Thabbas Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 Ledena Krv je neverovatan album,jedina slaba tacka je i meni Osveta malo mi je pomodarska pa odskace od ostatka.Inace dovodjenje u bend mladjih muzicara se pokazao kao pun pogodak,jer je album pun strasti i agresivnih emocija.Cini mi se da su malo eksperimentisali pa pored klasicnog Speed/Death-a ima i jedna BM pesma blasfemicna Zadah Zemlje. Quote
RNA Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 Čekaj, bre, taj album je već izašao? Jebote, al' sam ja nepućen čovek, pa to je strašno. I ja kao radim neki fanzin. Kuku! Quote
RNA Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 Trudim se da budem, ali je teško to postati. Quote
solicitor Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 Bez svake zajebancije, mnogima bi ovaj album zvucao smesno sa svim tim staromodnim rifovima i textovima ali ipak uzivam u slusanju ... pa taj fazon niko zivi vise ne svira! Treba biti baja pa ne poceti da licis na pomodarske bendove ... Quote
RNA Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 U tome i jeste sva čar Bombardera. Za pita li se neko zašto svi traže njih i Heller? Quote
Guest sheol Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Ledena krv je mnogo dobar album ali bo bolji da neme pesme Osveta. Quote
Vic Rattlehead Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Nije valjda da ta agonija jos uvek traje? I jos ce kao da prave karijeru u inostranstvu? Sa cim? Sa poklopcima od tegli majoneza po gornjacima mozda? I sa onim znakom koji su uzeli iz filma The Belivers pa se onda moj Palo tata Michael smejao kad je video omot albuma. To nije ni metal vec je to dziberana i shabanisanje ne na kvadrat vec na entu potenciju. Pa oni ne mogu da naprave karijeru ni u lokalnoj kafani a o svetu je iluzorno i razmisljati! Jedini bend koji je od njih bio gori jeste Ludilo iz Tuzle! Ljudi, uozbiljite se jer je ovo tragi-komicno. Kakav Bombarder, manite se budalastina... Jadan ti!!! Ubij se!!! PROTJERAJTE OVOG ODAVDE!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x Quote
Vic Rattlehead Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 Čekaj, bre, taj album je već izašao? Jebote, al' sam ja nepućen čovek, pa to je strašno. I ja kao radim neki fanzin. Kuku! Ma šta ima veze brate, ne možeš biti uvijek u sve upućen!!! A ja, iskreno, nisam nikog vidio da se tako dobro razumije u thrash metal kao ti! Svaka čast i samo naprijed sa fanzinom! A što se tiče Ledene Krvi, reći ću samo: HAIL Bombarder!!! Najjači text: U pra šnjavom podrumu u nekoj staroj zgradi, ćelav neki bradonja tamo nešto radi, crna mu se mačka oko noga mota, iznerviran je i ljut, NOGOM JE U GLAVU UDARA! Quote
Grobodan Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Jebem li ti,kako je jak ovaj novi Bombarder! ...genitalije se raspadaju... Quote
Elderane Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Čekaj, bre, taj album je već izašao? Jebote, al' sam ja nepućen čovek, pa to je strašno. I ja kao radim neki fanzin. Kuku! Ma šta ima veze brate, ne možeš biti uvijek u sve upućen!!! A ja, iskreno, nisam nikog vidio da se tako dobro razumije u thrash metal kao ti! Svaka čast i samo naprijed sa fanzinom! A što se tiče Ledene Krvi, reći ću samo: HAIL Bombarder!!! Najjači text: U pra šnjavom podrumu u nekoj staroj zgradi, ćelav neki bradonja tamo nešto radi, crna mu se mačka oko noga mota, iznerviran je i ljut, NOGOM JE U GLAVU UDARA! Jasta...Stvarno jako...Ko ne voli i ne razumije,bolje da bjezi od BOMBARDERA. Quote
RNA Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Naravno da jeste. Nešto ti je taj grafik funkcije sjeban! Quote
dr.lecter Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Nije valjda da ta agonija jos uvek traje? I jos ce kao da prave karijeru u inostranstvu? Sa cim? Sa poklopcima od tegli majoneza po gornjacima mozda? I sa onim znakom koji su uzeli iz filma The Belivers pa se onda moj Palo tata Michael smejao kad je video omot albuma. To nije ni metal vec je to dziberana i shabanisanje ne na kvadrat vec na entu potenciju. Pa oni ne mogu da naprave karijeru ni u lokalnoj kafani a o svetu je iluzorno i razmisljati! Jedini bend koji je od njih bio gori jeste Ludilo iz Tuzle! Ljudi, uozbiljite se jer je ovo tragi-komicno. Kakav Bombarder, manite se budalastina... Jadan ti!!! Ubij se!!! PROTJERAJTE OVOG ODAVDE!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x Pazi Vic Ovaj Gwydion jeste zlikovac ,popljuvao je chitavu staru Metal scenu osim Grive, ali je rekao o Bombarderu samo ono kakvi su oni bili i kako su izgledali krajem osamdesetih i pochetkom devedesetih. Trebao bi vidjeti Neshov prsluk sa ovom "poklopcima od majoneza" Legendarno Ako hocesh kvalitet iz ovog perioda slushaj Pergament,Heller,Dr.Steel,Annathemu. Quote
RNA Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Jesu li ono poklopci od majoneza? Meni su uvek izgledali kao poklopci od konzervi farbe ili nešto slično. Bombarder će, inače, biti specijalni gosti na predstojećem koncertu bendova Inferno, The Stone i Maroth u Beogradu. Ne mogu tačno sad da proverim koji je datum. Neće jebeni kompjuter da mi otvori plakat. Quote
Thabbas Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Bog te jebo,ovo je stvarno prijatno iznenadjenje! Quote
RNA Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Datum je 6. mart, ulaz 250 dinara. Quote
dr.lecter Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Ko bude ishao neka napishe posle kako je Nesho bio obuchen... Chisto radi trbushnih mishica Quote
RNA Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Verrovatno će obući isto što i zadnji put kad su svirali na Hard'n'Heavy festivalu 2002: neku široku majicu i široke farmerke. A kad je bio na Motorheadu, isto to, samo što je majica bila (poštovanje) Bolt Thrower. Javio mi je ovaj momak Violent Fornicator (baja iz Amerike) da je nabavio novi Bombarder LP i da mu postaju jedan od najboljih evropskih thrash bendova. 8) Quote
dr.lecter Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Shteta zbog outfit-a. Nitne i prsluche su bile stvarno kult. Ajde baci adresu dje si kupio/naruchio LP u Germany... Chuo sam daje radjen u tri razlichite boje Ovaj Violent Fornicator je vjerovatno gluv na jedno uvo pa mu je to dobro... Quote
RNA Posted March 9, 2004 Report Posted March 9, 2004 Šteta što nisu svirali sa The Stone. Rekao mi je Milan da im je Nešo javio kako se nisu navežbali. Šta imaju koji andrak da se navežbavaju? Otkad je to za Bombarder bitno da bude navežban. Ni na onoj jednoj svirci koju sam gledao uopšte nisu bili navežbani, plus je bilo došlo do mešanja članova, a neki su i falili, pa je opet bilo super. Izvinjavam se svima koji su došli njih da gledaju, a nisu njih videli. I ja sam prošao isto. Ošacuj sajt www.karthagorecords.de. Lik koji drži taj mailorder prodaje i Bombarder. Quote
RNA Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 E, keve mi, "Ledena krv" je najbolji Bombarder album ikad. Jes' da je Nešo-Nešo, ali muzika otkida! Quote
dr.lecter Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Ošacuj sajt www.karthagorecords.de. Lik koji drži taj mailorder prodaje i Bombarder. Mnogo je kume, mnogo Ovaj dechko iz karthaga mnogo bezobrazan momak, znam ga duze vrijeme, trazi 25€ za Bombarder ma kako on otkido,sacekacu da se neko razocara pa ga baci na ebay Inace je postava skroz promijenjena pa mozda neko i zna da svira od ovih novajlija, ne bi me cudilo ,cuo sam da neko iz Rapid Force svira tu a ja sam o Rapid Force chuo samo rijechi pohvale.. Quote
dudi Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 Zadnji put sam ih gledao pre 13 godina u Novom Sadu na jednom festivalu i Pevač jeste bio u onoj njegovoj legendarnoj Jakni , ha ha . Ali nije toliko bitna ta jakna nego svirka je stvarno bila odlična,Naročito svi smo bili u Speed Thrash metal fazonu a oni su sve dali od sebe i dobro je bilo. Novi album još nisam čuo ali nabaviću i baš me interesuje kako sad zvuče. Quote
Recommended Posts