BLACK JESUS Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Još uvek taj stage zovem metal hammer. Daleko je to od malog, prostor je veliki i odličan. I na zgodnom je mestu, fusion je odma gore desno, a ni main nije daleko! Testament bi glat mogli na Main umesto domaćih ili stranih anonimusa koji sviraju na početku ili kraju dana. Mada i na Hammeru može da se skupi gooomila ljudi. Ne bi bilo loše da uz njih (ako uopšte dođu naravno) dovedu još 2, 3 iole kvalitetnija gitarska band-a, bilo da je punk/HC/gothic/metal... New Oder je dobar potez, nadam se još nekim zvučnim imenima. Neće da se edituje post. Evo slike tog prosotra od pre nekoliko dana za Jaroslava i ostale koji nisu bili: I sa druge strane ali se vidi mali deo:
Јарослав Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 По сликама бих рекао да је померен стејџ, у односу на 2005. У сваком случају, сасвим је ок.
Talvi Posted January 28, 2012 Author Report Posted January 28, 2012 Nije bre pomeren, na istom je mestu.
Јарослав Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Хаха, толико о томе колико ме памћење служи. А јбг, давно беше.
Srlandand Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Dovoljno je prostor velik, samo je mnogo veliko sranje zbog prasine svaki put, kreteni nikad nista ne postave, a zidine blokiraju da ide u stranu. Narsil mi je svedok koliko sam prosli put posle Kratora crn bio. Inace, Testament bi bio bio kidanje
Drogarito Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa 3
Pupakable Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Testament po drugi put,jebanje u picku,cuo sam da je prosla godine na eksplozivu bila jebacina sto se tice prasine,ako dodje testament ja idem tamo da i ako bude strokav ko ciganin idem posle testament da pravim picvajz na KAL ili neki juzno americki ,ciganski bend s' sisatu pevaljku ako bude dolazio! 'edva cekam! 7
Talvi Posted February 6, 2012 Author Report Posted February 6, 2012 Are you ready for wild guitars, dancing rhythms and mindblowing vocals? Stay with us tonight, 12am CET, we are about to announce two new bands for EXIT festival 2012 lineup! Stay tuned!
Talvi Posted February 6, 2012 Author Report Posted February 6, 2012 Očekivao sam neku objavu za Explosive, mogli bi već da krenu sa njima polako.
azal Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZKDvJTxZDbA
Berliner Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 vec godinama mi je to omiljeni klip, mozda nesto najbolje sto sam video u zivotu, bez preterivanja 1
Talvi Posted February 6, 2012 Author Report Posted February 6, 2012 Prvi put čujem. Za Wolfmother si morao čuti tokom one priče kako su Amorphis ukrali omot od njih.
Lou Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 E, do kurca sada. Da li je to opet neki sajt?
Recommended Posts