Jump to content

Recommended Posts

Posted

A "Toni - djubretar koji peva"?

Juce sa prijateljicom sedim u basti nekog kafica. Ona pocela crnjake i tuzne stvari, kad odjednom poce originalna verzija Crying - a. Njoj grunuse suze, a ja poceh nekontrolisano da vristim od smeha, jer se prisetih epizode...

Umalo mi piksla nije zavrsila u ustima, ko frizbi keru.

• 1 month later...
Posted

danas u prevozu sam videla devojku sa izrazito preplanulom bojom koze...

to me je asociralo na onu epizodu kada je Del nabavio kucni solarijum i Rodni legao da se malo osunca pred sastnak sa cerkom bivse Del-ove ribe.(koju je btw. i Del muvao)... I Del u prolazu, kada je primetio da je Rodni zadremao, okrene tajmer na (mislim) 30 min... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

sledeca scena: Rodni crven u licu kao jastog, i sa belim kolutovima oko ociju, gde su bile naocare za sunce icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Prajsles! icon_smile.gif

Posted

Svaka epizoda ove serije je nesto genijalno. Po meni su "Mucke" nesto sto na TV mogu gledati u bilo koje doba dana i noci. Citavi serijal sam vec nekoliko puta gledao, i nikad, ama nikad mi nisu dosadili. Cuo sam da ovdje u Podgorici 2 tipa pokrecu fan klub "Mucki".

Posted (edited)

sledeca scena: Rodni crven u licu kao jastog, i sa belim kolutovima oko ociju, gde su bile naocare za sunce  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

I kad mu Del kazhe:

HAUG

laugh.gif

Edited by Doug Bradley
  • 3 months later...
Posted

Najbolje je kad sredjuju krsh po stanu i ujka Albert pita Del-boja (pokazujuci na ronilacko odelo staro 100godina): Zasto si ovo kupio? A Del mu kaze: To je poklon za tebe, da obidjesh sve brodove na kojima si plovio... Heheheh... :pivopije:

Posted

If it's a boy they're gonna name it Rodney... after Dave.

Bolje je ono u opstinskom domu.

R: Triger, zasto me zoves Dejv, moje ime nije Dejv nego Rodni?

T: Da li si siguran?

R: Da , pogledao sam u pasos i krstenicu, i lepo pise rodni

T: Moracu da se naviknem da te zovem Rdodni.

par minuta kasnije

T:Baz otvori vise sastanak meni i Dejvu se zuri.

Posted

Ima ona specijalna epizoda

T: Sta to slusas, Dejv?

R: Betovena, devetu simfoniju!

T: Nema reci, a?

R: Nema!

Dolazi Del

D: Kakva je ovo muzika?

T: Betovenova deveta simfonija, karaoke verzija.

Hahahahahhahahah :):):):):):):) Joj boze, koliko sam se smejala kad sam gledala to! :)

A skinula sam sa neta i svoju omiljenu scenu...kad Rodni ide u onu vecernju skolu, pa Del svrati prekoputa u onaj pab gde su kao japiji. I posle dodje Triger. Konobar izlazi, otvara onaj deo sanka, a Del krene da se nasloni i padne! :) Tesko mi je da objasnim, ali ko je gledao, zna! :lol:

Posted

A ono kad Del poshalje Rodnijev crtez iz osnovne shkole na neko takmichenje,i on dobije putovanje s roditeljima,pa mu Del prepravi lichnu kartu,a Rodni na tom putovanju dobije na lutriji,al mu se ne prizna jer je maloletnima zabranjeno kockanje...

Rodnijeva faca tad - priceless :D:D:D:D:D

Posted

To je bila sjajna epizoda, kad se ona klinka navrzla na Rodnija, a on gleda da izmuva svaki trenutak da provede sa Kasandrom, a da ih ne uhvate i ne pomisle da muva svoju macehu. I kad su isli da voze skejt!