Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ааааааааа бре Бојане,купићу ти на крају неки људски фото апарат да усликаш ове дијаманте ко човек а не да гледам у звезде шта је шта :haha: .У сваком случају - СВАКА ЧАСТ на овим примерцима.Плушчина од мене ко врата!

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Par ultra rariteta iz moje kolekcije,ovog puta sa boljim aparatom,da se Sale nebi ljutio!

Ovo je jedno od najmisterioznijih death metal izdanja, a zasto.Zato sto postoje dva presa,jedno kao moje sa matriks kodom THR 015 MPO 01 @ i drugo sa THR 015 za koje mnogi tvrde da je dobro uradjen butleg.Naravno pres sa crnim lejblom je najredji i on je definitivno i najskuplji.Zato,ako neko bude jurio prvi pres,neka me kontaktira za reference!

IMG_1385_zps5c4ca756.jpg

Mnogi tvrde da je Pungent stench najbolji austrijski bend ikada,za mene je ovaj album ipak daleko najbolje austrijsko death metal izdanje!

IMG_1395_zps39b55761.jpg

• Upvote 1
Posted

Hajde, kolekcionari, da vas čujem: da li je i kako moguće ispeglati (izravnati, ispraviti) buklet koji se uvio od kvašenja?

Posted

Za mene jedan od najboljih brutal death metal albuma.Prvo izdanje na Drowned productions,cak je i reizdanje na Pathos label-u dosta skupo!

DSC00085_zpseaffb581.jpg

Po meni ubedljivo najbolji istocnoevropski thrash death metal album,redak disk do bola a bogami i papreno skup:

DSC00082_zps9d02c862.jpg

Najtrazenije i samim tim i najredje Combat izdanje nekog cd-a,ja mislim da nije stampan vise od 1000 komada!Nedavno se i pojavio i dobro odradjen ruski butleg,mada vrlo lako moze da se provali razlika!

DSC00087_zpsb4ebdb50.jpg

Ovde nema sta puno da se doda!

DSC00081_zps5cd34d36.jpg

Kao ni za ove tate!

DSC00086_zps5187e263.jpg

Posledni Deathrow album,po meni njihov ubedljivo najlosiji album ali i dalje nedostizan kvalitet za mnoge potonje thrash bendove!Pazite se butlega ovog izdanja cija je disketa srebrne boje!Ovo je inace alternativni omot,drugi pres!

DSC00084_zpsedffdcad.jpg

Malo poznat stari americki thrash sastav,nista epoholano ali sasvim korektan thrash metal sa nekim primesama Venoma!

DSC00083_zpsc3674aa8.jpg

• Upvote 6
  • 3 weeks later...