Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Minja valjda od 16:30 - 17:00. Ali bojim se da ce zakasniti. Kad god sam ishao s njim u BG kasnio je i bio sam na kraju gomile. Ovog puta cu probati Globus Tours, i oni krecu u 16 h.

Sa Minjom sam se čuo u ponedeljak, reče od 15:30 h do 17:00 h, 1000 dindži.

Edited by Okudzava
Posted

,,Otvaranje kapija zakazano je za 17h, u 18:30 svoj nastup započeće Gojira, praćeni grupom Machine Head nakon čega će na binu izaći Metallica."

Posted

Jedva čekam samo da Gojira krene da ponižava po Ušću, idu neki šupci fenseri koji su me pitali je li to ono deranje, osetio sam se kao da imam 15 godina opet.

Posted

Jedva čekam samo da Gojira krene da ponižava po Ušću

Samo da ih ne utišaju previše, ima da sastave pozere sa zemljom.

Posted

Ide li ko organizovano iz NS-a sa Minjom ili Borkom? Kad se polazi?

Idem ipak s Minjom, ovi iz GloJbusa komplikuju stvari. Prvi bus krece u 15:30. Busevi se pune kako ko dolazi.

Posted

Pa da...juce smo i mi rezervisali mesta. Rece da ce nas na nekom parkingu, jedno 15. min pjehe od Usca, istovariti...samo ga ne skontah gde ?!

:rockdevil:

Posted

E, ne znam gde je istovar. :razz: Ja cu gledati da idem 1. busom. Koliko vas ima u ekipi, hoce vam biti dosta 1 bus? :lol:

Posted

Pa da...juce smo i mi rezervisali mesta. Rece da ce nas na nekom parkingu, jedno 15. min pjehe od Usca, istovariti...samo ga ne skontah gde ?!

:rockdevil:

Вероватно ће вас код Сава Центра истоварити, тамо је један огроман паркинг и има једно 15ак минута пешака. :)

Posted

To i ja kontam...a blizu je !

E, ne znam gde je istovar. :razz: Ja cu gledati da idem 1. busom. Koliko vas ima u ekipi, hoce vam biti dosta 1 bus? :lol:

:D Ima nas 9...za sada ! Necemo prvim busem, jer svi radimo do 4 ... bice dobro ako krenemo do pola 5 ! :violent:

Posted

:D Ima nas 9...za sada ! Necemo prvim busem, jer svi radimo do 4 ... bice dobro ako krenemo do pola 5 ! :violent:

Pravo s posla, a? :rockdevil:

Zna li se cela playlist-a?

Nikad nije ista, pa mozhesh samo okvirno da znash.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...