Wise Owl Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 A "Toni - djubretar koji peva"? Juce sa prijateljicom sedim u basti nekog kafica. Ona pocela crnjake i tuzne stvari, kad odjednom poce originalna verzija Crying - a. Njoj grunuse suze, a ja poceh nekontrolisano da vristim od smeha, jer se prisetih epizode... Umalo mi piksla nije zavrsila u ustima, ko frizbi keru. Quote
Dark Sonja Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 danas u prevozu sam videla devojku sa izrazito preplanulom bojom koze... to me je asociralo na onu epizodu kada je Del nabavio kucni solarijum i Rodni legao da se malo osunca pred sastnak sa cerkom bivse Del-ove ribe.(koju je btw. i Del muvao)... I Del u prolazu, kada je primetio da je Rodni zadremao, okrene tajmer na (mislim) 30 min... sledeca scena: Rodni crven u licu kao jastog, i sa belim kolutovima oko ociju, gde su bile naocare za sunce Prajsles! Quote
DragonHeart Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Svaka epizoda ove serije je nesto genijalno. Po meni su "Mucke" nesto sto na TV mogu gledati u bilo koje doba dana i noci. Citavi serijal sam vec nekoliko puta gledao, i nikad, ama nikad mi nisu dosadili. Cuo sam da ovdje u Podgorici 2 tipa pokrecu fan klub "Mucki". Quote
Doug Bradley Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 (edited) sledeca scena: Rodni crven u licu kao jastog, i sa belim kolutovima oko ociju, gde su bile naocare za sunce I kad mu Del kazhe: HAUG Edited July 27, 2006 by Doug Bradley Quote
Angelystor Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Priceless -I just want you to know Rodney..that I don't blame you. -Ok Quote
Milogled Bluff Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Najbolje je kad sredjuju krsh po stanu i ujka Albert pita Del-boja (pokazujuci na ronilacko odelo staro 100godina): Zasto si ovo kupio? A Del mu kaze: To je poklon za tebe, da obidjesh sve brodove na kojima si plovio... Heheheh... Quote
RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 (edited) A Triger? If it's a boy they're gonna name it Rodney... after Dave. Edited November 21, 2006 by RNA Quote
negative creep Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Ma svi su legendarni! Meni je ipak Del najjaci - A Buenos Aires! E to mi je bilo bolje cak i od Bonjour! I kad je rekao Mont Blanc! Am I brilliant or am I brilliant! Quote
Divlji Tigar Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 If it's a boy they're gonna name it Rodney... after Dave. Bolje je ono u opstinskom domu. R: Triger, zasto me zoves Dejv, moje ime nije Dejv nego Rodni? T: Da li si siguran? R: Da , pogledao sam u pasos i krstenicu, i lepo pise rodni T: Moracu da se naviknem da te zovem Rdodni. par minuta kasnije T:Baz otvori vise sastanak meni i Dejvu se zuri. Quote
Jabba the Hutt Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ova serija je toliko dobra da je to neopisivo, jedina sem Monti Pajtona i Saut Parka kojoj sam svaku epizodu gledao bar2-3 puta! Inace najnajnajlik je Triger! Quote
Metal Bloodshed Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Ima ona specijalna epizoda T: Sta to slusas, Dejv? R: Betovena, devetu simfoniju! T: Nema reci, a? R: Nema! Dolazi Del D: Kakva je ovo muzika? T: Betovenova deveta simfonija, karaoke verzija. Quote
negative creep Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Ima ona specijalna epizoda T: Sta to slusas, Dejv? R: Betovena, devetu simfoniju! T: Nema reci, a? R: Nema! Dolazi Del D: Kakva je ovo muzika? T: Betovenova deveta simfonija, karaoke verzija. Hahahahahhahahah Joj boze, koliko sam se smejala kad sam gledala to! A skinula sam sa neta i svoju omiljenu scenu...kad Rodni ide u onu vecernju skolu, pa Del svrati prekoputa u onaj pab gde su kao japiji. I posle dodje Triger. Konobar izlazi, otvara onaj deo sanka, a Del krene da se nasloni i padne! Tesko mi je da objasnim, ali ko je gledao, zna! Quote
Dark Princess Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 A ono kad Del poshalje Rodnijev crtez iz osnovne shkole na neko takmichenje,i on dobije putovanje s roditeljima,pa mu Del prepravi lichnu kartu,a Rodni na tom putovanju dobije na lutriji,al mu se ne prizna jer je maloletnima zabranjeno kockanje... Rodnijeva faca tad - priceless Quote
RNA Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 To je bila sjajna epizoda, kad se ona klinka navrzla na Rodnija, a on gleda da izmuva svaki trenutak da provede sa Kasandrom, a da ih ne uhvate i ne pomisle da muva svoju macehu. I kad su isli da voze skejt! Quote
Jabba the Hutt Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Pa kad se rodni onako iznerviran vrati u hotelsku sobu i sav crven od besa krene da prepricava kako je proveo vreme sa onim klincima Quote
Dark Princess Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 S onom dechjom kacigom na glavi Quote
RNA Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Ja o vuku... veceras na BBC prime bila bas ta epizoda! Quote
DragonHeart Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Reci cu po ko zna koji put - "Mucke" su najbolja serija svih vremena!!! Quote
Angelystor Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Potpisujem! Sa svakom olovkom koju imam u kuci : ) Jos se chuvaju epizode na VHSa..a konachno nabavih i na DVDu.. Jedan je Bojsi. Quote
Metal Bloodshed Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Meni je jedna od omiljenih ona kada se Delu rodi dete, pa ga se Rodni plasi Quote
Angelystor Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Demian Derek Trotter U pocetku je bio do jaja..doduse posle kad poraste i nema nekih fazona sa njim..barem se ja ne secam.. Quote
DragonHeart Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Damian Derek Trotter - DDT (prasak) Quote
Recommended Posts