WIZARD OF GORE Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 hoće li ovo biti izdato samo na CD-u ili i na vinilu? ili možda samo na vinilu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Прво диск, па винил... ваљда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 otkud to da niko ne radi kulu tajnu..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Мени је чудно и што још нико није узео 'Без милости'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 U sunce ti jebem ,auuuuuuuuuuuuu,jedva cekam !!!!!!!!! :rockdevil: :rockdevil: E ve vam kurac svima SE obradjuje najbolju Bombarder pesmu ,nja njanja nja njanja nja njanja njaaaanjaaanjaaa nja nja nja ! Salim se ja ! Mene je jebeno mnogo zanimalo kako bih Morbidna stvarnost zvucala u SE obradi,too bii bioo sex ! Ali Speed metal manijak! :rockdevil: Elem,mogla bi jos malo da se popuni lista fale odje jos neke falitetne pesmice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glasnik Smrti Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 meni najdraži bend s ovog područja,a bolji su mi i od pun kurac ostalih bendova uopče! jedino nisam uspio doč do albuma "ko sam ja" i ovom prilikom bi zamolija bilo koga ko ima da ga ili stavi na net ili ako ima po kazetama da presnimi pa pošalje, bilo kako. ono šta sam uspio nač je cd ledena krv i to na brutal assault festivalu i imam kazetu "bez milosti". ako je ko volja prodat bilo šta drugo od njih nek samo javi. i bilo šta vezano uz bombarder a da mu nije važno ako ništa onda di se mogu nabavit te stvari... btw. ako ima di po sarajevu za nači šta nek javi neko ko zna jer sam tamo za dva dana pa bi šteta bila propustit ako postoji prilika za nači štagod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Procesljaj po temi, bilo je linkova za Speed Kill i Bez Milosti, ako se ne varam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 KUGA = Princeza SPACE EATER = Speed Metal Manijak Vidi se ko u ovoj bratiji ima sluha! A ko ne uzme CD oriđinale, đanica je prvoklasna ... i to musava neobrijana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 ko ne uzme original...nije THRASHer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Procesljaj po temi, bilo je linkova za Speed Kill i Bez Milosti, ako se ne varam.. I "Ledenu Krv". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glasnik Smrti Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 e ma hvala vam al ne treba mi mp3 več originalna izdanja, to tražim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Шта ти треба? Мислим да могу да ти набавим све што је доступно, а то су тренутно следећи наслови: "Speed Kill", "Bez Ballads" и "Ледена крв". Остали нису ни издати на диску. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 gde mogu da se nabave kasete ta 2 albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Која 2? "Црни дани" и "Ко сам ја"? Колико је мени познато, нигде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 bas ta 2...ok, mislio sam da postoje na kaseti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Па, постоје САМО на касети, али не можеш нигде да их нађеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glasnik Smrti Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 ne ne ništa CD... ako možeš do ploča doč bilo bi lijepo, pa bi ti ja poslao pare za to... cd ledena krv sam kažem več naša i kupija jer san mislija da i tako nije izdan na išta drugo osim cd.. al vidim da je i na ploči izbačen pa ču se potrudit to nač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anti American Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Vodite rachuna da ovim obradama ne napravite blasphemiu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 mislim da cu mozda uzeti ovaj disk kad se snimi mada neslusam taj bends al eto kao podrzi cenu i sl sranja, vise bi voleo da cujem tribute tu heller...em su mrtvi em su zlo em su pucaci keca ovako Bombarder je jos ziv i jos moze da stvara ispred njih je jos vremena ..malo ste poranili sa ovim cdom al ok ako vas to lozi;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 ne ne ništa CD... ako možeš do ploča doč bilo bi lijepo, pa bi ti ja poslao pare za to... cd ledena krv sam kažem več naša i kupija jer san mislija da i tako nije izdan na išta drugo osim cd.. al vidim da je i na ploči izbačen pa ču se potrudit to nač Па, на плочи имаш само "Ледену крв" и "Без милости". А "Без милости" наћи у добром стању кошта 100-200 евра, можда и више. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glasnik Smrti Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 uf! jebeno skupo... al nema veze jednom ču i to priuštit pomalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Знам да је скупо, али тако је. До 2000. године Explosive је скоро сва своја издања продавао за 4 немачке марке, тада сам их ја и понабављао. Онда су сазнали колико је то тражена роба у иностранству и колико се плаћа и од тада су цене такве. Загребачки бенд Anesthesia "Eye For An Eye" на плочи продају за 300 долара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glasnik Smrti Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 da da jebeno skupo, osim ako ne naletiš na nekog starijeg ko nema puno veze s internetom i nije svjestan vrijednosti tih izdanja pa ti da za pivu al teško to nač.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 1989 - Speed Kill - http://rapidshare.com/files/31364820/BOMBARDER_-_1989_-_SPEED_KILL_-_benhurksa.rar 1991 - Bez Milosti - http://rapidshare.com/files/36924123/Bombarder_-_Bez_Milosti____1991_.rar 1995 - Crni Dani - http://rapidshare.com/files/93793488/__bombarder__bih__-_crni_dani__1995___320.rar 1997 - Ko Sam Ja - http://rapidshare.com/files/146200300/1997_-_Ko_Sam_Ja.rar 2003 - Ledena Krv - http://rapidshare.com/files/128211508/Bombarder_-_2003_-_Ledena_Krv.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 da da jebeno skupo, osim ako ne naletiš na nekog starijeg ko nema puno veze s internetom i nije svjestan vrijednosti tih izdanja pa ti da za pivu al teško to nač.. Ja kad sam sredio gramofon, prodao sam Bloodbath, Bombarder i Demoniac, ploce, po cenama po kojima sam ih kupio, znaci, za nekih 5 maraka po komadu...sad vidim da sam ispao...he he... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts