Download_manager Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Ima li neko informaciju da li Metallica svira full koncert ili je ovo neki mini festival pa svi po sat vremena? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 (edited) Ма који мини фестивал, када је Metallica хедлајнер и раде читаву турнеју. Edited February 14, 2012 by Јарослав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Biće ovo najposećeniji metal koncert u Srbiji svih vremena. Sto i nije tako tesko dostici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 bjelo dugme >>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Метал, Лазо, метал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 suvi prog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Je l' ima negde zvanicna potvrda da je Gojira predgrupa a da nije sa domaceg sajta? Smatram da je bilbord kod Arene na kojem stoji Gojira dovoljna potvrda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Bilo je i na Metallicinom sajtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/307077/Machine-head-i-Metallica-zajedno-na-Uscu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Taman kad pomisliš da ne može bolje ubače ovako neki mrtvi bend. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 ja sam gledao tiho iz prikrajka i bacao ga na pomisao da bi mogli down da povuku al' jebiga,nego dobro,mozda ona slina od flina konacno nauci dje je balkan,mada sujmam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Taman kad pomisliš da ne može bolje ubače ovako neki mrtvi bend. jezik pregriz'o. unto the locust>>>99% metala zadnjih par godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 (edited) Neko je na prethodnoj strani pomenuo dužinu Metallicine svirke. Poslednji put su svirali ispod dva sata 1991. kada su bili predgrupa AC/DC (80 minuta su svirali). Od tada sviraju samo svirke od dva do dva i po sata (na turneji za Crni su par puta prebacili i tri sata uključujući i onaj Metallimovie). Njihov uobičajeni set je 18 pesama, ali pošto za 12 pesama sa Crnog treba nekih 60-65 minuta, mislim da će možda svirati i 20 pesama da bi došli do dva sata i duže, a i da se koncert ne svede na sviranje Crnog. Recimo da odsviraju ceo Crni, pa još četiri stvari do bisa i recimo još toliko na bis. Nagađanja... Edited February 14, 2012 by Bernard Panasonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Meni je zvučao očajno. Doduše, pojavio se na Netu istog dana kad i The Hunter, pa sam ga preslušao samo jednom ili dvaput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Mastodon>>>Machine Head Al' nije los album uopste... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Neko je na prethodnoj strani pomenuo dužinu Metallicine svirke. Poslednji put su svirali ispod dva sata 1991. kada su bili predgrupa AC/DC (80 minuta su svirali). Od tada sviraju samo svirke od dva do dva i po sata (na turneji za Crni su par puta prebacili i tri sata uključujući i onaj Metallimovie). Njihov uobičajeni set je 18 pesama, ali pošto za 12 pesama sa Crnog treba nekih 60-65 minuta, mislim da će možda svirati i 20 pesama da bi došli do dva sata i duže, a i da se koncert ne svede na sviranje Crnog. Recimo da odsviraju ceo Crni, pa još četiri stvari do bisa i recimo još toliko na bis. Nagađanja... Jos toliko koliko traje crni svirace stvari sa ostalih albuma.Samo da budu sto vise sa Justice...I to ne samo Harvester nego kao u Sofiji da opale Blackened i Master recimo spojeno pa smo odlepili,jel tako bese ko je isao pretproslog leta?Ekipa iz Frubijevog busa javi se?Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Pozdrav jagodinac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Machine Fuckin' Head!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Ekipa iz Frubijevog busa javi se?Pozdrav! Parking Death, Inc. Za mene predgrupe k'o iz Sofije pre 4 godine (Sword, Down), zvucna imena, ali cim krene Morricone ima da zaboravim da sam ih ikada gledao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Parking Death, Inc. I WAS BORN FOR PARKIIIIIING! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 sanjao sam da sam upao u neki time portal i da sam iz buducnosti prebacen u proslost i da sam bio na prvom koncertu metalike ikad i da mi je neki crnac naplatio kartu davajuci mi papir sa brojem 100, valjda 100 kinti bila karta, i posle sam ubedjivao tresere kako ce ovaj bend biti uspesan u buducnosti a i oni su rekli da zvuce do jaja za prvu svirku jebo machine head 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 dobro im nisi rekao da ce umesto onog crvenokosog doci neki pederko koji ce da usere solo deonice 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 (edited) Meni se cini da je LLoyd crnja svira gitaru na prvom koncertu Edited February 15, 2012 by heavyervin Link to comment Share on other sites More sharing options...
IH77 Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 MH spremite se da vidite najbolji metal bend uzivo, posle toga ko jebe Metallicu 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Jos toliko koliko traje crni svirace stvari sa ostalih albuma.Samo da budu sto vise sa Justice...I to ne samo Harvester nego kao u Sofiji da opale Blackened i Master recimo spojeno pa smo odlepili,jel tako bese ko je isao pretproslog leta?Ekipa iz Frubijevog busa javi se?Pozdrav! Park .. by my hand! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts