Gavrius Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 (edited) Kao shto obecah pre par dana na jednoj drugoj temi, evo je moja cd kolekcija. Ukupan broj diskova (nerachunajuci najnizhu policu) je oko 310 (290 metal naslova + oko dvadesetak ambijent i ne metal albuma). Za tachan spisak pomenutih metal naslova, evo je lista na sledecem linku http://www.metal-arc...m/users/Gavrius (pa se klikne na tab ''Collection''). Gro diskova je black metal - najvishe symphonic black, melodic black - ali ima tu i poneki melodic death, heavy metal, funeral doom, gothic, po koji power itd. Posebno volim da lovim izdanja manje poznatih ili zaboravljenih symphonic black metal bendove (ako valjaju, naravno). Ovo sve ne znachi da nema izdanja klasichnih black metal bendova, kao shto su Immortal, Negura Bunget, Keep of Kalessin, Aeternus i sl. Nisam iskljuchivo ogranichen na first press izdanja. Sve zavisi od sluchaja do sluchaja. Najnizhu, donju policu zauzimaju uglavnom kompilacije dobijene uz chasopise (Metal Hammer) i neki promo diskovi. Oni ne ulaze u ukupan broj diskova i nisu pobrojani na pomenutoj listi (na metal arhivama). Diskovi ne lezhe jedni na drugima, vec se izmedju nalaze prazne slim kutije, shto sprechava da cd propadne u donji red - to dosta dobro funkcionishe, a duplira kapacitete. Kolekcija je odskora organizovana po abecedi, pochev odozgo (najnizha polica se ne rachuna, iz vec pomenutih razloga). Edited October 8, 2012 by Gavrius 12 Quote
ombre Posted October 9, 2012 Report Posted October 9, 2012 Svaka cast svim ljudima koji su ovde pokazali svoje kolekcije. Duboki respekt. Uskoro cu i ja slikati moje black-death kolekcije pa kacim. 2 Quote
dudi Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 (edited) Motorhead box set stone deaf forever i Megadeth Warchest box Edited October 28, 2012 by Јарослав 6 Quote
Nemethor Posted November 1, 2012 Author Report Posted November 1, 2012 Marduk – Dark Endless LP - Blooddawn Productions CD - No Fashion - first press CD - Black Metal Attack Records, Brasil CD - Regain Records 5 Quote
Belaj Lama Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 Iron Maiden - Powerslave Iron Maiden - No Prayer For The Dying Iron Maiden - Fear Of The Dark 2 Quote
Belaj Lama Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 jao, pogrešna tema, izvinjavam se na prethodnom postu. 2 Quote
Max Butcher Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 Sva evropska izdanja... 5 1 Quote
Max Butcher Posted December 24, 2012 Report Posted December 24, 2012 Sva ruska poluoficijelna izdanja 3 Quote
Grobodan Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 Da ne bude samo Nemethorova privatna tema... PHOTOS ARE EXTREMELY GRIMM AND FUCKED, TRUE OLD FISTFUCKING SPIRIT RAW WAR I srećna nova braći collectorima, da žderemo svi ko svinje i u 2013. Ja više nemam mesta po policama ali jebo ostale stvari. Quote
Nemethor Posted January 2, 2013 Author Report Posted January 2, 2013 @ Grob & svim drugarima skupljačima 9 1 Quote
Mr.Hate Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Kako je lepo videti sve te Throwere na jednom mestu...Praznik za ochi.Pozdrav i srecna Nova svima! 1 Quote
Max Butcher Posted January 10, 2013 Report Posted January 10, 2013 Napalm Death BOX - clear vinili limitirano na 100 komada 6 Quote
Angelystor Posted January 12, 2013 Report Posted January 12, 2013 Moji poslednji kompliterani (jos jesenas, ali dok se ja nateram da slikam...) + Ako neko ima "In The Sign..." za udeliti nek' se javi. 7 Quote
Recommended Posts