^TK^ Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Troumljenje.... Mislim da je ovo poslednje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted September 14, 2012 Author Report Share Posted September 14, 2012 Bane sve rekao. Inace, ideja sa zgradom generalstaba je bila moja, a omot je radio Zeljko iz Exorciseda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 Da obavestim ljude ovde da smo otkazali nastup u Zajecaru u petak i da smo prestali sa sviranjem.. Jebiga. Mozda se kad tad ponovo okupimo ali ko zna... Hvala svima koji su preslusali ona dva snimka i dali svoje kritike, sto pozitivne, sto negativne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Neko je napustio bend ili nesto drugo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 jebiga, bilo je korektno ovo sto se radili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 Bre, bubnjar i basista rekose da vise nemaju volju da sviraju, da im vise nije to to, a trulo mi je da trazim drugu ekipu iako sam muziku pisao ja, nekako mi to nece biti isti bend, a opet, u Negotinu nema ljudi koji bi cepali neki ekstremni metal. Rafal ekipa je po fakultetima, a i vec sviram u Rafalu tako da ne bi bilo zanimljivo da u 2 benda bude ista postava. Uglavnom, sad cu da se bacim na svoj solo projekat koji sam odavno planirao. Drugari smo i sve to, nije bilo nikakve svadje ili necega, moguce je da cemo ponovo svirati nekad, ali trenutno nema sansi za to. Ko zna, mozda jednog lepog dana.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LetTheMetalFlow Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Šteta ako je tako , al šta je tu je , dobro ste startovali . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uroš S. Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 E, jebiga, ode još jedan dobar bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 Kapiram da je ovo jedina tema gde mogu da okacim ovo, pa eto: http://www25.zippyshare.com/v/11914147/file.html Ovo je totalni fristajl, sve sam ja odradio, i bubanj i gitare i bas i vokal. Metronom na 120, seo za bubanj, izlupao par ritmova, posle na gitari lupao rifove (zato bas u 90% veze sa gitarom nema ) Al eto, bilo mi dosadno tad, snimano je u septembru 2012. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts