Feniks . Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 (edited) Skacem od srece Edited January 31, 2012 by Feniks .
Srlandand Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 A u picku materinu vise s koncertima, gde da rodim pare? Verovatno cu morati Slapshot da zrtvujem zbog ovoga, ali ovo se stvarno ne propusta.
Lou Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 A u picku materinu vise s koncertima, gde da rodim pare? Verovatno cu morati Slapshot da zrtvujem zbog ovoga, ali ovo se stvarno ne propusta. Sumnjam da će ovo biti skuplje od 1500 kinti, ima vremena do aprila.
Ancalagon Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Terrorov cert 2009 je bio, fenomenalan, atmosfera naelektrisana, prepuna mala sala, dbd prosle godine apsolutno fenomenalan, ne znam samo kako ce ljudi da izdrze ovakva dva benda zajedno, ima da izginemo . Ovaj Take Offense na prvo slusanje mi se cini ok, nista posebno, ne ocekujem od njih previse, lici dosta na suicidal sa pocetka 90ih...
Chicken Little 420 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 majku mu, dokle vise! i born from pain zakazan u beogradu!
excel fan Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Jebote,Take Offense,pa ne mogu da verujem,koliko samo volim taj bend,proglasen prosle godine za najbolje hardcore izdanje,slazem se!Influence-Suicidal,Uncle Slam -kakvo ce to biti rasulo!
[Nocturno] Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 A u picku materinu vise s koncertima, gde da rodim pare? Verovatno cu morati Slapshot da zrtvujem zbog ovoga, ali ovo se stvarno ne propusta. majku mu, dokle vise! i born from pain zakazan u beogradu! Pa ljudi, tako i treba. Non stop da ima nekih desavanja. Ne mora bas sve da se ispostuje ali na ovo se ide (osim ako ne budu preterali sa kartom!)
Srlandand Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Ima li bilo kakvih novih informacija o ovom koncertu?
Lou Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Koliko znam, ništa. Dom omladine nam redovno šalje mejlove o predstojećim događajima, javiću čim bude bilo nešto.
lemilica Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Koliko znam, ništa. Dom omladine nam redovno šalje mejlove o predstojećim događajima, javiću čim bude bilo nešto. Da napomenem da ce se koncert odrzati u SKC Novi Beograd, ko je bio na Sick Of It All ili Jello Biafri zna koji je prostor,od Doma omladine nista,recimo da su pregovori zavrseni neuspehom... Promotivna predprodaja po 1200 je zavrsena, sad je cena 1500. Na vratima 1800!!! 1 3
Srlandand Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 Gde mogu da se prate obavestenja povodom koncerta? Nisam ni znao da su karte u prodaji, a kamoli koliko kostaju...
Ancalagon Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Супер је ган, ал мислим да овај церт, заслужује много велики простор, а ако се премешта у горе поменути, због слабе продаје карата, апсолутно мислим да је то грешка, сигурно велики број људи, поготову они који нису из Београда, купују карте на улазу... На терору пре пар година је мала сала била скоро потпуно пуна, а и прошле године на дбд-у је ган био препун, сад не верујем да се хардкор публика, толико размазила, макар што се тиче ова два бенда, који су реално, огромна имена у хардкору 2000тих...
destruction of mankind Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Kao i na Pro-Pain, Gun je bio krcat, nije bilo šanse da se od napred probijem do šanka ni vodu da kupim
lemilica Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Na Terroru pre tri godine u malom skc-u bilo 220 sa sve spiskom. DBD prosle godine u Gun-u 180 ljudi sa sve spiskom! Da, jesu velika imena Terror sam gledao 6-7 puta, DBD 2-3 puta, ali posle zadnjih par koncerata, nemam drugu mogucnost sem da uradim ono sto predprodaja i razum nalazu. Tj, imam i trecu mogucnost, ali nema sanse da otkazem. Ocigledno da nema nekog interesovanja, a pogotovo ne da bih radio ovo u sali za 500-600 ljudi. Pozdrav od mene i LTTB
Srlandand Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Samo da se ne otkazuje, a i bolje ovako nego u polupraznoj sali da blejimo 1
Talvi Posted April 11, 2012 Author Report Posted April 11, 2012 Nije to loše za hc svirke, što manja sala - veće klanje.
Ancalagon Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 (edited) Подршка свакако, ценим то што радиш и колико се цимаш око концерата! У сваком случају, видимо се 19ог у Гану, биће феноменално а, било би феноменално и да је у куглашу свирка... Edited April 13, 2012 by Ancalagon
Srlandand Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Take Offense- energicno bilo, ali nije mnogo ljudi pratilo svirku. ALi cim je DBD krenuo, haos potpuni, Gun naravno prepun, nije stalo sve do kraja Terror-a. Jedan od najboljih koncerata na kojima sam ikad bio.
Recommended Posts