Angelystor Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Prvi bend Tim Owensa, i "Heart Of A Killer" je ubedljivo najbolji album na kome je ikada ucestvovao, verovatno i najbolji njegov performans. Druga dva bez njega, drugi nyaaah, treci moze da se proba, ali prvenac je suvo us power metal zlato. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Definitivno je najbolji album na kome peva doticni,al bre nesto mi sporo dacu mu nocu josh jednu sansu Quote
Grobodan Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Ja baš nedavno gledao na arhivama Ripperove učinke i razmišljao se da li da probam ovaj Winters bane ali me odili oni njegovi silni solo krševi, pretpostavio sam da je i ovo neko smeće. Aj videću da probam taj debi bar. Quote
Angelystor Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 Upravo i ja tako dosao na ideju da konacno cujem WB. Reko' ne moze da bude lose od "Play My Game", pa da su ga pravili dubeci na glavi... Quote
Berliner Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Ja baš nedavno gledao na arhivama Ripperove učinke i razmišljao se da li da probam ovaj Winters bane ali me odili oni njegovi silni solo krševi, pretpostavio sam da je i ovo neko smeće. Aj videću da probam taj debi bar. Ne seri da nisi cuo taj album, pa to je klasik, nimalo minoran. ono kasnije nije vredno pomena... Quote
Recommended Posts