Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam da li je ovo istina, ali koliko sam video na ebay-u, neki Brazilci prodaju licencno americko izdanje "Ledene Krvi" izdato za Utterly Somber Creations. Sajt tog izdavaca nije azuriran odavno, tako da kod njih nema informacija o tome, ali bilo bi lepo videti i to izdanje. onako, na prvi pogled, izgleda mnogo lepse od naseg, iako je ista naslovna strana.

Posted
Ne znam da li je ovo istina, ali koliko sam video na ebay-u, neki Brazilci prodaju licencno americko izdanje "Ledene Krvi" izdato za Utterly Somber Creations. Sajt tog izdavaca nije azuriran odavno, tako da kod njih nema informacija o tome, ali bilo bi lepo videti i to izdanje. onako, na prvi pogled, izgleda mnogo lepse od naseg, iako je ista naslovna strana.

postoji mogucnost za tim.

jedne prilike sam u katalogu naletio na to i nije pisalo da je cd-r tako da mislim da je to to.

ako nabavim javljam

Posted

Izvinjavam se sto nisam video. Zapazio sam taj album jos kod jednog lika iz Portorika, ali mislio sam da je nase izdanje u pitanju. Posle sam se setio da nase niko ne bi kupovao, jer je radjeno na CDR-u.

Posted

Znam da cu sad izazvati salvu besa i pljuvanja. Sinoc sam ponovo slusao "Bez milosti", jer sam ga snimao jednom Svabi za razmenu. Iako taj album poseduje odredjenu draz, strasno je koliko je neinventivan, prost i na momente vrlo dosadan. Svaka pesma ima jedan rif + varijaciju na isti, a skoro svi rifovi na celom albumu lice jedan na drugi. "Ledena krv" je po tom pitanju mnogo bolji, svaka cast Jaksi za muziku.

Posted

Pa bas zbog toga je super album i ako ga nisam slusao...

Reci kolko para istes da mi snimis taj album posto me neki odavde zavlacio vise mjeseci da ce mi ga narezati...

Za taj album dajem sta oces, samo reci?

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Imao sam CD "Bez Balads" pre 4 godine(potpisan), najjaca pesma je "Princeza"

Inace Neso je u to vreme prodavao magicne krpe i slicne glupsti na bulevaru.

Edited by Wild_Tigar
  • 3 weeks later...
Posted

To je ona video kaseta koja objedinjuje neke njihove snimke sa svirki iz perioda pre "Bez milosti", kao i neke zajebancije i snimke sa televizije gde je Neso gostovao.

Posted (edited)

Upravo to,uz obilje Neshinih provala.

Sede u nekoj ''kujni'',odvaljeni,Samcho lepi poster Bombardera,a Nesho dobacuje:''A gle ga Samcho kol'ko je ove trake uz'o k'o da ce komarca zalepit' ''

Edited by Pharmaceut
Posted

Te Nesine provale su i najjaci razlog zasto ga treba pogledati, kao i onaj lik sto je drzao prodavnicu i koji je sponzorisao izdavanje te kasete.

Posted

Te Nesine provale su i najjaci razlog zasto ga treba pogledati, kao i onaj lik sto je drzao prodavnicu i koji je sponzorisao izdavanje te kasete.

Tu kasetu je izdao METAL RECORDS SARAJEVO

A sponzor jeste bio muzička radnja Melodija