Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ma Myspace stranici benda Kuga uploadovana je obrada Bombarderovog klasika "Princeza" koja bi se trebala naci na izdanju Grom Records-a "Tribute to Bombarder", i kao bonus track na albumu "Najcrnje Noci".

Poslusajte.

www.myspace.com/kugabgd

Pozdrav od benda Kuga!

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Koliko sam ja čuo, novi album treba da bude izdat u januaru 2011. u Finskoj (isti izdavač kao i za LP reizdanje "Ledena krv") na CDu u 500 primeraka. Naslov će biti "IMA LI ŽIVOTA PRIJE SMRTI".

• 3 weeks later...
Posted

gledao sam Bombarder sinoć i ne mogu da odolim a da ne javim utiske.. :-) SODA klub u Lukavcu je bio pretijesan za sve fanove benda iz BiH pa su se ljudi penjali na binu, i onemogućavali svirku. Šteta što nismo čuli više, ja sam se nadao i Gubavom kralju ali vidim lociran je album pa to i nije problem.. čitav događaj je ukratko bila manifestacija undergrounda, čak i većeg nego u radoševcu haha. :mhihi:

Posted

GROM Records info:

THRASH SPEED METAL KULT - LIVE!!!

BOMBARDER , najznacajniji Thrash Metal bend stare Jugoslavije odsvirace 3 unikatna koncerta i promovisati svoj novi studijski album "Ima li zivota prije smrti?" koji izlazi za Finsku etiketu Metal Dealer Records.

11. mart - Hrvatska - tba

12. mart - Slovenia - Ljubljana - tba

13. mart - Srbija - Novi Sad - Route66 klub

Sve detaljnije informacije uskoro.

Horns Up!

GROM Records

[email protected]

• Upvote 3
  • Downvote 5
Posted

Sta vidite, cujete u taj Bombarder majke vam? Par puta gledali moji drugari i ja i svaki put se smejali do jaja. Imamo i ploce ono kupovali u ono vreme radi reda ko i Bloodbath i Demoniac koji su valjani al' ovo je ljudi komedija. Drugar koji sad ima 42 se seca posle Yu Metal Attack da je sedeo sa Nesom i menadzerom u neku narodnjacku kafanu i kaze da su prike nevidjene, no do duse nismo ni mi bolji svi. Nemam nameru da uvredim nekog samo govorim moje vidjenje

• Upvote 3
  • Downvote 4