MegaDave90 Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Vec sam kacio jednom prilikom, ali sada je dopunjena. Megadeth nije potpun, ali bice. A ovo je neki random, neki kultovi 9 Quote
jerotimije Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 ' timestamp='1383251774' post='2698270'] Odllicna kolekcija brate Quote
excel fan Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Dugo nisam nista ovde postovao,pa rekoh da se malo zagrejem pred vecerasnji koncert!Ovde cete videti mnogo ultra retkih diskova, o kojima mnogi kolekcionari godinama sanjaju da ih imaju,neki su pojedinacno ultra skupi (kad i ako se pojave na ebayu ili slicnim sajtovima) kao da kupujete polovni auto star 15 godina,ha,ha!.Uzivajte! Naphobia-Off hell Mordicus-Dances from the left Morta skuld-Dying remains Morbid saint-Spectrum of death (Avanzada first pres) Mortuary-Blackened images (Moj omiljeni meksicki death metal bend) Loudblast-Sensorial treatment Epitaph-Seeming salvation (Nakon islandskog Sorroricide,najskuplji DM cd,definitivno) Pungent stench-For god your soul,for me your flesh Demonic sacrifice-Enter the realm of pure darkness (Brutal DM iz sredine devedesetih,ja mislim da ovaj disk nije stampan vise od 500 primeraka) Dark-Sex'n Death (najboilji ceski DM,vrh) 5 3 Quote
excel fan Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Aj,posto sam fotkao dosta diskova,da sibnem jos jedan post u istom stilu! Detoriate-Rotting in hell Agretator-Delusions Burial-Relinquished souls (Moj omiljeni evropski death metal album,jeste rip off Death-Leprosy,ali su to tako dobro uradili da je nestvarno dobro,mnogo skup disk) Cruel criminal-The shadow of judgement day (Mnogima ovaj bend nece nista znaciti,ali iza ovog odvratnog omota,kriju se 4 vrhunske pesme u maniru Morbid visions rifova i intenziteta,cista genijalnost) Abramelin-Abramelin (Vrhunski DM iz Australije,originalni prvi pres) Obscenity-Suffocated truth Obscenity-Perversion mankind Necrophagia-Season of the dead (prvi pres) Razor-Shotgun justice (Butlegovan mnogo puta,jako je tesko naci i provaliti pravi originalni pres,njihov najredji cd) Celtic frost (Prva dva albuma na americkom presu i To mega.... na Combat izdanju,ovo izdanje je jako tesko nabavljivo) Toliko za danas,odoh da gledam rukomet! 6 5 Quote
Сале Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Ти Боки мора да имаш јако велику плату кад си пазарио све ово.Свака част је најмање што могу да кажем за све овде виђено! 3 3 Quote
WIZARD OF GORE Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 Ja mislim da je pre u pitanju "metalski staž", tj. kupovao je ove diskove kad su bili aktuelni, druga je stvar što im je u međuvremenu vrednost narasla i do nekoliko puta 1 1 Quote
Nemethor Posted December 31, 2013 Author Report Posted December 31, 2013 Drugari, srećna vam nova, živeli :-) 4 Quote
Berliner Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 ekstra se slaze prekrivac sa kaverima 2 2 Quote
Berliner Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 ne mislim ozbiljno se ekstra slaze, nije sarkazam podbadanje ili nesto 4 2 Quote
excel fan Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Nekoliko do bola retkih death metal izdanja! 3 1 Quote
excel fan Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Najpotcenjeniji DM bend u istoriji.Bogovi DM iz Perua,ne zna se koji je album bolji od kojega.Ovaj prvi sam cekao godinama da nabavim,vidite kako su cak pogresno napisali ime benda na prednjoj strani diska,ali nema veze jer muzika ubiva,sabija,pisa po svima kao sto bi jedan mladac ovde rekao!Bend je i dalje aktivan,snimili su prosle godine split singl,i dalje su u sjajnoj formi!Njihove albume ukljucujuci i veoma redak prvi album koji je izasao na lokalnoj etiketi je za Evropu izdao nemacki lejbl Merciless records,ups ,osim poslednjeg albuma! 4 2 Quote
Сале Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Макс,немој да зезаш да имаш само јапанска.А ди су украјинска,руска,аргентинска,вијетнамска??? Шалим се наравно.Свака част! Ова колекција јапанаца је вреднија од пола моје колекције дискова уопште. А јел ми се чини или ти неке примерке ниси ни отварао??? 1 Quote
Max Butcher Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 (edited) Svi su otpakovani sem Utilitariana koji je duplikat, ali se nalaze u zastitnim kesicama... A za ta druga izdanja idi malo na prethodne stranice... Edited March 3, 2014 by butchersound 1 Quote
Recommended Posts