Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Mucke su keva, sve znam napamet i uvek se zajebem i odgledam do kraja kad god uhvatim seriju... Sta ti je gubljnje vremena...

Svim onim glumcima su tako dobro legle te uloge, a u ostalim filmovima mi se ne svidjaju... jebiga...

Mada sam cuo da je u Engleskoj najjaci glumac i na filmu i u pozoristu onaj Triger...Ko bi reko...

Posted
Mada sam cuo da je u Engleskoj najjaci glumac i na filmu i u pozoristu onaj Triger...Ko bi reko...

Ja sam ga gledao par puta u filmu al je uvek imao neke epizodne uloge, tako da sam ga jedva i primecivao. Zadnji put sam ga gledao u novom Hari Poteru. Najjace mu je pojavljivanje u jednoj od epizoda Mr. Bean-a, bio je neki konobar

Posted (edited)

Sinoc je bila epizoda kad Del misli da je Rodnijeva riba njegova cerka,e crko sam od smeha.

Del:Hej klinac sta radis tu?

Klinac:Bezim od kuce

Del:Nisi stigo daleko,zar ne?

Klinac:Mama mi neda da predjem ulicu.

btw.Nekoristite precicu preko shina

icon_mrgreen.gificon_biggrin.gif

Edited by Mateja
Posted
Svim onim glumcima su tako dobro legle te uloge, a u ostalim filmovima mi se ne svidjaju... jebiga...

dobar je, gledala sam ga u jos par filmova (ne secam se koji su bili u pitanju, znam samo da su bili "normalni")

ne znam, meni je rodni vrh!!!! icon_smile.gificon_rockdevil.gif

Posted

Deka je kralje najveci bolj mi je od Alberta (mada i on je dobar)

@Deka je preminuo na snimanju epizode (ona epizoda kada Albert upada u vinski podrum) e tu je trebao biti deka ali ga je srcka pogodila u toku snimanja.