Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Ak štoj više nema Markusa na slici?onaj ćelavi s brcima.imalo ga na fotkama 1995-1997 i na ledenoj krvi.šta je taj uopšte sviro? nadam se da se nije skido go po svirkama,sm i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 XAXAXAXAXAXA, Satane, koji si ti bog. x) Markus je, koliko sam ja shvatio, bio neki Nešov ortak, i Nešo ga zvao da se slika s njima... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Тек почињем Реално, сабијаш свирање и продукцију, то нико не може да оповргне, али мало се склони из фокуса, досадан си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Ja ne vidim razlog zbog cega ti smeta covek, neka svira u 100 bendova, sta je tu lose i sta tebi sa tim nazao cini? Jedino sto mu zameram je sto je upropastio Space Eater. Nekada su bili najbolji metal bend sa ovih prostora, a sada su kara banana. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Ja ne vidim razlog zbog cega ti smeta covek, neka svira u 100 bendova, sta je tu lose i sta tebi sa tim nazao cini? Jedino sto mu zameram je sto je upropastio Space Eater. Nekada su bili najbolji metal bend sa ovih prostora, a sada su kara banana. sam sebi si da odgvor pobratime. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Pa brate Peco, nama to ni iz dzepa ni u dzep, neka svira covek i uziva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Pa brate Peco, nama to ni iz dzepa ni u dzep, neka svira covek i uziva. vala i to što kažeš brale.šta kurac.neka ga nek svira.nešo nek brunda,sve super.nikad nisam ni konto bombarder. posle spid kilz,kad je poćo rat,nisam više ćuo za bend,sve do 96'97,i tad ćujem stvar rakija.znaći,bilo mi zlo.u jeku zama,pinka,oni naprave taku pesmu.što bi rekli beogradžani: ŽASUUUU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Ja ne vidim razlog zbog cega ti smeta covek, neka svira u 100 bendova, sta je tu lose i sta tebi sa tim nazao cini? Jedino sto mu zameram je sto je upropastio Space Eater. Nekada su bili najbolji metal bend sa ovih prostora, a sada su kara banana. TI ocigledno nisi slusao Space Eater skoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Jesam...nazalost...to nije ni senka pravog Space Eatera sa prva dva albuma. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Jesam...nazalost...to nije ni senka pravog Space Eatera sa prva dva albuma. Uzivo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Ne, ja pricam o albumima i autorskom radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Vratite se temi ljudi. Kako god,meni je Bombarder oduvek bio saoundtrek za oranje njive. Voziš traktor,i u naletu na grbinu malo zapne,a sa plejera ćuješ SPIR'TUALNIOUGL'ED!a ttraktor nastavi da brekće,i više ništa ne ćuješ,sem vapaja slepih creva.nema razlike.samo u brejku moš da ćuješ šta izbrunda. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 I odnekud se pojave žene bez stomaka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 videh omot za demo Sadisma,nešto nihilista.zanimljivo ime,al što se mene ćini da pauk liku koji je vezan skida rite da bi mu popušio karu? poze nagoveštavaju sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Ja u poslednje vreme dosta slusam Bombarder,iznenadilo me kako ranije nisam skapirao koliko je to genijalan band.Oni realno i trebaju da organizuju svirke jednom u dve godine da se ljudi uzele da se izdivljavaju jer njihova muzika je odlicna za zajebanciju na svirkama.I meni su recimo tekstovi keva. Ima li zivota prije smrti je konkretna speed metal krljacina.Muzicki mnogo bolji od njihovih ranijih albuma. I da kad vec pomenuh tekstove,bilo bi dobro da Bombarder nekad uvrsti neku obradu ranog Kreatora ili Sodoma kao neki EP ili kao zajebanciju na koncertu. Mislim kapiram da su oni za sebe a i za mnoge metalce sa ovih prostora veliki band ali nije losa ideja cuti kako Neso peva naprimer: "Bafomet zove,smrt je sada realnost,psi pakla i demoni cekaju da ubiju,pentagram sija Lucifer se smeje,jebi device,izvadi im oci,pijem krv,ne bojim se boga(ja sam babaroga),sada si mrtav,tvoje meso truli..Mucitelj.." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Mooožeeee!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Grok groook! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 http://www.gromrecords.net/news.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted May 28, 2016 Report Share Posted May 28, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Valja ! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Pink Floyd Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 ovi su odlicni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 BOMBARDER "Okot iz pakla" CD 2016 800din + ptt [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaklani_Analizator Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Odličan je ovaj album. Bombarder kakav bi i trebao da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Pink Floyd Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 ja ga slusam evo 3 nedelje bez prestanka. predobar mi je. ima li nesto slicno ovako a da je domace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts