Grobodan Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 (edited) Brate tebi lakše uterati u dupe nego u glavu. Ljudi ti pričaju jedno ti tučeš drugo kao mahnit. Here goes once again: veliku većinu ovuda boli kita za te žnj bendove a ako hoćeš nekog da zainteresuješ za neki bend nećeš pisati da disk košta stotine jura već da vuče na na nešto, opisati malo... pogledaj sve teme s preporukama. Zamisli situaciju u kojoj se nadjes na nekoj berzi,u nekoj prodavnici ili festivalu i rondzas po kutijama sa diskovima!Kad ono ,naletis na npr. Evil sinner a tip koji ga prodaje trazi za njega recimo 100 evra.Ti se u trenutku prisetis mog posta i shvatis,da bi mogao debelo da zaradis.Da li bi iz tebe u tom trenutku progovorila etika,ne placam disk iz principa vise od 20 evra ili potreba da se iskoristi situacija da se dobro zaradi. E zato sam ja za neke stvari stavio d akostaju toliko,da bi neko eventualno od vas koji marite za takve stvari,mogao nesto da zaradi a ne da pored toga prodje kao pored turskog groblja i ispadne mulac. Biznis sa diskovima,nije uopste naivna stvar,mnogi po svetu fantasticno zive od toga.Neki putuju do Japana i tamo provode po 20 dana,samo da bi se jeftinije dokopali japanskih izdanja jer su ona uvek na ceni i dostizu vecu cenu na ebayu!Inace google je mocna stvar i moze iz dva klika puno stvari da se tamo nadje,tako da svako ko iole zeli nesto vise da sazna ,taj kako ga zovu google moze mnogo da mu pruzi! Ne znam, ako hoću da zaradim pare znam milion boljih načina od davanja stotine evra na diskove bendova Evil Sinner, Magnetic Hellfucker, Diabolic Brasilian Fart Fetish, Underground Erection, Vomiting Rare CDs Maniac From Hell i molitve svevišnjem da ću naći još veću budalu koja će dati jaču kintu od one koje sam ja dao. Meni se cela ta frka manifestuje kao neko CD merenje čiji je duži, tj ko ima ređi. Jesu tebi stvarno ti bendovi bolji od Slejera i Exodusa? Vazda su ljubomora,ogranicenost,neznanje i tastina bile najgore ljudske osobine,izgleda da mnoge od vas ovde nisu zaobisle. Ljubomoran sam eventualno kad Čaba izbaci full kolekcije krštenih bendova, kod tebe sam ljubomoran na svaki 20.disk koje izbaciš. Iz prošlih postova respect za Vekor, Vendetu, Carbonized i Wommbath, ostalo bih u smeće bacio. Edited August 1, 2014 by Grobodan 4 1 Quote
kuruz Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 onda bi Jaroslav kačio slike tih diskova 1 1 Quote
Grobodan Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 A evo recimo taj Wommbath album je reizdat pre neki mesec. I što to neko ne bi kupio za 12 evra s poštarinom? 7 1 Quote
azal Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 kakvo pitanje slobo. zar nista nisi naucio? Quote
Dr Alex Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 power point fanu total commander fan hahahahaha Yumetal je suvo zlato zbog ovakvih izvala. kupujem karton najboljeg vinjaka tom koji uspe jedan pisljivi disk da uvali nekome za 1000 dolara Ja sam prod'o neki ljigavi jazz/funk ex-YU LP za 350 eura nekom Japancu pre dva meseca. Da li se to racuna? 2 2 Quote
vecnihejt Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Ja sam prod'o neki ljigavi jazz/funk ex-YU LP za 350 eura nekom Japancu pre dva meseca. Da li se to racuna? Jel Izvir ? 1 Quote
Dr Alex Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Jel Izvir ? Ne. To nikada ne bih prod'o. Imam oba izanja. U pitanju je Iliriana Riza - Calif De Funk LP (Vojvodinakoncert) 1 1 Quote
vecnihejt Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Ima smisla, "neko" ju je na discogsu prodao za 350 e Svaka cast. Quote
Dr Alex Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Ima smisla, "neko" ju je na discogsu prodao za 350 e Svaka cast. Taj sam! 1 1 Quote
vudun Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Hej mala, uključi ce de plejer I pusti Motorhed il' Slejerrr 4 3 Quote
I'm Calmer Than You Are Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 ...a ja mislim da je to u velikom uslovno posledicnom odnosu,koliko para toliko muzike... brat od strica uzročno-posledičnog odnosa 5 2 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Ja sam prod'o neki ljigavi jazz/funk ex-YU LP za 350 eura nekom Japancu pre dva meseca. Da li se to racuna? Ne vazi se, nije cd a i japanci su ludi.. 1 Quote
sleep024 Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 hahah, ludilo! video sam taj lp jednom na limundu otisao za ispod 1000 din, doduše retko se nalazi. Quote
Лука Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 (edited) Da li je Excel Fan u stvari Branko Rogošić? Sećam se nekog njegovog članka u Metal Expressu gde je pisao o undergroundu, i kako je Srpska underground loža tu negde sa Poljskom i ne znam šta još, ima originale nekih Kekala, indonežanskih bendova, čega već. Edited August 5, 2014 by Лука Quote
chess Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 dobar je bend taj kekal, ja sam ga slusao pre sto godina i iskreno zaboravio sam kako zvuci, mozda se tebi svidi http://www.last.fm/music/Kekal - tagovi obecavanju Quote
Јарослав Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 super je Kekal Rogošić se ložio na to jer je REX prodavao sva ta čuda i uvek je promovisao tu egzotiku Quote
Nemethor Posted August 6, 2014 Author Report Posted August 6, 2014 Finska, drugi deo - Amorphis, Sentenced, Belial 10 1 Quote
BLAGOJE Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 jel' to da je uslikas prije rasparcavanja? Quote
Dr Alex Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 jel' to da je uslikas prije rasparcavanja? hahaha Nista ne rasparcavam. Za tebe su sacuvani drugi diskovi [jewel case version]. 1 1 Quote
Recommended Posts