Jump to content

Recommended Posts

Posted

tako da ako svih njih 4 kmada skinu gace i useru se na binu bice to bolje srenje nego svo sranje kje smo imali u zadnje dve godine prilike da gledamo

• Upvote 2
  • Downvote 6
Posted

PAVAU POKLONITI SLIKU NAS SA CERTA,SLIKAMO SE JA,LAZA,TALVI,FAPRIL,NESA,VUK,SLOBODANKA I KO JOS OCE A SLIKA NAS OKROB KOJI MU JE SALJE DOK MI BENGUJEMO NA KONCERTU

• Upvote 1
Posted

Sta je ovo jebem ti zivot, tek sad vidim?!!

METALLICAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crni albummmmmmm

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

:pivopije:

Posted

A meni smor, najverovatnije cu sam morati da idem na koncert. :cry:

Kako sam, kad ćemo svi biti tamo? :D

Posted

Hahaha, pa bicete, ali vas ja ne znam licno. :D

Pa, koliko ja znam ljudi odavde, pet-šest, kakve to veze ima. Dođeš, kažeš ko si na forumu i sve ok. :D

Posted

Hahaha, pa bicete, ali vas ja ne znam licno. :D

Lemija ce provalis na 14km od Usca,koga vidis u tresi i najkama kako jedini hardbasuje to je Kuruz,Grob i jos neki sa rogovima,hipster jarac,par animiranih i nesto sto skakuce iz trave.Ostali nisu bitni.

Bice par klasicnih picketina ispred sto ce da cmizdre jer Megadede ne dolaze,pa dosli da troluju,al nece ulaziti,njih gadjaj konzervama.

• Upvote 1
Posted (edited)

ja sam bio u zagrebu pre 2 godine, skoro na isti dan bio koncert 16tog maja,tu su razvalili,ceo dan kisa, blato do kolena pravi ambijent za heavy metal ...a u bgu nisam bio.. :smile:

Edited by Floyd
Posted (edited)

Ha,Metallica opet dolazi :pivopije:

Ajde da cujem,ko je odavde (sa foruma) bio 2004. godine na koncertu?

Temelj foruma bio naravno.Scena je tada zavisila iskljucivo od mene.

I Kuruz je bio takodje...nisu mu dali mama i tata,ali je on pobegao kroz prozor.

Edited by lemmy sixx
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...