[Nocturno] Posted August 27, 2021 Report Posted August 27, 2021 On 8/22/2021 at 4:05 PM, Milosh87 said: Bend i po. Imam sve sto su izdali do sada na vinilima, ukljucujuci splitove i EPjeve. Na jesen stize i nov album a u decembru idem da ih gledam. 1 Quote
Milosh87 Posted August 27, 2021 Report Posted August 27, 2021 2 hours ago, [Nocturno] said: Bend i po. Imam sve sto su izdali do sada na vinilima, ukljucujuci splitove i EPjeve. Na jesen stize i nov album a u decembru idem da ih gledam. Svaka cast za kolekciju na vinilima. A jedva cekam novi album! 1 Quote
Miilos Posted December 3, 2021 Report Posted December 3, 2021 Ako može samo ova kutija, treba mi tako nešto. 1 Quote
Сале Posted December 3, 2021 Report Posted December 3, 2021 А та кутија реално више вреди од свега овог осталог. Quote
Haos sam ja Posted December 4, 2021 Report Posted December 4, 2021 Plus mi ovaj Leviathan deluje kao da je rezanac. Quote
VoivodBG Posted December 4, 2021 Report Posted December 4, 2021 Zapravo nije. Bio je promo disk koji su prodavali u rahmetli Mordoru, dobije se oriđiđi disk i buklet. Ali svakako planiram i taj album da nabavim u čitavom izdanju. Quote
VoivodBG Posted December 5, 2021 Report Posted December 5, 2021 Ma kakvi, samo mint i nalepnice. Nikako drugačije u Mastodon slučaju. Kada mi se ćefne otvoriću ih. Quote
Сале Posted December 5, 2021 Report Posted December 5, 2021 (edited) 15 hours ago, Angelystor said: I skidaj te nalepnice aman. А што да скида?? И мени су сви дискови које сам нове куповао са тим налепницама. Чак ни један целофан од тих дискова нисам бацио а камоли да скидам налепнице. Све је то крваво плаћено Мада ме искрено нервира кад налепницу звекну на кутију. Боље на онај најлон у коме је кутија. Edited December 5, 2021 by Сале Quote
Kumodraski Vo Posted April 4, 2022 Report Posted April 4, 2022 ima lik blog na fb non stop kaci neke raritete.. Quote
Recommended Posts