Jump to content

2012.07.12-15. *Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad* EXIT 2012

Recommended Posts

Posted

Još uvek taj stage zovem metal hammer. :D

Daleko je to od malog, prostor je veliki i odličan. I na zgodnom je mestu, fusion je odma gore desno, a ni main nije daleko!

Testament bi glat mogli na Main umesto domaćih ili stranih anonimusa koji sviraju na početku ili kraju dana. Mada i na Hammeru može da se skupi gooomila ljudi. Ne bi bilo loše da uz njih (ako uopšte dođu naravno) dovedu još 2, 3 iole kvalitetnija gitarska band-a, bilo da je punk/HC/gothic/metal...

New Oder je dobar potez, nadam se još nekim zvučnim imenima.

Neće da se edituje post. Evo slike tog prosotra od pre nekoliko dana za Jaroslava i ostale koji nisu bili:

1.jpg

I sa druge strane ali se vidi mali deo:

img5142.jpg

Posted

Dovoljno je prostor velik, samo je mnogo veliko sranje zbog prasine svaki put, kreteni nikad nista ne postave, a zidine blokiraju da ide u stranu. Narsil mi je svedok koliko sam prosli put posle Kratora crn bio.

Inace, Testament bi bio bio kidanje :rockdevil:

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

• Downvote 3
Posted

Testament po drugi put,jebanje u picku,cuo sam da je prosla godine na eksplozivu bila jebacina sto se tice prasine,ako dodje testament ja idem tamo da i ako bude strokav ko ciganin idem posle testament da pravim picvajz na KAL ili neki juzno americki ,ciganski bend s' sisatu pevaljku ako bude dolazio! 'edva cekam! :rockdevil::rockdevil::mhihi::muzicar:

• Downvote 7
Posted

Are you ready for wild guitars, dancing rhythms and mindblowing vocals?

Stay with us tonight, 12am CET, we are about to announce two new bands for EXIT festival 2012 lineup! Stay tuned!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...