Marijeta Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Ubedljivo su najjachi domaci bend ikada, ne znam sto ljudi prave tolku famu oko tog omota...kakve veze ima! Vazno je da je album do jaja! Bombarder je keva! Quote
Гласник смрти Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Ubedljivo su najjachi domaci bend ikada, ne znam sto ljudi prave tolku famu oko tog omota...kakve veze ima! Vazno je da je album do jaja! Bombarder je keva! Око каквог омота? Quote
Grobodan Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 (edited) Jel Walk rec izdao ono reidanje prvog albuma?Videh reklamu u onom Metal Marketu... Edited August 5, 2006 by grave Quote
Shores Of Antartica Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 (edited) Valjda jesu Edited August 5, 2006 by (Independor) Quote
Marijeta Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 E vidis, ono sto je trebalo da stoji o Bogamberu na thrash metalu je ovde...a ono sto je trebalo da stoji ovde je tamo....Ja sam nova Quote
RNA Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Око каквог омота? Ваљда мисли на "Без милости". Quote
Valkyrie Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Pa taj omot ima samo jedan obrnuti krst, ništa provokativno osim toga... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Pa taj omot ima samo jedan obrnuti krst, ništa provokativno osim toga... Kad je izasao bio je provokativan I to ne zato sto je na slici mlazni avion Quote
Гласник смрти Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Pa taj omot ima samo jedan obrnuti krst, ništa provokativno osim toga... То је Speed kill, Без милости је са авионом (аватар STARSHOOTER_SUPREME-а). Quote
Valkyrie Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 ... pruge na putu, niže. Vidiš? Obrnuti krst. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Tako i treba.Nece valjda krst da stave. Quote
Valkyrie Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Pa napisa Marijeta da se dizala prašina oko omota jednog od albuma, pretpostavka je da se radi o "Bez Milosti" ali eto on nema ništa spektakularno... izgleda. Quote
RNA Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Vidiš? Obrnuti krst. Ако је то у питању, тек онда ми ништа није јасно. Тај обрнути крст се појавио још очигледније на "Speed Kill" омоту, са све три мале лобање. Комунисте ваљда није занимала бласфемија, пошто су и сами били против религија, да би то цензурисали или спречили. Quote
Cyber Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Ubedljivo su najjachi domaci bend ikada, ne znam sto ljudi prave tolku famu oko tog omota...kakve veze ima! Vazno je da je album do jaja! Bombarder je keva! Cini mi se da je doslo do male zabune, pogledajte sljedeci post: E vidis, ono sto je trebalo da stoji o Bogamberu na thrash metalu je ovde...a ono sto je trebalo da stoji ovde je tamo....Ja sam nova Vjerovatno je djevojka i mislila na Bogamber koji ima omot koji bi nekome zasmetao: Quote
Jabba the Hutt Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 LJUDI!!! 5.11. predgrupa Tankardu je BOMBARDER!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Znaci kad sam cuo da tankard dolazi dobro me srcka nije strefila, a jos kad sam sad cuo da je Bombarder predgrupa, pakovali su me za urgentni Quote
Valkyrie Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Cini mi se da je doslo do male zabune, pogledajte sljedeci post: Vjerovatno je djevojka i mislila na Bogamber koji ima omot koji bi nekome zasmetao: Haha, biće da je tako. @Jabba the Hutt I kako se sad osećaš? Quote
Feniks . Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 ja volim Tankard, dvoumio bi se da li da dodjem, ali kad sam cuo da svira Bombarder - dolazim sigurno! SPEED METAL MANIJAK! Quote
RNA Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Vjerovatno je djevojka i mislila na Bogamber koji ima omot koji bi nekome zasmetao: Не видим ни ту у чему је проблем. Људи су више него очигледно узели неку карикатуру и искористили је за насловну страну. А кариактура је више него одлична! Quote
Jabba the Hutt Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 @Jabba the Hutt I kako se sad osećaš? evo superkul, rokaju mi infuziju vec 4 dana... Otpustice me na kucno lecenje, sa cajnom dijetom(za slucaj da neko nije primetio puko sam i baljezgam Quote
Гласник смрти Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Tankard предгрупа Бомбардеру! Quote
Jabba the Hutt Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Ih sad Milane i ti ga pretera... Nadam se da ce "prefinjena" gospoda iz Tankarda da daju Bombarderu barem pola sata-cetrdeset i pet minuta da pokazu sta znaju! Ma bre bice KLANJE! Quote
walk Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Ih sad Milane i ti ga pretera... Nadam se da ce "prefinjena" gospoda iz Tankarda da daju Bombarderu barem pola sata-cetrdeset i pet minuta da pokazu sta znaju! Ma bre bice KLANJE! Bombarder-Speed Kill je u prodaji. Quote
walk Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Kol'ko para i gde ima? ima i u Mungosu i u Mordoru , ili mozes direkt naruciti od buraza cijena 5eura ) protuvrednost dinara) na 0644123028 i jos Ptt Quote
Recommended Posts