Dr Alex Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Candlemass Nemam sve albume, imam samo ono sto volim da slusam i fali mi Live sa Messiah-om. Sve su prva izdanja + Chapter VI imam i reizdanje sa bonus dvdom Canaan and related Jedan od mojih omiljenih bendova. 4 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Aj da ne kacim sve mejdene i ja,okacicu nesto sto retko ko ima Iskonski Iron Maiden Deo Zeppelina(koda i presece su mi kod drugarice,pozajmila...pre 6 godina,ubicu je) Prvi album,je zlatni cd,uglavnom su ostali prva CD izdanja,sem Grafita i Houses of the holy. 1 Quote
Лука Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 (edited) šta ti je ovaj Maiden, neki profi butleg? Super tema, ovaj bleker je insejn. Edited January 24, 2012 by Лука Quote
Imrahil Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 jok, to je onaj drugi Iron Maiden Quote
Talvi Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Svi plusevi mi idu na ovu temu i Nemethora. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 šta ti je ovaj Maiden, neki profi butleg? Super tema, ovaj bleker je insejn. Bas i nije profi,neki ruski,pun gramatickih gresaka,al bitno da radi. Uglavnom 1964 nastao bend BUM,pa su se krajem sezdesetih preimenovali u Iron Maiden i izdali 1970. album Maiden Voyage s 8 pesama.Kao pretece Doom metala i sl. Medjutim originalnih ploca nema,ali je lik koji je svirao u bendu pronasao demo snimke,pa su 1998. to sredili i izdali.E sad da li je Stiv Heris nekog od njih znao ili sreo ne znam,mada su clanovi tog izvornog Mejdena svirali ili bili deo ili saradjivali sa Flitvud Mekom i Tin Lizijem,ili radili kao tour menadzeri za Sabate,Saxon,Manowar itd... CD sam nasao u Trijumviratu(tamo je uvek bilo nekih retkosti,tamo sam i nabavio vecinu diskova,i zlatni CD cepelina,i 7th son,EMI-jevo prvo izdanje i svakakva cuda),tj posto sam tamo kupovao ko lud nekada,i bili su mnogo jeftiniji,uglavnom jednog dana cile koji je radio,kaze imam nesto za tebe-prvi album mejdena.Reko imam prvi.Ne ne,ovaj nemas i onda mi da CD.Gde ga je on nabavio i kako nemam pojma. Quote
Grobodan Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Super tema, ovaj bleker je insejn. Nije čovek stavio ni desetinu, što je najgore Isto svi plusevi odoše ovuda. Sutra ću neke rendom fotke da opalim, tipa the best of dark metal devedesetih. Quote
Max Butcher Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 jos uvek nepotpuna kolekcija 9 2 Quote
soul wandering Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Nije čovek stavio ni desetinu, što je najgore Isto svi plusevi odoše ovuda. Sutra ću neke rendom fotke da opalim, tipa the best of dark metal devedesetih. Sta bi sa fotkama? Quote
Grobodan Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Sta bi sa fotkama? Sad uđoh u kuću kad se nakanim. Quote
soul wandering Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 kriješ kriješ haha moraš jednom staviti fotke, nema izvlačenja. Quote
Grobodan Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Ne krijem jbt stvarno nisam ušao u kuću ceo dan. Sutra d best of dark metal devedesetih, bar ono što mi je tu, jbg nije mi tu jebeni Draconian times npr. Quote
Lou Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Nema nikakve police i nema diskova, zar ne? Quote
Talvi Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Sad će da se slomi i u suzama prizna. Quote
Grobodan Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 que? kod mene je ovako delom mada ovo je nesređeni period života Quote
soul wandering Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 da, pa eno vidim komarca ...ajd ocekujemo fotke sutra Quote
Lou Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 Koji je ono kurac, Memorial nije limited izdanje? Nigga, please. Quote
Јарослав Posted January 26, 2012 Report Posted January 26, 2012 kriješ kriješ haha moraš jednom staviti fotke, nema izvlačenja. Гле ко му каже. Quote
Recommended Posts