negative creep Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Juce bilo ono sa lusterom. Quote
Angelystor Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Ovo sad su zadnje epizode sa Dekom... Quote
Dark Sonja Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 da.... koliko god da volim da gledam epizode sa ujka Albertom, bas mi je krivo sto nema Deke... Quote
negative creep Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Sinoc je na HRT-u bio specijal koji do sada nisam gledala. Snimljen je dosta kasnije, Demijan ima negde oko 9 godina. Gledao neko? Quote
Doug Bradley Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Sinoc je na HRT-u bio specijal koji do sada nisam gledala. Snimljen je dosta kasnije, Demijan ima negde oko 9 godina. Gledao neko? Gary? Quote
Doug Bradley Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Da, Gary. To mi je jedna od omiljenih novijih epizoda Quote
Vucko Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Mucke su keva, sve znam napamet i uvek se zajebem i odgledam do kraja kad god uhvatim seriju... Sta ti je gubljnje vremena... Svim onim glumcima su tako dobro legle te uloge, a u ostalim filmovima mi se ne svidjaju... jebiga... Mada sam cuo da je u Engleskoj najjaci glumac i na filmu i u pozoristu onaj Triger...Ko bi reko... Quote
Vincent Hess Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Mada sam cuo da je u Engleskoj najjaci glumac i na filmu i u pozoristu onaj Triger...Ko bi reko... Ja sam ga gledao par puta u filmu al je uvek imao neke epizodne uloge, tako da sam ga jedva i primecivao. Zadnji put sam ga gledao u novom Hari Poteru. Najjace mu je pojavljivanje u jednoj od epizoda Mr. Bean-a, bio je neki konobar Quote
Kakashi Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 da.... koliko god da volim da gledam epizode sa ujka Albertom, bas mi je krivo sto nema Deke... Ne znam, meni je često čak išao na živce... Quote
Álvaro Recoba Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Mada sam cuo da je u Engleskoj najjaci glumac i na filmu i u pozoristu onaj Triger...Ko bi reko... А зашто га зову Тригер? Quote
Doug Bradley Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 А зашто га зову Тригер? TO je Del objasnio u prvoj epizodi...ako se dobro secam lichi na trkachkog konja koji se isto zove Triger... Quote
Mateja Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Rodni:Del zasto ga zovete Triger (okidac)?Nije valjda zato sto nosi pistolj. Del:Ne,ne nego zato sto lici na konja Quote
Álvaro Recoba Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Del:Ne,ne nego zato sto lici na konja Quote
Gothic Angel Posted January 31, 2006 Author Report Posted January 31, 2006 Juce bilo ono sa lusterom. ta fora je tako zakonita Quote
Mateja Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 (edited) Sinoc je bila epizoda kad Del misli da je Rodnijeva riba njegova cerka,e crko sam od smeha. Del:Hej klinac sta radis tu? Klinac:Bezim od kuce Del:Nisi stigo daleko,zar ne? Klinac:Mama mi neda da predjem ulicu. btw.Nekoristite precicu preko shina Edited February 1, 2006 by Mateja Quote
Goatik Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Svim onim glumcima su tako dobro legle te uloge, a u ostalim filmovima mi se ne svidjaju... jebiga... Mada sam cuo da je u Engleskoj najjaci glumac i na filmu i u pozoristu onaj Triger...Ko bi reko... dobar je, gledala sam ga u jos par filmova (ne secam se koji su bili u pitanju, znam samo da su bili "normalni") ne znam, meni je rodni vrh!!!! Quote
Frankenchrist Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Gary? Koji bolesnik! Znaci plakao sam od smeha gledajuci tu epizodu. Quote
Dark Sonja Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 otisao deka... dosao ujka Albert... Quote
Mateja Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Bas bedak za deku malo je tuzan pocetak epizode,ali meni je Albert gotivniji... Quote
Angelystor Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Boys will be boys...will be boys! Quote
quiet Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 ujka ALbert... Chovek sa naopakom glavom Quote
Jasta Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Deka je kralje najveci bolj mi je od Alberta (mada i on je dobar) @Deka je preminuo na snimanju epizode (ona epizoda kada Albert upada u vinski podrum) e tu je trebao biti deka ali ga je srcka pogodila u toku snimanja. Quote
quiet Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Poor Deka, umro na snimanju. Imao je bolje fore od Alberta... Quote
Recommended Posts