RNA Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Ne znam da li je ovo istina, ali koliko sam video na ebay-u, neki Brazilci prodaju licencno americko izdanje "Ledene Krvi" izdato za Utterly Somber Creations. Sajt tog izdavaca nije azuriran odavno, tako da kod njih nema informacija o tome, ali bilo bi lepo videti i to izdanje. onako, na prvi pogled, izgleda mnogo lepse od naseg, iako je ista naslovna strana. Quote
walk Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Ne znam da li je ovo istina, ali koliko sam video na ebay-u, neki Brazilci prodaju licencno americko izdanje "Ledene Krvi" izdato za Utterly Somber Creations. Sajt tog izdavaca nije azuriran odavno, tako da kod njih nema informacija o tome, ali bilo bi lepo videti i to izdanje. onako, na prvi pogled, izgleda mnogo lepse od naseg, iako je ista naslovna strana. postoji mogucnost za tim. jedne prilike sam u katalogu naletio na to i nije pisalo da je cd-r tako da mislim da je to to. ako nabavim javljam Quote
Laser Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 (edited) Ovo je moj post od 27. 9. 2005. (sa 12. strane ove teme) "Ledena krv" je reizdat za americkog izdavaca"Utterly somber creation" http://utterlysomber.com/ Evo gde se jos sve prodaje: http://www.blackmetal.com/cgi-bin/gold/cat...?item=USC0805CD http://www.redstream.org/Bombarder-Ledena-Krv_RD10125.php Edited October 11, 2006 by Laser Quote
RNA Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Izvinjavam se sto nisam video. Zapazio sam taj album jos kod jednog lika iz Portorika, ali mislio sam da je nase izdanje u pitanju. Posle sam se setio da nase niko ne bi kupovao, jer je radjeno na CDR-u. Quote
RNA Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Znam da cu sad izazvati salvu besa i pljuvanja. Sinoc sam ponovo slusao "Bez milosti", jer sam ga snimao jednom Svabi za razmenu. Iako taj album poseduje odredjenu draz, strasno je koliko je neinventivan, prost i na momente vrlo dosadan. Svaka pesma ima jedan rif + varijaciju na isti, a skoro svi rifovi na celom albumu lice jedan na drugi. "Ledena krv" je po tom pitanju mnogo bolji, svaka cast Jaksi za muziku. Quote
Fantomni Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Pa bas zbog toga je super album i ako ga nisam slusao... Reci kolko para istes da mi snimis taj album posto me neki odavde zavlacio vise mjeseci da ce mi ga narezati... Za taj album dajem sta oces, samo reci? Quote
RNA Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Kakve crne pare, si normalan? Daj praznu kasetu i snimim ti. Quote
Fantomni Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Problem je sto sam iz Podgorice.Ne znam kako bih ti dodao praznu kasetu? Quote
Laser Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Zvanicni BOMBARDER MySpace: www.myspace.com/bombardermetal Quote
Divlji Tigar Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 (edited) Imao sam CD "Bez Balads" pre 4 godine(potpisan), najjaca pesma je "Princeza" Inace Neso je u to vreme prodavao magicne krpe i slicne glupsti na bulevaru. Edited October 23, 2006 by Wild_Tigar Quote
Divlji Tigar Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Malo pre sam odgledao onaj video od Bombarder, odlicno je, posebno spot Princeza a tek Nesine izjave Mrzim Metallicu iz dna duse. Quote
Invictus Posted November 11, 2006 Author Report Posted November 11, 2006 Nikad Metallica!!! Rat Laznjacima!!! Quote
RNA Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Amatercino prrokleta, nisi dosao! A sta bi sa: "Na Bombarderu prvi red, na Tankardu prvi sank"? Quote
Blasphemer Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 izgleda bilo: prvi cert,prva kafana @Wild_Tigar koji je to video i de ima da se nabavi? Quote
RNA Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 To je ona video kaseta koja objedinjuje neke njihove snimke sa svirki iz perioda pre "Bez milosti", kao i neke zajebancije i snimke sa televizije gde je Neso gostovao. Quote
Pharmaceut Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 (edited) Upravo to,uz obilje Neshinih provala. Sede u nekoj ''kujni'',odvaljeni,Samcho lepi poster Bombardera,a Nesho dobacuje:''A gle ga Samcho kol'ko je ove trake uz'o k'o da ce komarca zalepit' '' Edited November 13, 2006 by Pharmaceut Quote
RNA Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Te Nesine provale su i najjaci razlog zasto ga treba pogledati, kao i onaj lik sto je drzao prodavnicu i koji je sponzorisao izdavanje te kasete. Quote
Jabba the Hutt Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 hehe, ovo zvuci vise nego zanimljivo, slusao sam puno o tim snimcima. Mateja ce se cujemo da mi do dadnes! Quote
dudi Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Te Nesine provale su i najjaci razlog zasto ga treba pogledati, kao i onaj lik sto je drzao prodavnicu i koji je sponzorisao izdavanje te kasete. Tu kasetu je izdao METAL RECORDS SARAJEVO A sponzor jeste bio muzička radnja Melodija Quote
Џрк Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 haha, imam to. Kaze i nesto kao 'Ne slusam Slayer, oni su mi preglasni' Znam da je spominjao Exciter, cini mi se Motorhead i jos neke bendove... Quote
RNA Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Venom, Agent Steel, Razor... "Slayer su u to vrijeme bili previse haoticni." Quote
Гласник смрти Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Слијер је био превише бучан... Quote
Recommended Posts