju se. Sviđa mi se kako se ti akordi provlače kroz ceo album i daju mu pravi konceptualni šmek. Potpuno se slažem, prvi utisci su jako pozitivni. Slušaće se ovo još! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 dok mi je Ancetral za sada masterpiece Ovo. Ludilo od pjesme. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Jako, jako, jako dobra ploča... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts