nefas Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Odličan koncert, vredelo je čekanja od 16h. Gojira filo, Machine Head još bolje a Metallica rasturila. Bio sam sa desne strane na ogradi, okruženje uglavnom neka dečurlija koju je odnela masa kako je počela Metallica. Prvi koncert mi je ipak draži iako sam ih gledao sa kilometar daljine Publika osrednje, neko je konstalnto pokušavao da pogodi James-a sa nakim papirićima, ljudi se potukli oko onih balona i tako. Sve u svemu, bilo je odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 @Skullkrusher: Nisam ja snimao. @Skullkrusher: Nisam ja snimao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Pravo je osveženje bilo kulturno i KOMOTNO doći na koncert i sa njega otići. Hrana i piće za one koji putuju su pravo osveženje, pa čak i pivo između redova (sirotanu su sigurno svi jebali keve zbog onog bureta na leđima, ali kad se mora-nije teško) Gde si ti bio, sunce ti zarko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Verovatno u fan pitu, tamo je bilo mesta kolko oces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Tamo gde smo mi stajali nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Ni kod mene, bome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 To su oni koji odu u fanpit i stoje kod ograde sa parterom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 A, da, videli smo tamo razne sedamsetogodisnjake sa cukununucima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 (edited) Da kazem i ja koju za dnevnik Ulazimo u fan pit, Gojira vec svira, krenuli su pre 18.30. Sta znam, nikad ih nisam slusao do sada, nisu losi, zvuk je mogao biti bolji. Pivo naravno skupo ali to se i ocekivalo. Machine Head, za mene negativno iznenadjenje, samo nove pesme, razumem ja da se forsiraju novije pesme, ali da ne bude nista ni sa prvog ni sa drugog albuma, sranje...Na sajmu je bilo mnogo bolje... Ali je zato Metalika bila odlicna, mrzelo me je da se guram ranije napred, ali kad su poceli, bilo mi je glupavo da gledam iz daljine(za mene je i fan pit daljina ako nisi skroz napred ) pa sam se probijao metar po metar(na zgrazavanje nekih koji su valjda mislili da su u pozoristu ) Kad sam dosao skroz napred, atmosfera je bila bas ok, pevanje, ponekad i guranje i tako to, sve sto cini koncert... Izbor pesama odlican, James odlican, Lars po obicaju pedercina, Kirk pogubljen(na cemu li je ) Meni je bilo odlicno, a i celo drustvo je zadovoljno. Ovi sto seru kako je bilo pozera, mlaka atmosfera, bla bla...pa da nema tih pozera, koncert se ne bi isplatio niti bi bio odrzan, posto vecina "iskrenih " metalaca radije pije po parkovima nego sto ide na koncerte. Tako da, zahvalite pozerima sto ste gledali Metaliku Nisam video Groba, tako da mi je i dalje duzan pivo E da, najzesca atmosfera je bila kad su bacali trzalice, pobise se ljudi, cak i dve cure pored mene, neverovatno, kao da zlato bacaju... Edited May 10, 2012 by Feniks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 posto vecina"iskrenih " metalaca radije pije po parkovima nego sto ide na koncerte what is this i don't even 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 To je istina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Sad but true. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 (edited) Onda nisam upoznala "iskrene" metalce. Ne znam, ako ima koncert grupe koju volim na koji mi se ide, radije necu blejati u parku 2 meseca i skupicu pare nego ne otici na koncert. Edited May 10, 2012 by ~HaVoC~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Не него то нису искрени металци. Односно, лепо стоји под наводницима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Gledali smo veliki bend, Nothing else matters Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Pa tako i treba, ali znam dosta ljudi koji izaberu tu drugu opciju. Preskoče koncert grupe koju vole da bi se očukali ko voline u nekom parku ili na nekoj zgradi, ili gde već. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 this world sucks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Бах, мислим да су се те приче милион пута извртеле до сада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Vratimo se temi, o "iskrenim " metalcima otvorite posebnu temu, pa da tamo pisemo referate Jako mi se svidelo sto su otvorili sa Hit the lights, odmah sam se vratio u detinjstvo, kad sam prvi put cuo Metaliku, i to bas tu pesmu, taj album, je bio moj prvi dodir sa Metalikom...pre jedno 2345 godina Stvarno te u tom momentu baci u delirijum i duboko u detinjstvo Da se pohvalim kako me je jedna lopta udarila u nos a odmah zatim druga u glavu, izgleda privlacim predmete Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Ili imas veliku glavu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Nisam video Groba, tako da mi je i dalje duzan pivo Kad mi isplatiš zilion obećanih piva smrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Ili imas veliku glavu. A nos, nemoj njega da zapostavis Kad mi isplatiš zilion obećanih piva smrade pa gde si se krio, trazio sam te a tebe nigde nema...ne brini, popio sam i za tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted May 10, 2012 Author Report Share Posted May 10, 2012 Poljaci večeras dobili Fight Fire With Fire i Creeping Death umesto Battery i Fuel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts