cotoha Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Zagreb, Ljublana, gdje Beograd..ko da smo gubavi jebote. Vidimo se u NS kako god. Quote
cotoha Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Sta vidite, cujete u taj Bombarder majke vam? Par puta gledali moji drugari i ja i svaki put se smejali do jaja. Imamo i ploce ono kupovali u ono vreme radi reda ko i Bloodbath i Demoniac koji su valjani al' ovo je ljudi komedija. Drugar koji sad ima 42 se seca posle Yu Metal Attack da je sedeo sa Nesom i menadzerom u neku narodnjacku kafanu i kaze da su prike nevidjene, no do duse nismo ni mi bolji svi. Nemam nameru da uvredim nekog samo govorim moje vidjenje kupovali ploče reda radi pa još se i smijali hahaha.. prodaj ploče danas vrijede mnogo više. Quote
рогозуб Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 (edited) Sta vidite, cujete u taj Bombarder majke vam? shkk. el ti slushash slejer ili kreator? ako da, onda si glup shto pitash neshto ovako, ako ne, onda si glup shto ne. Edited January 25, 2011 by рогозуб 4 Quote
^TK^ Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 (edited) Zagreb, Ljublana, gdje Beograd..ko da smo gubavi jebote. Vidimo se u NS kako god. jes` stvarno i proslog februara su svirali u Ns-u samo. u cemu je fora? svakako se gledaju u Ns-u. Edited January 25, 2011 by ^TK^ Quote
рогозуб Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 shkk.. neznam kako treba da dodjemo mi koji nismo nikad blejali u novom sadu.. Quote
^TK^ Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 pocni sa proucavanjem google mape xD mada realno i bukvalno samo ides pravom linijom, nema mnogo mudrosti Quote
Ајлин Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Sta vidite, cujete u taj Bombarder majke vam? Par puta gledali moji drugari i ja i svaki put se smejali do jaja. Imamo i ploce ono kupovali u ono vreme radi reda ko i Bloodbath i Demoniac koji su valjani al' ovo je ljudi komedija. Drugar koji sad ima 42 se seca posle Yu Metal Attack da je sedeo sa Nesom i menadzerom u neku narodnjacku kafanu i kaze da su prike nevidjene, no do duse nismo ni mi bolji svi. Nemam nameru da uvredim nekog samo govorim moje vidjenje Nije to za tebe očigledno i valjda je tvom hejtu kraj idi slušaj Ljubu kako podvriskuje 2 Quote
dimmu1 Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 (edited) jes` stvarno i proslog februara su svirali u Ns-u samo. u cemu je fora? svakako se gledaju u Ns-u. verovatno nema potrebe za dva koncerta bombardera u srbiji.ko hoce da ih gleda docice u novi sad ko nece,nece.nije bg toliko daleko od novog sada. Edited January 25, 2011 by dimmu1 Quote
Saša Grbić Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Ima li ko web stranicu te izdavačke kuće? Quote
metallicus Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Ima li ko web stranicu te izdavačke kuće? Možda može pomoći http://lauta.imperiumi.net/viewtopic.php?f=3&t=38339 Quote
^TK^ Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 verovatno nema potrebe za dva koncerta bombardera u srbiji.ko hoce da ih gleda docice u novi sad ko nece,nece.nije bg toliko daleko od novog sada. pa ne, pazi... ciljam na logiku da u ostalim drzavama sviraju u glavnim gradovima samo kod nas ne. malo je previse za slucajnost da opet izbegnu Bg. na to sam mislila kada sam pitala u cemu je fora. meni svakako ne smeta. cak sam ,cini mi se, vise svirki pratila u Ns-u nego u Bg-u Quote
dimmu1 Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 aha..mislim da je to jer je u novom sadu jeftinije i isplatljivije napraviti svirku nego u beogradu.tamo samo mozes biti u minusu,a rakic verovatno ima neki dil sa rutom 66 pa ga ovde izadje mnogo povoljnije nego da iznajmljuje opremu i prostor u bg-u,a i bila bi sigurno veca cena karte nego za ns. Quote
Saša Grbić Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Možda može pomoći http://lauta.imperiumi.net/viewtopic.php?f=3&t=38339 Ovo je nešto na Finskom, a i nisam vidio neku mogućnost da se CD kupi online. Quote
MunzeMetal Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Evo nekih klipova, nedavno okačenih na You tube: Bombarder-Novo meso(uživo) Bombarder-Speed metal manijak(uživo) Bombarder-Moc(video) Bombarder-Stanje(Uzivo) 1 Quote
metallicus Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Ovo je nešto na Finskom, a i nisam vidio neku mogućnost da se CD kupi online. Izdavač je iz Finske.Vidim da je na http://www.imperiumi.net/ tema obrisana.Koliko se sjećam bio je neki e-mail za porudžbine. Quote
heavyervin Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Ajmo spisashi, sljedece godine na evrosong, ahaa 1 Quote
Ајлин Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Bilo bi svakako mnogo bolje od ove sramote što je izaslasmo prošle godine. Quote
Grob Bez Dna Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 kontam da bi bili glavna atrakcija tamo. Quote
Talvi Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Nešo bi zapalio masu u roku od 10 sekundi. Quote
dimmu1 Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 GORECE EUROSONG! radije bi voleo videti bombarder na eurosongu nego ove sto salju svake godine.kad je mogo lordi moze i bombarder. Quote
Grob Bez Dna Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 SATANA SE SVETI EVROSONGU, NA TAKMICENJE JE POSLAO BOMBARDER! 1 Quote
рогозуб Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 bombarder mocj na jutubu napokon xD 2 Quote
Recommended Posts