Mr.Hate Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Znamo adresu mi sto smo mu slali ponekad diskove i ploce al necemo da vam kazemo.Moramo se cuvati medjusobno,bar oni koji nisu postavili jos resetke,alarme i dobermane. On topic: 10 Quote
Max Butcher Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 dobar ti ovaj 10" sto strci sa desne strane na cetvrtoj slici 1 Quote
Mr.Hate Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Mora da si video Diatribes. Tvoje oko ima detektor za Napalm-e.Hvala drug... 1 Quote
Dr Alex Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Moja Esoteric kolekcija: Fali mi Esoteric Emotions - The Death Of Ignorance demo cdr i Paragon Of Dissonance 2xLP. Jedva cekam da izadje The Pernicious Enigma na ploci [3xLP]. 2 1 Quote
WIZARD OF GORE Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 A taman htedoh da pitam po čemu se razlikuju izdanja, kad ono nalepnica u gornjem uglu Quote
Mr.Hate Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Moje trenutno Black Sabbath stanje: 10 Quote
excel fan Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Ovo je za mene definitivno najbolji casopis koji se bavio heavy metal muzikom i ostalim zanrovima. Ukupno je izaslo 72 broja plus specijalna izdanja MF1 i MF2 da bi se casopis definitivno ugasio 1993 godine! Bernard Do,covek koji je bio osnivac casopisa i dalje je aktivan,tako sto uradjuje sajt posvecen Metal Forces! Nazalost skoro sve duplikate je rasprodao tokom ovih godina,a neki su zavrsili i kod mene!U svakom slucaju,evo kako izgleda to sve na gomili sa izuzetkom nekoliko brojeva koji mi i dalje nedostaju! To je po mom misljenju istorija metal,crossover i hardcore muzike u malom!Ne zanemerite na losim fotkama. 4 1 Quote
Mr.Hate Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 O Cabo poceli smo sa ne-metalom,da okrenem ja na moj rokic iz osamdesetih sto bi nekad reko Gojko. Salim se,svaka cast za Flojde,imas plus od mene nego reci mi jesi se ti to ispucao sa crnilom? Excel Fan,dao sam plus za casopise,strava su!Koja budala ovaj Bili Milano! On topic,moja skromna kolekcija Maxovog omiljenog benda: 6 1 Quote
Nemethor Posted June 25, 2012 Author Report Posted June 25, 2012 Thanx Vladane, dont vori, biće još puno lepe blasfemije Što se tiče Flojda, mislio sam malo da prošaram žanrove, red mesa - red slaninice... 1 Quote
Сале Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 E alal ti sve za ovaj exodus .Samo ne znam koja ti je ona potpuno crna ploca izmedju bonded i pleasures??? 1 Quote
Mr.Hate Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 (edited) Live at studio 54 butleg na providnom vinilu (Exodus+Slayer+Venom turneja 1985).Pozdrav drugar i hvala na komplimentu.Uzivao sam u fotografijama vasih kolekcija i drago mi je da vi uzivate u mojim i hvala svima za ovoliko pluseva!Pozdrav i samo napred! Edit:Cekam i nadam se da moj drugar Zeljko Descender krene sa fotkama i prikljuci se ekipi jer ovde pripada u samom vrhu.Imam i drugara iz mog grada koji ima oko 90 ploca Maidena ali slabo dolazi na forum. Edited June 26, 2012 by Mr.Hate Quote
Nemethor Posted June 27, 2012 Author Report Posted June 27, 2012 @ Mr.Hate: Maksimalan respekat za Coroner kolekciju, svaka čast! 6 Quote
Max Butcher Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 Kompletna kolekcija argentinskih izdanja 5 Quote
Сале Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 E imam 1 pitanje za Maxa. Jel ti brate kupujes sve te diskove i ploce od napalma ili ti ih salju za badava? Mislim,toliko toga imas od njih da bi verovatno 2 stana mogao da kupis kad bi sve to utopio. Ili imas bas jako veliku platu pa mozes to sebi da priustis. 4 Quote
Max Butcher Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 Nesto dobijam za dz, ali vecinu kupujem... Sta da ti kazem? Boles' je boles'! 1 1 Quote
Recommended Posts