Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znamo adresu mi sto smo mu slali ponekad diskove i ploce al necemo da vam kazemo.Moramo se cuvati medjusobno,bar oni koji nisu postavili jos resetke,alarme i dobermane. :lol:

On topic:

dscn5018f.jpg

dscn5019d.jpg

dscn5020r.jpg

dscn5021o.jpg

dscn5023i.jpg

dscn5025.jpg

dscn5024e.jpg

• Upvote 10
Posted

Moja Esoteric kolekcija:

29ntfsi.jpg

Fali mi Esoteric Emotions - The Death Of Ignorance demo cdr i Paragon Of Dissonance 2xLP. Jedva cekam da izadje The Pernicious Enigma na ploci [3xLP].

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Ovo je za mene definitivno najbolji casopis koji se bavio heavy metal muzikom i ostalim zanrovima.

Ukupno je izaslo 72 broja plus specijalna izdanja MF1 i MF2 da bi se casopis definitivno ugasio 1993 godine!

Bernard Do,covek koji je bio osnivac casopisa i dalje je aktivan,tako sto uradjuje sajt posvecen Metal Forces!

Nazalost skoro sve duplikate je rasprodao tokom ovih godina,a neki su zavrsili i kod mene!U svakom slucaju,evo kako izgleda to sve na gomili sa izuzetkom nekoliko brojeva koji mi i dalje nedostaju!

To je po mom misljenju istorija metal,crossover i hardcore muzike u malom!Ne zanemerite na losim fotkama.

Picture006.jpg

Picture009.jpg

Picture005.jpg

Picture007.jpg

Picture008.jpg

Picture010.jpg

Picture012.jpg

Picture014.jpg

Picture015.jpg

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

O Cabo poceli smo sa ne-metalom,da okrenem ja na moj rokic iz osamdesetih sto bi nekad reko Gojko. :haha: Salim se,svaka cast za Flojde,imas plus od mene nego reci mi jesi se ti to ispucao sa crnilom? :haha:

Excel Fan,dao sam plus za casopise,strava su!Koja budala ovaj Bili Milano! :haha:

On topic,moja skromna kolekcija Maxovog omiljenog benda:

dscn5076h.jpg

• Upvote 6
  • Downvote 1
Posted

Thanx Vladane, dont vori, biće još puno lepe blasfemije :mrgreen:

Što se tiče Flojda, mislio sam malo da prošaram žanrove, red mesa - red slaninice... :mrgreen:

• Upvote 1
Posted (edited)

Live at studio 54 butleg na providnom vinilu (Exodus+Slayer+Venom turneja 1985).Pozdrav drugar i hvala na komplimentu.Uzivao sam u fotografijama vasih kolekcija i drago mi je da vi uzivate u mojim i hvala svima za ovoliko pluseva!Pozdrav i samo napred!

Edit:Cekam i nadam se da moj drugar Zeljko Descender krene sa fotkama i prikljuci se ekipi jer ovde pripada u samom vrhu.Imam i drugara iz mog grada koji ima oko 90 ploca Maidena ali slabo dolazi na forum.

Edited by Mr.Hate
Posted

E imam 1 pitanje za Maxa. Jel ti brate kupujes sve te diskove i ploce od napalma ili ti ih salju za badava? Mislim,toliko toga imas od njih da bi verovatno 2 stana mogao da kupis kad bi sve to utopio. Ili imas bas jako veliku platu pa mozes to sebi da priustis.

• Upvote 4