Јарослав Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 http://www.yumetal.net/forum/topic/35797-real-edge/ Битно да свира Deadly Mosh. А и Pollution и Toxic Trace.
ÆSTROPHOBOS Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 hahaha pa RE nije thrash bend :DDDD
Lord Iffy Boatrace Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Ali cover za svirku OBJASNJAVA!!! 1 1
krchulj Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Kakav je Realedge? sranje hahaha pa RE nije thrash bend :DDDD RE su više trash 1
Jabba the Hutt Posted February 8, 2012 Author Report Posted February 8, 2012 hahaha pa RE nije thrash bend :DDDD Pa nije, ali su drugari, pa smo ih zvali kao support, trebao je svirati i NadimaČ, ali su na turneji u tom periodu...
Jabba the Hutt Posted February 16, 2012 Author Report Posted February 16, 2012 Prvih 10 kupaca karte dobijaju na ulazu na poklon primerak albuma Pollutiona "Elimination by Radiation", a sledećih 30 "Serbian Thrash Metal Fist Unleashed", split kompilacija grupa Deadly Mosh, Pollution, Toxic Trace i NadimaČ! Prodaja karta kreće za nekoliko dana u kafiću "Šikarica", Skadarska 22! Vidimo se!
ÆSTROPHOBOS Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Prvih 10 kupaca karte dobijaju na ulazu na poklon primerak albuma Pollutiona "Elimination by Radiation", a sledećih 30 "Serbian Thrash Metal Fist Unleashed", split kompilacija grupa Deadly Mosh, Pollution, Toxic Trace i NadimaČ! Prodaja karta kreće za nekoliko dana u kafiću "Šikarica", Skadarska 22! Vidimo se! Poslednjih 10 dobija disk Realedge
Jabba the Hutt Posted March 17, 2012 Author Report Posted March 17, 2012 Vidimo se večeraaas! http://www.youtube.com/watch?v=AM_OWkQzHd0
^TK^ Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Toxic Trace u i Zodomu svaka cast na sinocnjem nastupu Ostalim bendoivima zelim jos vezbe. Zvucali su totalno neuvezbano.
Jabba the Hutt Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 Je'iga, našem pevaču je sinoć puklo slepo crevo, pa je završio u bolnici, te sam ja pevao i svirao bass, što ne umem simultano da radim baš najbolje, još je gomila stvari pošla po zlu sinoć, tonac nas je zajebavao, pa je svirka mnogo kasnila, ali nadam se da su prisutni imali lep provod
ÆSTROPHOBOS Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Toxic Trace u i Zodomu svaka cast na sinocnjem nastupu Ostalim bendoivima zelim jos vezbe. Zvucali su totalno neuvezbano. Zodom?
Red Viper Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Je'iga, našem pevaču je sinoć puklo slepo crevo, pa je završio u bolnici, te sam ja pevao i svirao bass, što ne umem simultano da radim baš najbolje, još je gomila stvari pošla po zlu sinoć, tonac nas je zajebavao, pa je svirka mnogo kasnila, ali nadam se da su prisutni imali lep provod Puklo? Daleko bilo... Ali jeste zrelo za operaciju. Zodom? Pogreši čovek. Sad smo sa Vanjom i Matkovićem mini zodom.
Jabba the Hutt Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 Hahahaha, ma svirao je Zodom posle nas par pesama, kao gost iznenađenja! 1
Dushman Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Zodom je objasnio! http://www.youtube.com/watch?v=YptitEK0YU8 Sirka je inace bila super,sranje jedino za Baneta sto je zavrsio u bolnici. Meni je Zodom bio bend koji mi je ulepsao vece! Svaka vam dala
Recommended Posts