Kumodraski Vo Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Pa ono kapiram kad nisam ni album izdrazo do kraja, necu ni to Quote
Kumodraski Vo Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Poslusah jednu pesmu sa novog Andy Stotta, zvuci kao neki hipster OPN fazon za siromasne, steta.. Quote
Face Of Melinda Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Tek sad videh da je bilo diskusije na ovu temu... anyway kao sto rekoh ovaj pravac je poprilicno nova stvar za mene, pa idem lagano i slusam sta me radi. Da li sam u stanju da klasifikujem/adekvatno obradim muzicke ideje kao sto sam skolna tome u drugim pravcima, jos uvek ne. Ali volim da podelim iskustva kada mi se nesto dopadne I u tom slucaju album preslusam do kraja Vole, a ne samo uvodnu pesmu Mlad si, videlo se na Kayo Dotu neiskustvo u uzivanju u muzici... I rest my case Quote
truliandedzombileš! Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 vo prolazi kroz fazu praćenja svega i svačega. većina nas je to pregurala i sagorela. a idm je najdebilniji naziv za muzički pravac/skupinu muzičkih pravaca ikada. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Na KD sam vise uzivao u muzici od sviju vas. . 1 Quote
Demon Seed Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Autechre izbacuju live izdanja cele turneje iz 2015, samo ne znam koga lažu :D A Vo još u fazi praćenja svega i svačega ljubi brt Quote
Recommended Posts