azal Posted January 23, 2019 Report Posted January 23, 2019 nije taj lik mislim da je ovaj iz BGa jer ga cesto vidjam, nekad ima dosta interesantnih stvarih, nekad ima samo ono sabbath, mejden, priest, wasp. Zato treba ici redovno na berzu Quote
Angelystor Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 Ček, ti pričaš o onoj berzi nedeljom pre podne što se odvija? Quote
Angelystor Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 Ja sam tamo prestao da idem otprilike kad sam video da je vrhunac metal sadržaja neki ruski Helloween knock-off Rabbit Don't Come Easy-a na kome piše "Dark Ride" Al' kul ako se popravilo Quote
azal Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 ima taj jedan baja sto ima dosta metala i ima jos par nekih ono matorih rokera da mozes da nadjes nesto kod njih. Quote
skulhead Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 13 hours ago, azal said: mislim da je ovaj iz BGa jer ga cesto vidjam, nekad ima dosta interesantnih stvarih, nekad ima samo ono sabbath, mejden, priest, wasp. Zato treba ici redovno na berzu Neki lik na Kupindu prodaje kompletnu Coroner diskografiju, verovatno isti čovek od koga si ih ti kupio na berzi. Jesu li baš originali, ili neke ruske/ukrajinske kopije koje su skoro identične originalnom izdanju? Uzeo sam tako neke Sabbath diskove pa sam utvrdio da nisu baš originalni kako tvrde: Ako si siguran da je sve ok, da uzmem i ja. Quote
Haos sam ja Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 Kako funkcioniše ta berza? Regularno kupuješ ili ima neka licitacija, razmena itd.? Quote
azal Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 ma pijaca klasicna. platis 100 dinara i udjes, ljudi prodaju svoje diskove, ploce, casopise, itd. cenkas se, bas pijaca. nije nesto, ali ako si dokon u nedelju ujutru ok je otici. Quote
Grobodan Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 2 hours ago, skulhead said: Neki lik na Kupindu prodaje kompletnu Coroner diskografiju, verovatno isti čovek od koga si ih ti kupio na berzi. Ja sam uzeo od njega neke Coronere ali ima jos, sve je legit. Ja uvek trazim da mi posalju scan zadnje strane i proveravam po barkodu. Quote
Angelystor Posted November 13, 2019 Report Posted November 13, 2019 (edited) što volim kad se kompletira nešto u jednom zamahu bonus razglednice Edited November 13, 2019 by Angelystor 1 2 Quote
Kumodraski Vo Posted November 13, 2019 Report Posted November 13, 2019 On 6/25/2019 at 9:06 PM, azal said: hiljadu srca.. Quote
WIZARD OF GORE Posted December 19, 2019 Report Posted December 19, 2019 kako si ovo kompletirao svaka ti čast 🤘 Quote
Recommended Posts