Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Гласник смрти said:
Око каквог омота?

Ваљда мисли на "Без милости".

Posted

Pa napisa Marijeta da se dizala prašina oko omota jednog od albuma, pretpostavka je da se radi o "Bez Milosti" ali eto on nema ništa spektakularno... izgleda.

Posted
  Valkyrie said:
Vidiš? Obrnuti krst.

Ако је то у питању, тек онда ми ништа није јасно. Тај обрнути крст се појавио још очигледније на "Speed Kill" омоту, са све три мале лобање. Комунисте ваљда није занимала бласфемија, пошто су и сами били против религија, да би то цензурисали или спречили.

Posted
  Marijeta said:
Ubedljivo su najjachi domaci bend ikada, ne znam sto ljudi prave tolku famu oko tog omota...kakve veze ima! Vazno je da je album do jaja! Bombarder je keva! icon_rockdevil.gif

Cini mi se da je doslo do male zabune, pogledajte sljedeci post:

E vidis, ono sto je trebalo da stoji o Bogamberu na thrash metalu je ovde...a ono sto je trebalo da stoji ovde je tamo....Ja sam nova 

Vjerovatno je djevojka i mislila na Bogamber koji ima omot koji bi nekome zasmetao:

user posted image

Posted

LJUDI!!! 5.11. predgrupa Tankardu je BOMBARDER!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Znaci kad sam cuo da tankard dolazi dobro me srcka nije strefila, a jos kad sam sad cuo da je Bombarder predgrupa, pakovali su me za urgentni laugh.gif

Posted
  Nikolablack said:
Cini mi se da je doslo do male zabune, pogledajte sljedeci post:

Vjerovatno je djevojka i mislila na Bogamber koji ima omot koji bi nekome zasmetao:

user posted image

Haha, biće da je tako.

@Jabba the Hutt

I kako se sad osećaš?

Posted
  Nikolablack said:

user posted image

Не видим ни ту у чему је проблем. Људи су више него очигледно узели неку карикатуру и искористили је за насловну страну. А кариактура је више него одлична!

• 1 month later...
Posted
  Jabba the Hutt said:
Ih sad Milane i ti ga pretera... icon_smile.gif

Nadam se da ce "prefinjena" gospoda iz Tankarda da daju Bombarderu barem pola sata-cetrdeset i pet minuta da pokazu sta znaju! Ma bre bice KLANJE! icon_rockdevil.gif

Bombarder-Speed Kill je u prodaji.

Posted
  grave said:
Kol'ko para i gde ima?

ima i u Mungosu i u Mordoru , ili mozes direkt naruciti od buraza cijena 5eura ) protuvrednost dinara) na 0644123028 i jos Ptt