Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Lunar: Ima projekcija i danas i sutra (tj u nedelju), ne znam kako pre premijere al stoji na sajtu Koloseja :D

ima i ovde u nišu te pretpremijere, ja idem večeras da gledam :)

Posted

данас сам видео трејлер за Теда

делује тупаво, ал симпатично тупаво

Posted

Projekat je započet kao Alien prequel, ali su se namerno udaljili od tematike da bi imali više umetničkog prostora i da bi privukli više publike. Znači, tehnički nije Alien prequel, ali kontam da ćemo pohvatati dosta Alien elemenata.

Posted (edited)

Brate ako su pare problem onda imas izgovor. Ako ti je izgovor sto Kikinda nema dobar bioskop izgovor onda ti je jadan. Ja sam mnogo puta isao u Beograd da bi gledao filmove u Koloseju :D

Edited by Captain Spaulding
Posted

Kikinda više nema bioskop, što je sramota. U Novom Sadu sam svakako, ali trenutno u troškovima do guše. Moraće da sačeka koju nedelju. :)

Posted

^Ova dva momka su lepo objasnili trailer, plus su rekli nekih par interesantnih informacija oko Amerike u to vreme.

+ trailer za Django Unchainded.

Inace cool je omaz, sto se pojavljuje Franko Nero u filmu. :D

Posted

jebi se sad sam ja to htel ada postujem

:haha:

to mora da se gleda :wub:

prvo Kadija Dredd pa sad Robocop hahahahah

Posted

Ja imam neku fiks ideju, ako su momci sa yumetala raspolozeni, da se okupimo, ko hoce da gleda, i da odemo svi skupa na premijeru Dark Knight Rises? :D

Posted

Ja imam neku fiks ideju, ako su momci sa yumetala raspolozeni, da se okupimo, ko hoce da gleda, i da odemo svi skupa na premijeru Dark Knight Rises? :D

Ja sam za, gde bi gledali?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...