Ninoslav Posted May 7, 2012 Author Report Posted May 7, 2012 "Metalika" će nastupiti u utorak na beogradskom Ušću, i prema zahtevima menadžmenta i radi opšte sigurnosti publike i izvođača, organizatori su saopštili šta je na koncertu zabranjeno. Na turneji kojom slavi 20 godina od izlaska albuma "Metallica", poznatog i kao "crni album", bend izvodi sve pesme sa tog izdanja iz 1991. godine. Turneja obuhvata 16 koncerata u Evropi, na kojima Džejms Hetfild i ekipa izvode svih 12 pesama sa "crnog albuma" - "Enter Sandman", "Sad But True", "Holier Than Thou", "The Unforgiven", "Wherever I May Roam", "Don't Tread on Me", "Through the Never", "Nothing Else Matters", "Of Wolf and Man", "The God That Failed", "My Friend of Misery" i "The Struggle Within". Linije gradskog prevoza saobraćaće po izmenjenom režimu u utorak od 11 časova ujutru, do srede u četiri sata ujutru. Vozila sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom Trešnjin cvet. Linija javnog prevoza br. 60 u period od 18h do 04h, kretaće se sledećom trasom: u smeru ka okretnici "Novi Beograd - Toplana": Brankov most - Milentija Popovica - interna saobraćajnica - Vladimira Popovica - Zemunski put - Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu. Kapije na Ušću otvaraju se od 16h. Prva predgrupa - "Godžira", izlazi na binu od 18.30h a "Mašin hed" oko 19.45h. Ako još niste obezbedili sebi kartu, u prodaji su samo još ulaznice za parter po ceni od 3.300 dinara. Ne smete uneti hranu, piće, profesionalnu opremu za snimanje, kišobran, nakit ili odeću sa metalnim šiljcima, vatromet, sprejeve, navijačke trube, lasere, kao ni oružje, lance ili noževe. 3 1
Zgole Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 iz NS-a sa Minjom ili Borkom? Kad se polazi? Zna li se satnica ? Gojira ne sme da se omasi Sa Minjom, izuzetno korektan lik, covek vozi na koncerte makar bio i samo jedan putnik prijavljen. Od 16.30h krecu busevi. 2 1
Citizen0 Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Kapije na Ušću otvaraju se od 16h. Prva predgrupa - "Godžira", izlazi na binu od 18.30h a "Mašin hed" oko 19.45h. možemo li po ovome zaključiti da nas čeka čak sat vremena Gojire??? 1 1
Pleomax Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Ne smete uneti hranu, piće, profesionalnu opremu za snimanje, kišobran, nakit ili odeću sa metalnim šiljcima, vatromet, sprejeve, navijačke trube, lasere, kao ni oružje, lance ili noževe. Ee a bas sam kupio novi lanac za ukras. 1
RaVeN Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Pa na pretresu ga samo strpas u pantale...uvek je prolazilo do sada !
soul wandering Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Ne sme kisobran? Da, pa na prvim Mejdenima su i labela bacali.
Lou Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Ako je takva bina, fan pit će biti podeljen izbačenim delom.
metallicus Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 (edited) Pretpostavljam da će se merč plaćati dinarima.Valjda neće tražiti isključivo evre. Edited May 7, 2012 by metallicus
Lou Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 (edited) U dinarima se plaća. Roba se uvek prodaje po valuti zemlje u kojoj se nalazi. EDIT: Izmenio si post i odgovorio sebi na pitanje. Edited May 7, 2012 by Lou
Svart Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Ako je takva bina, fan pit će biti podeljen izbačenim delom. Da ali fan pit je mnogo siri od tog snake pita.
Lou Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Svejedno če biti podeljen, naravno da neće bukvalno ostati dva dela fanpita.
Ninoslav Posted May 7, 2012 Author Report Posted May 7, 2012 Širina fan piita u širini bine + koji metar Dubina ili dužina do partera će biti više od ivice snake pita, to je sigurno, neće fan pit biti izdeljen snejkom. Parter... koga briga za to
Pleomax Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 E baš šteta, to je za pse. Daj bre onda da se nadjemo pa da ti ga poklonim. 6 1
Citizen0 Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 sviđa mi se... samo nešto kontam hoće li više provoditi vremena na ovom izduženju ili ''pravoj'' bini... 1
Ninoslav Posted May 7, 2012 Author Report Posted May 7, 2012 Na drugoj slici se vide tri stalka za mikrofon tako da će i tamo biti! Ništa ne fali, malo da se približe publici!
kuruz Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 малопре ме зове другар, ради на постављању бине, каже да је озвучење тешко зло 1
Xibir Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Pa bina na Uscu je vec postavljena, koliko sam ja video iz autobusa.
Night's Blood Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Ne sme kisobran? Da, pa na prvim Mejdenima su i labela bacali. Meni riba na ulazu oduzela neki tecni karmin, kostao je papreno. Ja popizdela, vratila se posle par sekundi i uzela ga sa gomile pored nje.
Xibir Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 (edited) Juce slikana bina na Uscu Edited May 7, 2012 by Xibir 4
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Ako neko josh uvek juri karte za fan pit ima lik dva komada 0648969973 toma
Recommended Posts