Сале Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Ааааааааа бре Бојане,купићу ти на крају неки људски фото апарат да усликаш ове дијаманте ко човек а не да гледам у звезде шта је шта .У сваком случају - СВАКА ЧАСТ на овим примерцима.Плушчина од мене ко врата! 1 Quote
Max Butcher Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Lepo mali, ali cijena je prava sitnica u odnosu na http://www.ebay.com/itm/Napalm-Death-Rare-Test-Press-Enemy-of-the-Music-Business-Secret-SECLP005-UK-M-M-/330882873963?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEDWX%3AIT&nma=true&si=DTkyK1Epsjb1%252B1qKlnVe7GUq0Ss%253D&orig_cvip=true&rt=nc Mala 2013 kolekcija ispod: 1 Quote
excel fan Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Lepo mali, ali cijena je prava sitnica u odnosu na http://www.ebay.com/...cvip=true&rt=nc Mala 2013 kolekcija ispod: Naravno da postoje skuplje stvari,da ne pominjem americki power osamdesetih na singlicama,to su bolesne cene!Ceracemo se jos,polako,nisam ja jos ispucao svoje favorite,ha,ha!BTW,jel imas taj test pres,kad smo vec kod ND? 1 Quote
Сале Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Чуј-јел има?? Хахахахаха Осећам да има бар 3 примерка 1 Quote
Max Butcher Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Nazalost izgubio sam aukciju... Moj prijatelj Francuz ipak vise zaradjuje od mene... Quote
[Nocturno] Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 A gde je pecat? (morao sam, bilo je jace od mene ) Quote
excel fan Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Par ultra rariteta iz moje kolekcije,ovog puta sa boljim aparatom,da se Sale nebi ljutio! Ovo je jedno od najmisterioznijih death metal izdanja, a zasto.Zato sto postoje dva presa,jedno kao moje sa matriks kodom THR 015 MPO 01 @ i drugo sa THR 015 za koje mnogi tvrde da je dobro uradjen butleg.Naravno pres sa crnim lejblom je najredji i on je definitivno i najskuplji.Zato,ako neko bude jurio prvi pres,neka me kontaktira za reference! Mnogi tvrde da je Pungent stench najbolji austrijski bend ikada,za mene je ovaj album ipak daleko najbolje austrijsko death metal izdanje! 1 Quote
Max Butcher Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 A ako neko bude zeleo da vidi kako izgleda prvi pres neka obrati meni... Quote
excel fan Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 A ako neko bude zeleo da vidi kako izgleda prvi pres neka obrati meni... Ne seri da imas,to care veliki!Maks rules! 1 Quote
Lou Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Hajde, kolekcionari, da vas čujem: da li je i kako moguće ispeglati (izravnati, ispraviti) buklet koji se uvio od kvašenja? Quote
Angelystor Posted April 21, 2013 Report Posted April 21, 2013 Nepotpuna, ali imam (za sada) sve (meni) najbitnije albume. 7 Quote
Nemethor Posted April 21, 2013 Author Report Posted April 21, 2013 Respekat, lepa Motorhead kolekcija! Quote
excel fan Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 Za mene jedan od najboljih brutal death metal albuma.Prvo izdanje na Drowned productions,cak je i reizdanje na Pathos label-u dosta skupo! Po meni ubedljivo najbolji istocnoevropski thrash death metal album,redak disk do bola a bogami i papreno skup: Najtrazenije i samim tim i najredje Combat izdanje nekog cd-a,ja mislim da nije stampan vise od 1000 komada!Nedavno se i pojavio i dobro odradjen ruski butleg,mada vrlo lako moze da se provali razlika! Ovde nema sta puno da se doda! Kao ni za ove tate! Posledni Deathrow album,po meni njihov ubedljivo najlosiji album ali i dalje nedostizan kvalitet za mnoge potonje thrash bendove!Pazite se butlega ovog izdanja cija je disketa srebrne boje!Ovo je inace alternativni omot,drugi pres! Malo poznat stari americki thrash sastav,nista epoholano ali sasvim korektan thrash metal sa nekim primesama Venoma! 6 Quote
Mr.Hate Posted April 23, 2013 Report Posted April 23, 2013 Prava stvar Boki druze,Coroner pogotovu,pluscina od drugara! Evo drugi deo domacica: Legendarni: I neizbezni... 8 Quote
Recommended Posts