oʞɾoƃ Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Izlazim ja sa aerodroma u Parizu i vidim drugaricu sa kojom je trebalo da se nadjem i viknem "Bonjour Trieste!" Francuzi okolo se smrzli, blenu u mene :) Quote
Angelystor Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 iz koje je epizode ona najjaca fora sa albertom??? kad mu del prica kako rodni ima neku novu devojku (jer hoce da kasandra bude ljubomorna) pa albert treba da se iznenadi.. "not now" HHHHHH, A GIRL!!! :) Kako je to kraljevski.. To je jedna od last epizoda iz zadnjeg ciklusa..Ali bem li ga sad tachno koja..ne radi mi mozak..Jack jebi se..mozda ona kad se miri sa Kasandrom? Tj. u restoranu kad su pa jedu samo vodu...nisam siguran.. Quote
negative creep Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Nije ta. Malo sam trazila po netu, izgleda da je neki bozicni specijal (rodney come home) a od specijala imam samo to hull and back, ovo nema na torrentima Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Da li je neko gledao one specijale u trajanu od po pet ili deset minuta poput "White Mice"? Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 To mi jedino fali. Ja znam za jedno tri ili cetiri takve epizode koje nikada nisam gledala... Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 evo Fenk you mate! Quote
negative creep Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Je l' ima neko da mi posalje titl za Miami Twice (engleski/hrvatski/srpski..koji god)? Quote
Rüzgar /değişik/ Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Dva? PP. Valjda ce odgovarati. Quote
lemmy sixx Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Aaa,jebeni Miami Twice mi nedostaje.Oba dela.Stalno zaboravim skinuti to.E danas na skidanje. Quote
Angelystor Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Ma to ja rachunam kao jednu epizodu. Ono seckanje na pola glupo.. Instant krshteno vino zakon! Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Ma to ja rachunam kao jednu epizodu. Ono seckanje na pola glupo.. Instant krshteno vino zakon! Trotter preblessed wine... Quote
Dead Man Drinking Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 (edited) Rumunski rizling Prejako Edited August 6, 2008 by Dead Man Drinking Quote
Novaliis Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Toliko volim ovu seriju da sam skoro zaplakao u poslednjoj epizodi najjače su one fore kada Del Boj govori šta mu je pokojna majka govorila na samrti umirala je najmanje mesec dana Quote
Feniks . Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Dobro je kad je Triger dobio nagradu kao cistac...pa objasnjava kako je njegova metla stara 20 godina, samo je(ne znam tacno brojku) 20 puta menjana drska i ostalo Quote
Angelystor Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Hm..ako me secanje ne vara, kaze 17 drshki i 14 glava je promenio Ta scena je P.R.I.C.E.L.E.S.S. Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Zapravo, on kaze "old Yugoslavian". Inace Jugoslavija se u muckama jos par puta pominjala...U jednoj epizodi Del pita nekoga da li je gledao utakmicvu izmedju Engleske i Jugoslavije i onda dodaje kako je sudija kriminalno sudio...I ima u jos jednoj epizodi ali ne mogu da se setim tacno sta... Quote
Angelystor Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Ima josh jednom, kad spominje jugoslovenski turizam..chini mi se da Del uporedjuje "svetlu buducnost" TITa sa jugoslovenskim turizmom, tak neshto Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Ima josh jednom, kad spominje jugoslovenski turizam..chini mi se da Del uporedjuje "svetlu buducnost" TITa sa jugoslovenskim turizmom, tak neshto E da, jeste... Quote
lemmy sixx Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Neinformisane budale...da su imali barem malo mozga,proverili bi pre nego sto pocnu lupetati gluposti. Quote
Milkica Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Ima josh jednom, kad spominje jugoslovenski turizam..chini mi se da Del uporedjuje "svetlu buducnost" TITa sa jugoslovenskim turizmom, tak neshto ...pominje i jugoslovenski rizling mislim da je to u 2. epizodi Quote
Recommended Posts