CitamPoMraku Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Procitah pre neko vreme u novinama da se snima nastavak mucki, u stvari radnja je smestena u Rodnijevo i Delbojevo detinjstvo? John Sullivan je scenarista a David Jason se ponudio da pomogne posto je kako sam kaze, bio izuzetno privrzen seriji? Quote
Hudini Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 (edited) Cuo sam za to. Kao, Del Boj je mlad, a Rodni decak, ali spominju da ce ponovo igrati David Jason pa mi nista nije jasno!? Edited July 22, 2007 by Hudini Quote
DragonHeart Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Mozda bolje da nista vise ne snimaju. Quote
RNA Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Није можда, него сигурно. Ниједан римејк старе серије није испао добро, а у ову дирати је светогрђе! Quote
CitamPoMraku Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Del Boj je mlad, a Rodni decak, ali spominju da ce ponovo igrati David Jason pa mi nista nije jasno!? Mozda ce David igrati nekog "ujaka" ili njihovog caleta? Mozda ce se pojaviti samo u jednoj epizodi kao gost? A kad Del Boj prica Rodniju kako je cale maznuo njegovu (Delovu) rodjendansku tortu kada ih je napustio! Mozda ce se u seriji pojaviti i njihova majka? Jel ona bese umrla prije nego sto ih je cale napustio? Ako se dobro secam, majka im je umrla kad je Rodni imao tri godine a cale ih je napustio kad je Rodni imao pet ili sedam godina. Ako se dobro secam Rodni je nije zapamtio. A kada su joj prefarbali grob flourescentnom bojom! Ja mislim da ce nastavak biti odlican, kao zaplet za ono sto smo svi vec gledali. Samo ko ce glumiti mladog Del Boja? Mislim da ce biti lako naci nekog klinca da glumi Rodnija, ali Del Boja? A tek Trigera? Quote
El Karnisero Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Pa ne znam bas za tu novu sezonu.Bice dobro ako nadju dostojne zamene za uloge Del Boja,Trigera,Bojsija... Quote
Angelystor Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 ..a shanse za to su? Perica: Nula! Bravo Perice. Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Svi ste ovo gledali....sigurno!!! STa mislite o seriji? Po meni to je najkomicnija britanska serija ikada napavljena; Komentari - za oskara....likovi su savrseno opisali tipican britanski gradski zivot.... Sve u svemu fenomenalno... STA MISLITE??? Ja nemam reci da objasnim ovu seriju...Osim GENIJALNO! Serija zbog koje sam zavolela kokni i zbog koje sam progovorila kokni! Quote
vudun Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Omiljena serija mog burazera ( ima svih 65 epizoda na disku), a i ja je gotivim tu i tamo. Nego, ima li neko onu zagubljenu ''edukativnu'' epizodicu, da je repidšeruje po mogućnosti? Quote
Џрк Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Imam oko 25 giga ovoga, sve epizode plus specijale, plus jos nesto...ubija :) Quote
Angelystor Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Imam sve i na VHSu i na DivXu, a mogao bi' i na DVDu da nabavim, shto da ne Pa jednog dana i na nekom Blue-Rayu Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Uhhh drago mi je da ima jos fanova ove kultne serije,definitivno nesto najbolje sto je ikad snimljeno od serija,najsmesniji humor koji uvek moze da oraspolozi! E ovako sad,posto sam stvarno fan ove serije od malena vrsljao sam po netu i trazio ostale serije sa likovima iz Mucki,preporucujem fanovima sledece: The Green Green Grass: Shifty car salesman Boycie and his wife Marlene leave their council estate in Peckham, London to start a new life in a rambling farmhouse in Shropshire! Snimljene su 3 sezone,23 epizoda ukupno!Odlicna serija stvarno! After You've Gone: Ova ima 16 epizoda sa Nicholas Lyndhurst-om u glavnoj ulozi! Uzivajte! Quote
Џрк Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Znam za sve to, ali iskreno receno, pord Mucki kome to treba? Ne prodje dan, da ne pogledam neku epizodu, nikad ne dosadi. Quote
oʞɾoƃ Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Naj provala ikada u istoriji Mućki: (ulaze u špajz, na vratima visi ronilačko odelo) Albert: Šta će nam ovo ronilačko odelo? Del: Kupio sam ga tebi da posetiš sve brodove na kojima si plovio! :) Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 To jeste,naravno Mucke su nezamenljive ali kazem opet,ko voli britanski humor dobro je i ovo pogledati!!! Quote
Џрк Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 (edited) Gojko: sumnjam da je ta najbolja Meni je celo ono nagradno putovanje, kad Del tera Rodnija da glumi sina a Kasandru da bude keva - keva Ma, mogu jos milion stvari da se setim... TIT DIC "Cime hranis te tvoje akronime?" :) Edited July 7, 2008 by Vajar Quote
Justin Case Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Obozavam ovu seriju,gomilu epizoda znam skoro napamet. Prve epizode su fenomenalne,sa starim dedom pre nego sto je umro ali i epizode sa Albertom su sjajne isto. Citava glumacka ekipa je sjajna,kako glavni glumci tako i sporedna ekipa (Boyce,Denzil,Mike,Trigger...). Ovde kod nas su se nedavno prodavali dvd-ovi uz neke novine,po 3-4 epizode na svakom,kasnije specijali(dugometrazni). Nisam kupovao jer nisam bio pri novcu ali cura je kupila sve,ima 26 dvd-ova tako da kad mi se gleda onda uzmem od nje.. Glavno je sto nisu dosadili koliko god ih puta gledao.. Quote
Feniks . Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Naj provala ikada u istoriji Mućki: (ulaze u špajz, na vratima visi ronilačko odelo) Albert: Šta će nam ovo ronilačko odelo? Del: Kupio sam ga tebi da posetiš sve brodove na kojima si plovio! :) Quote
darthmoog Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 (edited) http://en.wikipedia.org/wiki/The_Green_Green_Grass Jel ima neko? Edited July 22, 2008 by darthmaul Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Ma dajte u Muckama ima toliko provala da je ne moguce naci najbolju...Mada mogli bi se podsetiti nekih... Quote
Feniks . Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Ma dajte u Muckama ima toliko provala da je ne moguce naci najbolju...Mada mogli bi se podsetiti nekih... Bas tako.... Meni je odlicno kad je matori Albert pricao kako su ga kaznili jer nije video da im se priblizava nemacki brod, pa ga Rodni ili delboj utese, kao bio je mrak pa nisi video a on kaze da su ga kaznili jer je bio dan A Delboj kaze da bi im bilo bolje da je Rej Carls strazario Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Meni je dobra ona kad su bii u Benidormu na letovanju pa im dedu uhapsili zato sto je prelazio ulicu na crveno svetlo, a ovaj to nije znamo pa se istripovao da su ga uhapsili zbog nekog "poslica" u proslosti...I Del i Rodni ga pitaju kakvog poslica a on kaze svercovanje u toku gradjanskog rata u spaniji...A oni ga pitaju sta je svercovao a on kaze "Oruzje"...I oni kao iznenadjeni "Svercovao si oruzje u sred gradjanskog rata!"...A deda mrtav hladan " Pa to je bilo najbolje vreme za svercovanje oruzja"... Quote
Recommended Posts