Tormentor Posted December 9, 2002 Report Posted December 9, 2002 Ne znam da li su ovi jos na okupu ali znam da za ono sto su odsvirali zasluzuju da se pomenu na ovom forumu. Koliko sam upoznat Nick Barker iz D.Borgira je tu zapoceo svoju karijeru a kroz bend su se jos provlacili bivsi clanovi Napalm Death-a i At the Gate-sa. Quote
boske Posted December 11, 2002 Report Posted December 11, 2002 taj projekat(bend) je totalno vrh nabavio sam njihov cd i mnogo su dobri Quote
Baja Car Posted December 11, 2002 Report Posted December 11, 2002 Da, u tom bendu su ortaci iz DIMMU BORGIR, HYPOCRISY, NAPALM DEATH. Nikada ih nisam slusao..... Quote
Earendil Posted December 12, 2002 Report Posted December 12, 2002 ja sam slusao samo jednu pesmu ako neko ima rado bih ga uzeo za male pare Quote
Tormentor Posted January 5, 2003 Author Report Posted January 5, 2003 Kad? Zar "Advance" nije izdat 2002-e??? Quote
Aleara Posted January 5, 2003 Report Posted January 5, 2003 Koliko ja znam imaju samo dva albuma: 'Pleasures Pave Sewers' 01 i 'Hate Breeds Suffering' 02, a za 'Advance' nisam nikad cula. Aktivni su i dalje. Ja imam 'Hate', i album je odlican. Quote
Tormentor Posted January 5, 2003 Author Report Posted January 5, 2003 Koliko ja znam imaju samo dva albuma: 'Pleasures Pave Sewers' 01 i 'Hate Breeds Suffering' 02, a za 'Advance' nisam nikad cula.Aktivni su i dalje. Ja imam 'Hate', i album je odlican. Pazi ti kad ja imam promo CD koji se zove Advance. Sad sam upravo uporedio pjesme sa tog disca sa ovima sa prethodna dva albuma i vidim da to nije isto. Sta je to sto ja imam :? Quote
Aleara Posted January 5, 2003 Report Posted January 5, 2003 Pazi ti kad ja imam promo CD koji se zove Advance.Sad sam upravo uporedio pjesme sa tog disca sa ovima sa prethodna dva albuma i vidim da to nije isto. Sta je to sto ja imam :? Ja sam bas trazila njihovu diskografiju, i svuda sam naisla na podatak da imaju samo 2 albuma. Ocigledno imas neki sablasni cd ili su to mozda pesme sa sledeceg albuma, sto bi znacilo da si vidovit . Quote
Tormentor Posted January 6, 2003 Author Report Posted January 6, 2003 Pazi ti kad ja imam promo CD koji se zove Advance.Sad sam upravo uporedio pjesme sa tog disca sa ovima sa prethodna dva albuma i vidim da to nije isto. Sta je to sto ja imam :? Ja sam bas trazila njihovu diskografiju, i svuda sam naisla na podatak da imaju samo 2 albuma. Ocigledno imas neki sablasni cd ili su to mozda pesme sa sledeceg albuma, sto bi znacilo da si vidovit . Vrjeme ce pokazati da li sam vidovit Evo i trcklist sa tog "sablasnog" albuma. LOCK UP Advance (2001 Promo CD) 1.nucleotics 2.angel domain 3.watch me in 4.chroma 5.bonechruser 6.inmemorial ages 7.dangerous mind 8.blood on my hands 9.death certification 10.blasted 11.one frozen fields 12.structure divine 13.insane 14.deconstruction 15.final act 16.terrorized 17.murder in act 18.cloned as me 19.r.k - 2056 Quote
Perfector Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Jos uvek su aktivni...prosle godine izdat je Live album - Live In Japan. Trenutna postava benda: Shane Embury - Bass Jesse Pintado - Guitars Thomas Lindberg - Vocals Nick Barker - Drums Quote
Black desire Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Ne znam da li su ovi jos na okupu ali znam da za ono sto su odsvirali zasluzuju da se pomenu na ovom forumu. Koliko sam upoznat Nick Barker iz D.Borgira je tu zapoceo svoju karijeru a kroz bend su se jos provlacili bivsi clanovi Napalm Death-a i At the Gate-sa. Nick je poceo sa Cradle... Quote
Josif Visarionovič Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 imam sve od njih,nista posebno Quote
Uruk Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 novi album u oktobru. tako rece Tompa na BA festu Quote
Talvi Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 Extreme metal supergroup LOCK UP has set "The Embodiment Of Paradox And Chaos" as the title if its new album, tentatively due this spring via an as-yet-undisclosed record label. The CD was recorded in November-December at HVR Studios in Ipswich, United Kingdom and is scheduled to be mixed later this month. Quote
AstralliS Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Kakav je onaj Misery Index bend? Nisam ih overio do sada, a vidim imaju priličan broj albuma iza sebe. Privukli mi pažnju pošto ta pesma koju Talvi linkovao iznad je na splitu sa ovima. Quote
Uruk Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 to ti je ekipa iz dying fetus, tako da otprilike takav tip grajnda mozes ocekivati. ljudi ih vole i slusaju, kult su poprilican, ali ja licno nisam neki preveliki ljubitelj (mozda ima veze i sa tim sto sam i fetuse prestao da slusam) Quote
AstralliS Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Stavio da se skine, videću, mada i nisam nešto u tom fazonu u poslednje vreme. Hvala na infou. Quote
kuruz Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 (edited) Kakav je onaj Misery Index bend? Nisam ih overio do sada, a vidim imaju priličan broj albuma iza sebe. Privukli mi pažnju pošto ta pesma koju Talvi linkovao iznad je na splitu sa ovima. Мени су сјајни, Discordia најбољи албум. Edited January 13, 2011 by Undertаker Quote
Max Butcher Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Imao sam priliku da cujem peseme sa novog albuma i mogu reci da su vise nego dobre i da obecavaju... Quote
Recommended Posts