Grobodan Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Šta je ovaj Live in Stockholm, butleg? Quote
Grobodan Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Dakle ovako: Talvi se vrlo očigledno zajebavao, ovo što je isplivalo posle je netrpeljivost prema njemu. To rešavajte na drugom mestu. Ko nastavi ovu gore započetu diskusiju biće banovan bez pardona i razmišljanja, bilo Talvijev bilo Innocentov poštovalac, ne zanima me apsolutno. Ostaviću malo da svi vidite, posle brišem sve. Nastavite sa kolekcijama. Stvarno se ne zajebavam, upozoreni ste kao ljudi. Btw modovi vide IP adrese, čisto da znate kod duplih naloga. Quote
Grobodan Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Okej, svi ste videli i isplakali se nad tužnim sudbinama i nepravdama sveta, spam obrisan (i Talvijevi postovi, da ne krene neko odmah da jauče), nazad na fotke, upozorenje važi. Quote
Cuntlikeyou Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Sad barem mogu da postavim Cave kolekciju. ^^ Samo da nadjem vremena da slikam. 2 2 Quote
Сале Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Imam 1 dilemu vezano za SLAVES OF THE WORLD ALBUM pa ako neko zna,molio bih da mi odgovori. Naime,posto je album izaso u 2 varijante-obicno izdanje i digi izdanje sa bonus pesmom i drugacijom slikom na omotu zanima me da li se bukleti ta 2 izdanja razlikuju ili ne? Jel i digi izdanje ima knjizicu sa slikom regularnog izdanja ili sliku sa digi omota? Ili su bukleti razliciti i ako jesu,po cemu? :confused: 2 1 Quote
excel fan Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Uh ,kako prijatelj Nemetor udara tempo! Evo otprilike kako izgleda deo moje kolekcije zacinjen sa dve retke ploce,prvim izdanjima Morbid Angel-Abominations of Desolation i Cancer-To the Gory End. 20 Quote
Nemethor Posted April 9, 2012 Author Report Posted April 9, 2012 Retka zverka ovaj Morbid Angel, jel crni vinil ili onaj koji svetli u mraku? Quote
Nemethor Posted April 10, 2012 Author Report Posted April 10, 2012 Kod mene (nažalost) bez mega kultova kao što je excel fan-ov "Abominations...", samo regularne stvari: 7 Quote
excel fan Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Retka zverka ovaj Morbid Angel, jel crni vinil ili onaj koji svetli u mraku? Sa malim zakasnjenjem stize odgovor a to je da je vinil crne boje ko gavran! Koliko znam,ovo je stampano u 2000 primeraka ali nemoj da me drzis za rec! Kad smo kod Morbide,koliko je taj bend samo propao a sa ovim poslednjim albumom ( mada ih ja jos od Domination-a vise ne pratim) je dotakao samo dno,zasto neki bendovi nemaju osecaj kad treba da se raspadno,blamiraju se ko neki uspesni sportisti koji rasipaju svoj dugo izgradjivan ugled! 1 Quote
excel fan Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Vidite sta ovaj cika ima,masala! http://metalcdcollector.blogspot.com/ 1 Quote
The Great Duck Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 A ovaj: http://www.nolifetilmetal.com/cdlist.html Nego, ako tko ima šta hard rocka, neka okači, ja bih stavio svoju kolekciju, ali još je premala i sve lako nabavljive i relativno poznate stvari... Quote
banedeathmetal Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 Evo i ja da se re-aktiviram malo... DARK FUNERAL: AETERNUS: AVENGER: ANACHRONAEON: 9 Quote
MegaDave90 Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 (edited) Ovo je nešto što mogu nazvati ,,kolekcijom", za sada. Fale mi jos dva albuma, i ovi koncerti, i to cu nabaviti nekad u budućnosti. Edited May 1, 2012 by MegaDave90 6 1 Quote
[Nocturno] Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Super! Samo sledeci put smanji malo rezoluciju molim te. Quote
Recommended Posts