Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hvala,hvala...trudim se kolko mogu.Jes da moje kolekcije nisu nista naspram vasih ovde prikazanih ali guram i ja polako.Sto bi reko Laki Topalovic-MI MORAMO ICI U KORAK SA SVETOM :D

• Upvote 2
  • Downvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Pa vuce na metal ali nije. Mislim u onom cisto izvornom smislu. Imaju elemenata svega i svacega al tesko da mogu da svrstaju u neki pravac. Mozda ovaj neki new wave valjda,jebem li ga.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Максе, како се ти котираш међу колекционарима ND и Destruction у светским оквирима? Спадаш ли у оне са највише ствари?

Posted

Максе, како се ти котираш међу колекционарима ND и Destruction у светским оквирима? Спадаш ли у оне са највише ствари?

Za Destruction sam #1 a za ND, (posto i radim sa kolekcionarima zbog ND sajta pa znam svaku kolekciju u komad) sam u promosima # , CD-ima #2 a po vinilima #3 na svetu. Fali mi jos testpressinga i white labela...:) moracu to da popravim u buducnosti...:)

• Upvote 6
Posted

Za Destruction sam #1 a za ND, (posto i radim sa kolekcionarima zbog ND sajta pa znam svaku kolekciju u komad) sam u promosima # , CD-ima #2 a po vinilima #3 na svetu. Fali mi jos testpressinga i white labela... :) moracu to da popravim u buducnosti... :)

Е да, је л' познајеш чланове бендова? Знам да су се Напалми стално мењали и да нема никога из оригиналне поставе, ал' ме свеједно занима шта они мисле о вама фанатицима. :D

• Downvote 1
Posted

Naravno da ih poznajem... :) Od prosle godine sam im i webmaster sajta www.napalmdeath.org... U kontaktu sam i sa Lee Dorianom i Mick Harrisom...

Zezamo se cesto na taj racun... Neke dragocenosti koje postoje u 2-3 primerka su od njih licno i nabavljene...

• Upvote 4
Posted

E tu si vala u pravu haha :icon_lol:. Valjalo bi opljackati Cabu pre nego neku banku ili menjacnicu hehe. :mrgreen:;) Mada bi nam trebao kamion da potrpamo sve unutra i to onaj sas duplu prilkolicu haha :haha:

Anyway,svaka cast za behemote.

• Upvote 3