Pharmaceut Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 A kako su dotukli izdavachku kuci ''Panonija koncert'' svaka im se dala! ''Kasnije smo chuli da se ta izdavachka kuca raspala,valjda smo i' mi dotukli'' Quote
RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 To je sindrom The Vault fanzina. Kako koja izdavacka kuca ima dobru saradnju sa mnom, ugasi se brzo. Pa, dobro, iz Panonija Koncerta je iznikao Explosive, a ako se ne varam i "Bez milosti" je izasao sa etiketom Panonija Koncerta. Quote
Zaki Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Ne, "Bez milosti" je izdao Explosive Records 1991. Quote
RNA Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Proveri etiketu na ploci. Ako meni ne verujes, proveri sta je Neso pricao na onom njihovom videu. Explosive tada jos nije postojao kao izdavacka kuca. Njihovo prvo pravo izdanje je bio drugi Bloodbath. Quote
Zaki Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Ne znam za plocu, ali kasetu "Bez milosti" je objavio Explosive. Izdanje ima broj EC 001, sto zanci da je to prvo izdanje. Predpostavljma da skracenica EC znaci "Explosive cassette"? A da, omot je stampan naopacke, pa se otvara s leva na desno! Skenirao sam omot, ali ne znam kako da ga stavim? Quote
RNA Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Moras prvo da ga stavis na neki sajt, pa prebacis link ovde. Pazi, pise i na ploci da je to Explosive 02, ali Panonija je izdala, ima njihovu etiketu. Isti slucaj sa "Toxic Death" gde pise Explosive 01, ali Panonija nalepnica. Svoje nalepnice i sve ostalo su tek od "Traumatic Memories" poceli da stavljaju, a zavrseno je ubrzo nakon toga sa Demoniac albumom. Quote
vlad Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Tarzane, kako se zvase ona mesnica sto je sluzila za pronalazenje inspiracije za pjesme Bombardera??? Btw, Milane, srecna ti Nova godina, s Tarzanom sam se vec cuo!!! Quote
Pharmaceut Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Mesara ''Brajlovic'' (''Majmunovic''),koja je u medjuvremenu postala internacionalni brend,imaju svoja predstavnishta i u Austriji.Znachi komercijala,Nesho bi se razocharao. Mogla bi ove godine da padna nova jugoplastika,red bi bio... Quote
Гласник смрти Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Tarzane, kako se zvase ona mesnica sto je sluzila za pronalazenje inspiracije za pjesme Bombardera??? Btw, Milane, srecna ti Nova godina, s Tarzanom sam se vec cuo!!! Срећна и теби брате, пуно алкохола, здравља (где ово двоје једно поред другог, коки, спид метала и осталог! Узгред, месара се зове Брајловић! Quote
Axeanosilas Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Isti slucaj sa "Toxic Death" gde pise Explosive 01, ali Panonija nalepnica. Управо тако, сад сам погледао плочу. Quote
RNA Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Pa, ne pricam ja napamet. I ja sam pogledao na ploci. Zbog toga sam i tvrdio. Quote
Zaki Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Zna li neko kako se krece cena reizdanja albuma "Ledena krv", koji je objavljen na vinilu u Finskoj? Koliko sam cuo, stampano je 500 primeraka, u 5 razlicitih boja... Quote
RNA Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 300 primeraka u 3 razlicite boje, mislim da jos moze da se nadje za 20 evra. Quote
Zaki Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Ja imam taj vinil u plavoj boji, ganc nov, ako nekom treba nek se javi... Quote
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Ja imam beli, takodje k'o nov, nabavio ga ima 2 godine. Samo moj nije na prodaju. Quote
vlad Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Treba da snime jos jedan album!!! I da opet skacem na svirci! Quote
RNA Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Treba da snime jos jedan album!!! I da opet skacem na svirci! Izgazicu Jaksu sto mi nista ne prica o tome. Quote
vlad Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Haha, pogresno me shvatiste, rekoh da bi trebali to da urade, nisu dugo!!! Quote
Recommended Posts