Bernard Panasonik Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Svirace "One" sigurno, ali ne verujem da ce ponavljati "Blackened" i "Harvester of Sorrow" koje su svirali prosli put. Moguce da ce nam zapasti "...And Justice For All" ili"The Shortest Straw". Lars vodi racuna o listama .
kuruz Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Svirace "One" sigurno, ali ne verujem da ce ponavljati "Blackened" i "Harvester of Sorrow" koje su svirali prosli put. Moguce da ce nam zapasti "...And Justice For All" ili"The Shortest Straw". Lars vodi racuna o listama . 'Оћемо Disposable Heroes! 2 1
truliandedzombileš! Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 NEK SE KURCA NAPUŠE HEJTERI BILO KOJA OD OVA TRI BENDA! AJD MRŠ NA NADIMAČ, KOLAC, ALOGIJU I OSTRALU ELITU. MRŠMRŠ! 3 4
Ninoslav Posted February 15, 2012 Author Report Posted February 15, 2012 Samo da ne ubace domaću "podršku". Znate ono, prvo Olga izlazi, najavljuje mladog i perspektivnog Đorđa Davida, i posle njega Vlada Jet Bend nekih sat i po vremena. Bilo bi masovnije samoubistvo nego u Džonstaunu, Gvajani. 2 2
biohazard Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Meni se cini da je LLoyd crnja svira gitaru na prvom koncertu Lloyd Grant nikad nije svirao gitaru u Metalici. Sem na onom koncertu za 30 godina postojanja.
heavyervin Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Moguce je da sam i pomesao. Onda je samo ceprkao nesto sa Larsom pre Metallice. Nisam nikad bio preteran fan...nisam siguran za njega.
Lou Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Bilo bi masovnije samoubistvo nego u Džonstaunu, Gvajani. Pao bi atentat, ubio bih deda Mraza.
biohazard Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Samo da ne ubace domaću "podršku". Znate ono, prvo Olga izlazi, najavljuje mladog i perspektivnog Đorđa Davida, i posle njega Vlada Jet Bend nekih sat i po vremena. Bilo bi masovnije samoubistvo nego u Džonstaunu, Gvajani. Meni bi bilo drago kad bi ubacili domacu podrsku, samo da bude zanrovno bliska i ne Atlantida. 1 1
Muškarac Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 (edited) Vidim svi ste već aktivni u ovom iventu. Samo se vi zajebavajte, još će stvarno neko da se organizuje protiv koncerta http://www.facebook....60273357372789/ Edited February 16, 2012 by Muškarac 1 1
Mugen Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 "Ивица Дачић изјавио да ће нам пружити помоћ у виду водених шмркова, сузаваца и да ћемо добити тоне сапуна и шампона из робних резерви." Taman da rashladi podivljalu masu koja nadire prema predstavnicima Turbo Folka! 3
Vic Rattlehead Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 jezik pregriz'o. unto the locust>>>99% metala zadnjih par godina. Ne baš 99%, ali je album odličan.
BLAGOJE Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 (edited) brate ako dovuku i amorphis i ghost odje e onda stvarno sve u picku materinu edit:e vidjeh sad da je sonicsphere,nista od toga Edited February 16, 2012 by BLAGOJE
Feniks . Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Grob je nakon sto je video ovaj plakat, svrsio 3 puta i pao u nesvest
Grobodan Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Ma pao sam u nesvest pa sam svršavao tad
Feniks . Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Jos si ziv? priznaj da bi umro da vidis taj paket uzivo Ma kurac, umro bi ti cim bi objavili da i Amorphis dolazi u paketu
Grobodan Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Umro sam i ovako za Metallicu, pa me Gojira dokusurila a MH sahranio nema gde više
Havočka Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Uhvatio bi ga neizdrж, umro bi i pre nego sto bi vid'o At least I know I would :S
hanley Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Da ne bude za MH " A thousand lies"? Gde je zvanicna potvrda? Mada. s obzirom da nisam u toku, moguce je da sam nesto i propustio...
Mr.Hate Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Parking Death, Inc. Za mene predgrupe k'o iz Sofije pre 4 godine (Sword, Down), zvucna imena, ali cim krene Morricone ima da zaboravim da sam ih ikada gledao. I WAS BORN FOR PARKIIIIIING! Jes bre obidjosmo Sofiju 5 puta uzduz i popreko da nadjemo mesto.A mi za vama ko budale,hahahaha!
Johny Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Organizovano iz Niša! Nakon uspešno organizovanih odlazaka iz Niša, kako za Beograd (na koncerte Paul Di'Anno, Motorhead, Deep Purple, Metallica, Deep Purple (Again!), Whitesnake, Iron Maiden, Judas Priest/Whitesnake; za Sofiju (na koncerte Helloween, Circle II Circle/Doro/Saxon, Sodom, Judas Priest/Queensryche, W.A.S.P, Destruction, Black Sabbath/Black Label Society, Helloween (Again!), Iron Maiden, Kiss, AC/DC, Sonisphere Festival (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Manowar, Rammstein, Alice In Chains & Stone Sour), Scorpions, W.A.S.P (Again!), Helloween/Stratovarius, Cinderella/Mr.Bg & Judas Priest/Whitesnake/Saxon/Slade...tako i za Skoplje (Kreator)...ovog puta idemo u Beograd na Metallicu,Machine Head & Gojiru!!! Cene karata su: 3300-Parter (Stajaća mesta pozadi), 4400-Fan Pit (Stajaća mesta napred), 5500-Tribina (Sedeća mesta napred). Cene prevoza na relaciji Niš-Beograd-Niš su: 1500 din za uplate u februaru, 1600 din za uplate u martu, 1700 din za uplate u aprilu 1800 din za uplate u maju. Polazak je 08.05.2012 u 13h sa parkinga "GUSAR" (kod Tvrdjave, kao i za sve prethodne koncerte). Za one koji nisu iz Niša neće biti problem da nadju isti, jer se nalazi u strogom centru grada i svi naravno znaju kako doći do njega. Dolazak u Beograd je do 17h, a koncert počinje u 20h. Povratak za Niš je 45 min po završetku koncerta. Organizator prevoza je Rock N’Roller Promotion iz Niša. Ljudi iz Niša karte i prevoz mogu kupiti/uplatiti u turističkoj agenciji BIG STAR, Dušanova 65 (preko puta beer komerca). Za one koji su van Niša, uplate se vrše "POST NET-om" ili preko žiro računa. Dakle odete u poštu ili banku i pitate sa kog šaltera možete da pošaljete novac. Oni vas upute na odgovarajući šalter i vi mi pošaljete novac na osnovu mojih ličnih podataka koje ću vam poslati na pp ili reći telefonom. Kada podignem novac stavljam vas na spisak. Znači, NE POSTOJI POSEBNO PRIJAVA A POSEBNO UPLATA, već se to vrši istovremeno obzirom da ljudi imaju potrebu da se iz nekog razloga prvo prijavljuju, pa onda odjavljuju, i time prave nepotrebnu zabunu i gužvu, pa smatram da je ovako mnogo jednostavnije. Kada se budete prijavljivali, od vaših podataka mi trebaju ime, prezime i mobilni broj telefona. Znači, ukoliko prijavljujete više osoba, prvo prikupite ove podatke i novac od svih koje prijavljujete pa se tek onda javite da se prijavite kako bi smanjili gužvu. Ukoliko imate neka pitanja ili postoji nešto što možda nije do kraja razjašnjeno u ovom prvom postu, slododno postavite pitanje ili ovde ili na pp, i ja ću vam naravno odgovoriti... Za sve dodatne informacije javite se na telefone: 018-252-484 & 515-047– Big Star 063-426-958 –Johnny 1
crusader84 Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 Nema više fan pit karata ni na Eventimu. Ja rezervisah pre 2 dana, danas kada sam podizao čujem da su rasprodate, a videh posle i na sajtu da ih nema. U poslednji čas.
Recommended Posts