Jump to content

Recommended Posts

Posted
A kad jure onog skupog leptira....i na kraju Denzil overi Delu,sa sve leptirom u ruci!!! :lol:

Ni na jednu se epizodu ne smejem kao na ovu kada je gledam....znachi ma koliko sam je puta gledao do sada sada da uzmem ponovo da je gledam plakacu od smeha kao da je gledam prvi put

E da jedno pitanje ima li neko epizodu Mucki Licensed To Drill a da je snimak kvalitetan?

Radi se o jedinoj epizodi Mucki koja nikada nigde nije prikazana i zato ima etiketu Lost Episode

Ja sam na torentima nashao epizodu i skinuo ali i zvuk i slika su veoma losheg kvaliteta jer je epizoda ripovana sa VHS-a

Posted

Imam ja to medj ostalim epizodama i bonusima..pa bre ne znam dal imamo isti, al ono je onak' kak je..ne verujem da postoji bolje od onoga, jos ovo sto ja imam je dvdrip..

• 4 weeks later...
Posted

Meni je najjaca ona kad treba da valjaju zlatne lancice.Kad Del na kraju kaze "Come down Arny, you gonna get yourself a heartattack!" :) :) :) :) :) :) :)

• 2 weeks later...
Posted
Super je epizoda kad odu u Majami i naidju na pljunutog Del Boja - onog sefa mafije :)

Nije to epizoda, to je specijal, kao i onaj skoriji kad idu u Francusku da prospu Albertov pepeo.

Posted

Jao....totalno sam zaboravio na Mucke !! Dobro je da ste me podsetili :pivopije:

Inace....meni je mnogo bolji period s' starim dekom nego Albertom.....

Posted

Претпостављам да се Бастер Мерифилд не појављује у овим новим јубиларним епизодама, зато што је и он отегао папке.

Posted

'Grandad' je mulo nakon sto su snimili..jednu il dve epizode tako nesto u novom ciklusu, pa su onda morali da snimaju dal' ponovo te iste sas Alberta...

A svidja mi se sto su u ovim zadnjim epizodama, kada opet sa'ranjuju lika u seriji, sad ubacli malo zajebancije na rachun sahrane i sl...."We are the wrong funeral!" :)