Grobodan Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 WE NEVER STOP WE NEVER QUIT Spavao sam 4 sata ali svež sam kao ruža.
RaVeN Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Jebem ti sunce...vec me hvata ludilo, a treba izdrzati 8h na poslu ! http://www.youtube.com/watch?v=SwypN3YI4m0
Xibir Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Covece ne moze se spavati! Uzbudjenje na najvisem nivou. Da l ce moci negde Gojira da se navata za slikanje i autograme? 1
Feniks . Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Nego braćo, došlo vreme a? Doslo je vreme da platis obecano pivo Odoh da radim, da se nesto zaradi, pa se vidimo
Black desire Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 JEDVA CEKAM DA GOJIRA ODUVA OVE STO SU DOSLI DA CUJU NOTHING ELSE MATTERS. samo metalski. 6 1
Grobodan Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Ti što hoće da čuju Nothing else matters neće ni biti tu kad Gojira svira
Zgole Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 (edited) Ja nikad necu razumeti ljude koji se pale na to da znaju celu set listu unapred.Zar vam faktor iznenadjenja nije 100 puta bolji,nego kad vec napamet znate nesto? Anyway,sutra (tj. danas) ustajem u 7 ujutru,pa alkoholisanje,pa na svirku LAZO, GLASU RAZUMA! Ej, i polako sa cugom, prosli put smo jedva stigli na MH zbog cuganja ti i ja.... Sa Minjom, izuzetno korektan lik, covek vozi na koncerte makar bio i samo jedan putnik prijavljen. Od 16.30h krecu busevi. Kucacka greska, sto kazu knjigovodje. OD 15.30h. Ti što hoće da čuju Nothing else matters neće ni biti tu kad Gojira svira Sljaka od rano ujutru, a? Edited May 8, 2012 by Zgole
Ninoslav Posted May 8, 2012 Author Report Posted May 8, 2012 Velik fan pit! Jebački! Još malo, vidimo se!
Bata Trokrilni Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Set lista slaba, ništa od hitova kojima sam se nadao, a koji su obeležili turneju od pre dve godine. Biće malo smaranja, ali dobro, ponešto vredno će se i čuti. 1 8
Black desire Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Strange but True, neki ljudi jednostavno ne vole iznenadjenja 1
Night's Blood Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 (edited) Ja i ITF. Edited May 8, 2012 by Night's Blood
Lou Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Idemo svi. Fan pit je prevelik (standardno za naše govnare) ili mi se čini?
Шарки Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 GDE STE MAČKE PUK'O ME HAJP, SA SVE JUTARNJOM EREKCIJOM http://www.youtube.com/watch?v=Skv4vioszuw Јебо матер како тај концерт кида, а ако одсвирају и упола овако добро ја сам срећан. А вечерас да сви бројимо колико је пута Ларс испао из ритма. Шалим се, кога боли курац јер... NO LIFE TILL LEATHER, WE'RE GONNA KICK SOME ASS TONIGHT! 1
Grobodan Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 I MET A DRAGON IN A CAVE BY THE MOUNTAIN NOW I BRING THE EVIDENCE THE BEAST IS ALIVE
Uruk Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 znam da je bilo na temi, ali nema sanse da nadjem, hajde ako neko zna, da mi kaze, mogu li rancevi da se unose? kisobrani sam cuo da ne mogu? spakovao bih u ranac neki duks or smtng, i tako to, pa da znam...
azal Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 da citiram mitu DANAS HVATAMO LETECE KITOVE DOK PLIVAJU OKO ZAGADJENIH VODA DUNAVA I PLACU ZMAJEVIM SUZAMA
Night's Blood Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 znam da je bilo na temi, ali nema sanse da nadjem, hajde ako neko zna, da mi kaze, mogu li rancevi da se unose? kisobrani sam cuo da ne mogu? spakovao bih u ranac neki duks or smtng, i tako to, pa da znam... Sad najbolje da ne mogu ni rancevi. Ni na jednom koncertu nisu pravili problem oko ranca, pregledaju ga da nemas neko "oruzje", hranu ili vodu i to je to.
Lou Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 (edited) NEKA ZALANDARAJU BELE KITE PO KRAVI POGREŠNA TEMA Edited May 8, 2012 by Lou
RaVeN Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 (edited) Machine Head setlista: http://www.setlist.fm/setlist/machine-head/2012/synot-tip-arena-prague-czech-republic-43dfb7eb.html EDIT: Standardan izbor pesama...sto se mene tice odlicno ! Jos samo Gojirina da izadje...a Metalikinu cemo uzivo saznati ! Edited May 8, 2012 by RaVeN
Grobodan Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 PLASTIC BAG IN THE UŠĆE! fixed ali i HOLIER DEN DAUUUUUUUUUUUU
Recommended Posts