martinkica Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 To je najgenijalnija serija ikad ali ikad snimljena.......mene svaka epizoda potrese koliko je divna! Svi likovi su nenadmasni! Hell yeah! Quote
Siouxsie Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 moguce da je to bilo,ali,da li se triger pojavljuje u hari poteru?poslednji deo,narafno... Quote
Doug Bradley Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 da li se triger pojavljuje u hari poteru Aha...igra nekog Barty Crouch...nisam gledao film tako da nemam pojma ko je Barty Quote
negative creep Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Hihi, pre neki dan bilo ono sa Mental Mikijem. Ne mogu da se setim sta je juce bilo... ...a da, 50 penija! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 inace, forica sa lusterom je skoro i nagradjena.... Quote
*Annie* Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 GARY !!!! GAAARY, umrla sam gledajuci episodu sa Garijem!!! Quote
Dark Sonja Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 juce je bila bas dobra epizoda... nikada vise u solarijum... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 pa ukoliko ides zasluzujes da dozivis rodnijevu sudbinu zato shto je solarijum glupost.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 stereotipi rade.... videh glupace koje su u kliseu solarijum fenseraja i tako dalje, i predrasude rade vise nego shto mozes da verujes doK ne vidis.... Quote
negative creep Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Prekjuce bilo: "Nije smesno, Vodni! ...Rodni" Quote
dropkick Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Del: "I thought you said it was open 24 hours a day?" Triger: "Yes. But not at night." Trig je car Quote
Svaroggh Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Mucjke su, bar meni, uz neizbezhne Simpsonove najjacha serija, ne samo sa prostora engleske, vecj uopshte. Jedan od boljih fazona mi je kada Rodni pusti Mocartovu simfoniju br. 38, Trig udje u stan i pita "Dejva", shta je to? Rodni mu odgovori Mocartova simfonija br. 38, Trig ga pita: " A ovde nema rechi", na to mu Rodni kazhe da je to instrumental. Tada ulazi Del u prostoriju i pita shta se to chuje, a rig mu odgovara: "To je Mocartova simfonija br. 38. Ovo je karaoke verzija".... Tu sam legao... Quote
Svaroggh Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) To ti jedna od one tri poslednje, dugometrazhne, iz 2001, ako se ne varam, kada puknu svu kintu... Слава! Edited May 8, 2006 by Svaroggh Quote
~MaX~ Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 jedna od najgenijalnijih serija ikad.......del boy je koliko ja znam dobio neq nagradu za zhivotno delo...... Quote
Peti.Maj Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Uh, istripovah se na kratko da ovo pise 'najgorih', a ne 'najgenijalnijih' pa sam se bio spremio za debatu... Quote
Novaliis Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Ja ne znam da li neko misli nesto lose o toj seriji? Toliko je genijalna da e svakom mora svideti.. Quote
pobzy Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Dobro je i ono cini mi se u filmu Mucke kad zarade pare prodajom zlatnog sata i kupe dedi Albertu camac i kao oni mu masu dok on odlazi i onda se samo cuje kako udara u nesto Quote
Peti.Maj Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Ma to je enciklopedija provala. Moram nabaviti cijeli serijal... Quote
Grobodan Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Ma,najjaca scena ikad je kad Del i rodni ulete odeveni kao Betmen i Robin na sahranu,misleci da je maskembal. A naj epizoda kad Del prijavi Rodnija na takmicenje sa slikom koju je Rodni nacrtao sa 10 godina,dobiju nagradu,i krijumcare Rodnija kao tinejdzera.E ta je vrh vrhova! Quote
Angelystor Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Dobro je i ono cini mi se u filmu Mucke kad zarade pare prodajom zlatnog sata i kupe dedi Albertu camac i kao oni mu masu dok on odlazi i onda se samo cuje kako udara u nesto Neje zlatan nego raritetni pomorski sat "Lesser watch" Quote
Recommended Posts